Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canim bak benimde beta hcg yuksekti bebegi gorememisti dis gebelik sandilar.. sonra ikiz cikti hic dinleme.. en buyuk hatamiz erkenden doktora gitmek. Biraz zaman stres yapma. Allahin izniyle hersey guzel olur

belki geç döllenme olmuştur onla ilgili bir yorum yapmıyorlar mı

Bir köyden yumurta geldi , birde normalde bal pekmek yemezdim yemeye başladım bir değişiklik onlar hayatımda :/
bunların hepsi alerjik canım ya ilk önce yemeği kes takip et eğer geçiyorsa onlardandır geçmiş olsun

Canim bak benimde beta hcg yuksekti bebegi gorememisti dis gebelik sandilar.. sonra ikiz cikti hic dinleme.. en buyuk hatamiz erkenden doktora gitmek. Biraz zaman stres yapma. Allahin izniyle hersey guzel olur
katılıyorum ya doktora erken gitmemeli

Eşim goztepe SSK da çalışıyor, kendi hastanesine üzerinden devam edelim diyorduk ama sıkıldık şahsen. .
Bugün kontrolden çıkınca florence national de tavsiye üzerine bi Prof.a gittik..
Adam o kadar net ki..haftalardır çektiğim belirsizliği 3 dk da bitirdi.
Bebek cennet kuşu olmuş, sağlıklı bir gebelik değil..vicdanen isterseniz yine 3-4 gün bekleyin ama net olarak gebelik sonlanmis dedi.
Yemin ederim rahatladım.
Var ise var yok ise yok niye insanları strese sokarsınız..
Hakkımızda hayırlısı bu imis yani arklar..
Mayıs annesi değil ağustos eylül annesi olurum bende :))

Bazen şer bildiklerimizde binbir türlü hayır olabiliyor,biyolojik olarak sorunluydu demekki,allah böyle yakıştırdıysa boynumuz kıldan ince.dilerim tez zamanda daha iyileri nasip olsun.

Bazen şer bildiklerimizde binbir türlü hayır olabiliyor,biyolojik olarak sorunluydu demekki,allah böyle yakıştırdıysa boynumuz kıldan ince.dilerim tez zamanda daha iyileri nasip olsun.

Kesinlikle canım, Rabbim neyi uygun gordu ise hakkimizda hayirlisi o diyorum zaten bu kadar git gelde resmen hevesim kaçmıştı.
Yoğun mide bulantilarim olmasa kendim de zaten gebelik yok diyordum..
Allah sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin.

Nurtopu gibi de olabilir, organlarında Bi problem de olabilir diyo
E bu durum her gebe de de var doğru değilmiş
Böyle bi sçıklsma olabilir mi
Aynen her gebede bu riskler Var...sen içini ferah tut...benimde diğer hamileliklerimde hiç başıma gelmeyen bunda geliyor...ama içim rahat... Biz ne kadar rahat olursak bebeklerimizde o kadar rahat olur...gebelik stresli geçerse bebekler çok daha gazlı oluyor doğunca...sen olabildiğince rahat ol gerisi takdir-i ilahi

Merhaba ben gecen haftalarda nezleyle beraber ucuk yasamistim doktorum asiklovir sur demisti ama gebelikte c kategorisindeymis ben birsey kullanmadim sadece sarimsagi kesip sulu kismini ustune koydum once yakiyor ama yayilmasini önledi yine de yara olmasindan kurtulamadim ama ilac kullanmaktan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…