Kizlar ben de bugun kontrole gittim 11+5 dedi ve kiza benziyor dedi ense olcumu de yapmış haberim olmadan ve sikinti yok dedi yine de istersen kan testini de yaptırabilirsin ama istatistik deger oldugundan kafa karistirici da olabilir sen bilirsin dedi ve ben de istemedigimi soyledim. İleriki zamanlarda ayrintili ultrasona girecegim o zamana kadar baska biseye baktirmak istemiyorum dedim tamam dedi doktorum. Bebisim bugun hareketsizdi uyuyormus ellerini hatta parmaklarini bile gordum. Mucize birsey gebelik Allah hepimize saglikla kucagina almak nasip etsin
Kizlar ben de bugun kontrole gittim 11+5 dedi ve kiza benziyor dedi ense olcumu de yapmış haberim olmadan ve sikinti yok dedi yine de istersen kan testini de yaptırabilirsin ama istatistik deger oldugundan kafa karistirici da olabilir sen bilirsin dedi ve ben de istemedigimi soyledim. İleriki zamanlarda ayrintili ultrasona girecegim o zamana kadar baska biseye baktirmak istemiyorum dedim tamam dedi doktorum. Bebisim bugun hareketsizdi uyuyormus ellerini hatta parmaklarini bile gordum. Mucize birsey gebelik Allah hepimize saglikla kucagina almak nasip etsin ♥☺
Eşim goztepe SSK da çalışıyor, kendi hastanesine üzerinden devam edelim diyorduk ama sıkıldık şahsen. .
Bugün kontrolden çıkınca florence national de tavsiye üzerine bi Prof.a gittik..
Adam o kadar net ki..haftalardır çektiğim belirsizliği 3 dk da bitirdi.
Bebek cennet kuşu olmuş, sağlıklı bir gebelik değil..vicdanen isterseniz yine 3-4 gün bekleyin ama net olarak gebelik sonlanmis dedi.
Yemin ederim rahatladım.
Var ise var yok ise yok niye insanları strese sokarsınız..
Hakkımızda hayırlısı bu imis yani arklar..
Mayıs annesi değil ağustos eylül annesi olurum bende :))
Kizlar ben de bugun kontrole gittim 11+5 dedi ve kiza benziyor dedi ense olcumu de yapmış haberim olmadan ve sikinti yok dedi yine de istersen kan testini de yaptırabilirsin ama istatistik deger oldugundan kafa karistirici da olabilir sen bilirsin dedi ve ben de istemedigimi soyledim. İleriki zamanlarda ayrintili ultrasona girecegim o zamana kadar baska biseye baktirmak istemiyorum dedim tamam dedi doktorum. Bebisim bugun hareketsizdi uyuyormus ellerini hatta parmaklarini bile gordum. Mucize birsey gebelik Allah hepimize saglikla kucagina almak nasip etsin ♥☺
O kadar dikkat etmeme rağmen üşüttüm boğazım ağrıyor yutkununca. Zaten halsizdim yatak döşek oldum. Limonlu ballı çaylar içtim 1 saatliğine rahatlattı yine devam ediyor terledim ılık duş aldım yok banamısın demiyor çorbada fayda etmedi napıcam ben ya
Evet avokado sos avokadolu salata falan bolca tüketmeye çalışıyorum en azından haftada bir tüketiyorum ona rağmen kabızlık devam . Malum avokado da çok lezzetli birşey olmadığından soyup yenecek birşeh de değil Limonlu falan sos halinde iyi gidiyor ama
Merhaba ben gecen haftalarda nezleyle beraber ucuk yasamistim doktorum asiklovir sur demisti ama gebelikte c kategorisindeymis ben birsey kullanmadim sadece sarimsagi kesip sulu kismini ustune koydum once yakiyor ama yayilmasini önledi yine de yara olmasindan kurtulamadim ama ilac kullanmaktan iyidir
Bende Bi 10 dk kadarr sarımsağı koydum deli gibi yandı inşallah yayılmaz ha birde bizim oralarda tahta kaşığı ısıt koy az az üstüne korkar söner derlerdi sarımsaktan önce onu da denedim inşallah korkmuştur
Canım ben öyle atlattım kabızlığı. Doğal zeytinyağı mis gibi kokar :) tabi bu haftalar mide bulantısı normal benim de öğlen yediğim yemeğin kokusu hala burnumda sanki
1 kaşık içip arkasından bir lokma ekmek yiyorum. Bunu bir ilaç gibi farzedip deneyin bence bebeğe de çok faydalı (Kendimi Canan Karatay gibi hissettim şu an)
Turşu çok tuzlu olduğu için vücutta su tutar az miktarda yemek gerekir hamilelikte. Dışarıda satılan çiğ köftelerin içinde ne olduğu belli değil muhtemelen lezzetli olsun diye sağlığa zararlı bir sürü katkı maddesi koyuyorlardır.
Tabi ben bunları minicik bebeğe yedireceğim diyorsanız siz bilirsiniz, tercih meselesi...
Turşu çok tuzlu olduğu için vücutta su tutar az miktarda yemek gerekir hamilelikte. Dışarıda satılan çiğ köftelerin içinde ne olduğu belli değil muhtemelen lezzetli olsun diye sağlığa zararlı bir sürü katkı maddesi koyuyorlardır.
Tabi ben bunları minicik bebeğe yedireceğim diyorsanız siz bilirsiniz, tercih meselesi...
İstanbul’da yaşayanlara kendi doktorumu önerebilirim. Önceki hamileliğim çok riskliydi. Plasenta previa totalis vardı ve normal doğum yapmak ölüm demekti. Sezaryen doğum da risklerle doluydu. Doktorumun sayesinde başarılı bir Doğum yaptım. Rahmimi bile kaybedebilirdim. Onun sayesinde şimdi yeniden bebek sahibi olmaktan bahsediyorum.
Ya ben kötü anne miyim hamilelikten önce gayet sağlıklı beslenirken hamilelikle beraber canım hep zararlı şeyler çekiyor
Şu an çiğ köfte olsa iki dürüm gömerim valla.
pis mide oldum çıktım.