Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar ben de bugun kontrole gittim 11+5 dedi ve kiza benziyor dedi ense olcumu de yapmış haberim olmadan ve sikinti yok dedi yine de istersen kan testini de yaptırabilirsin ama istatistik deger oldugundan kafa karistirici da olabilir sen bilirsin dedi ve ben de istemedigimi soyledim. İleriki zamanlarda ayrintili ultrasona girecegim o zamana kadar baska biseye baktirmak istemiyorum dedim tamam dedi doktorum. Bebisim bugun hareketsizdi uyuyormus ellerini hatta parmaklarini bile gordum. Mucize birsey gebelik Allah hepimize saglikla kucagina almak nasip etsin

Evet gercekten cok guzel bir mucize bnde bugun 2li teste girdim uzun uzun izledm bebisimi doktora soracaklarimida unuttm izlerken

hayırlısı canım inşallah
hayırla tez zamanda tekrar olursun tabiikiii

Yaa ne güzel kıza benziyomus bende ctsi gidicem insallah cinsiyetini benzetir çok merak ediyorum ya

O kadar dikkat etmeme rağmen üşüttüm boğazım ağrıyor yutkununca. Zaten halsizdim yatak döşek oldum. Limonlu ballı çaylar içtim 1 saatliğine rahatlattı yine devam ediyor terledim ılık duş aldım yok banamısın demiyor çorbada fayda etmedi napıcam ben ya

Avokado da çok iyi bağırsak çalıştırıyor.
Evet avokado sos avokadolu salata falan bolca tüketmeye çalışıyorum en azından haftada bir tüketiyorum ona rağmen kabızlık devam . Malum avokado da çok lezzetli birşey olmadığından soyup yenecek birşeh de değil Limonlu falan sos halinde iyi gidiyor ama
Soğuk sıkımı bi deneyebilirsin. Benim 3 yaşındaki kızım bile severek içiyor.
Denedim ama yok... midem kabul etmiyor
Kızlar göbişler belli olmaya başladı mı
Benim sanırım biraz çıkmaya başladı yaaa erkenden hamile taytlarına geçiş yaptım

Bende Bi 10 dk kadarr sarımsağı koydum deli gibi yandı inşallah yayılmaz ha birde bizim oralarda tahta kaşığı ısıt koy az az üstüne korkar söner derlerdi sarımsaktan önce onu da denedim inşallah korkmuştur

Benim kabızlığa çözümüm cin biber turşulu döner ya da çiğ köfte dürüm yemek. Tam bağırsak temizleme gıdası
Turşu çok tuzlu olduğu için vücutta su tutar az miktarda yemek gerekir hamilelikte. Dışarıda satılan çiğ köftelerin içinde ne olduğu belli değil muhtemelen lezzetli olsun diye sağlığa zararlı bir sürü katkı maddesi koyuyorlardır.
Tabi ben bunları minicik bebeğe yedireceğim diyorsanız siz bilirsiniz, tercih meselesi...

İlk hamile.oldugumi bilmeden o kdr çok biber turşusu yedim ki bir oturusta nerdeyse bir kavanoz bitmişti kendinizi durduramyorsunuz ki

He çiğköfte vs zaten yiyip sevmem de turşu ilk hamileliklermde olmazsa olmazimdi

Ama yedim turşuyu erkek çocuk cikarmistim
Bakalım bunda turşu asermedim ama ne çıkacak merak ediyorm

Bir arkadaşımda da previa totalis var ve istanbulda iyi bir dr arıyor ismini verebilir misin

Ye tatlıyı çıkar Hakkı'yı derler sizinki tam tersi olmuş

Ya ben kötü anne miyim hamilelikten önce gayet sağlıklı beslenirken hamilelikle beraber canım hep zararlı şeyler çekiyor
Şu an çiğ köfte olsa iki dürüm gömerim valla.
pis mide oldum çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…