Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Tecrübeli hamileler bisey sormak istiyorum. Yarin ikili tarama icin dogum yapmayi düsündügüm özel hastaneye gidecegim. Nelere dikkat etmem, sormam lazim hic bi fikrim yok.

Tecrübeli hamileler bisey sormak istiyorum. Yarin ikili tarama icin dogum yapmayi düsündügüm özel hastaneye gidecegim. Nelere dikkat etmem, sormam lazim hic bi fikrim yok.
Normal doğum olursa dr gece geliyor mu?

Kızlar her sabah kahvaltıdan sonra 1 yemek kaşığı saf zeytinyağı için ben kabızlıktan öyle kurtuldum... Hatta geçmezse akşam yemeğinden sonra da için ana zeytinyağının asitsiz soğuk sıkım zeytinyağı olması lazım içimi en rahat o çünkü. Hem bebeğe de faydalı.

Benim kabızlığa çözümüm cin biber turşulu döner ya da çiğ köfte dürüm yemek. Tam bağırsak temizleme gıdası

ben zeytinyağını öyle içemem ki mide bulantısından öğüre öğüre çıkartırım zaten hemen

Ya 10 kere gittim heralde wc ye:

Kızlar aranızda uçuk çıkaran varmı dudağında dün az az üşüme titreme vardı, sabah Bi kalktım sürpriz dudağımda uçuk, herhangi Bi ilaç kullanmayı düşünmüyorum, sizlere de Bi sorayım dedim 2.-3. Gebeliği olan tecrübeli annelerimiz var aramızda

benimde çıkmıştı sarımsak böldüm uçuğun üstüne koydum sonuçta doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…