Tecrübeli hamileler bisey sormak istiyorum. Yarin ikili tarama icin dogum yapmayi düsündügüm özel hastaneye gidecegim. Nelere dikkat etmem, sormam lazim hic bi fikrim yok.
Tecrübeli hamileler bisey sormak istiyorum. Yarin ikili tarama icin dogum yapmayi düsündügüm özel hastaneye gidecegim. Nelere dikkat etmem, sormam lazim hic bi fikrim yok.
Offf ben de senin gibiyim. Hamilelikten önce hepsini kılardım. İlk öğrendiğim birkaç hafta dadevam ettim ama haftalar ilerledikçe ve benim uyku hali ile yorgunluk arttıkça resmen boşladım şu an günde bir vakti ya kılıyorum ya kılamıyorum kendime çok kızıyorum...
Ben de öyleyim 4-5 günde bir tuvalete çıkıyorum ve çok zorlanıyorum. Karın ağrısı falan da yapıyor. Doktorum ıkınmak da iyi değil dedi lavman gibi bi ilaç verdi çok zorlanırsan bunu yap dedi ama ben yapmamak için direniyorum resmen
Kızlar her sabah kahvaltıdan sonra 1 yemek kaşığı saf zeytinyağı için ben kabızlıktan öyle kurtuldum... Hatta geçmezse akşam yemeğinden sonra da için ana zeytinyağının asitsiz soğuk sıkım zeytinyağı olması lazım içimi en rahat o çünkü. Hem bebeğe de faydalı.
Kızlar her sabah kahvaltıdan sonra 1 yemek kaşığı saf zeytinyağı için ben kabızlıktan öyle kurtuldum... Hatta geçmezse akşam yemeğinden sonra da için ana zeytinyağının asitsiz soğuk sıkım zeytinyağı olması lazım içimi en rahat o çünkü. Hem bebeğe de faydalı.
Bencede banada daha çok erken olmasına yalandan baktı dış gebelik olabilir dedi,özel e gitcem ama eski turgut özal Sami ulus beştepe deki devlete göre çok iyi tavsiye ederim
Kızlar aranızda uçuk çıkaran varmı dudağında dün az az üşüme titreme vardı, sabah Bi kalktım sürpriz dudağımda uçuk, herhangi Bi ilaç kullanmayı düşünmüyorum, sizlere de Bi sorayım dedim 2.-3. Gebeliği olan tecrübeli annelerimiz var aramızda
Kızlar aranızda uçuk çıkaran varmı dudağında dün az az üşüme titreme vardı, sabah Bi kalktım sürpriz dudağımda uçuk, herhangi Bi ilaç kullanmayı düşünmüyorum, sizlere de Bi sorayım dedim 2.-3. Gebeliği olan tecrübeli annelerimiz var aramızda