Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yok şu kk’da olan takvimi kastettim. Çoğumuz yapmamışız ben yapmıştım ama bdv’de laf sokmalı entry girdiğim için analık kimliğimi gizlemek zorunda kaldım ve kaldırdım
Bana genelde hamilesiniz o yüzden yorumunuzu cididye almiyirm
Hassas dönemdesiniz diye bir yorum gelmişti ve o an iyi ki yapmışım demiştim hahahaha

Hayatta burger king’e gitmeyen ben geçen gün gittim ve gayet zararlı şeyler yedim. Umarım düzelirim yoksa gidişat kötü

Ya ben kötü anne miyim hamilelikten önce gayet sağlıklı beslenirken hamilelikle beraber canım hep zararlı şeyler çekiyor
Şu an çiğ köfte olsa iki dürüm gömerim valla.
pis mide oldum çıktım.
Valla bence asıl şimdi sağlıklı beslenmeniz gerekiyor. Nasıl olsa bir şey olmaz diye düşünmeyin hamilelik gayet de her komplikasyona açık bir süreç...
İlk hamileliğim ve sonrası o kadar tramvatikti ki aylarca psikoloğa gittim gayet de olmaz denen şeyler oldu. O yüzden insanları uyarıyorum

Noldu ki hatırlatmak gibi olmasın ama neler yaşadınız

Çok geçmiş olsun

Noldu ki hatırlatmak gibi olmasın ama neler yaşadınız
Burda anlatıp insanların moralini de kendi moralimi de bozmak istemem,çünkü ben de hamileyim sonuçta. Bütün bu kötü anları sildirmek için çok ağır terapiler aldım. (ve sildirdim yani artık eskisi gibi anlatırken ağlamıyorum, başka biri yaşamış gibi geliyor).
Ama onu da yaptım bunu da yaptım hiçbir şey olmadı kafası bana başka bir galaksi kadar uzak geliyor.

Doğrudur dilkat etmek lazım. Çok geçmiş olsun.

Yaa gozunuz aydın
Cinsiyeti neymiş
Bi kız daha geliyormuş. Ben biraz fazla sevindim heralde. Eşimin de yüzü düştü. Ben de sinir oldum sonra hevesim kursağımda kaldı resmen. Sonra toparlamaya çalıştı ama bi modum düştü. Biraz burada moral bulayım diye geldim

Bu erkekler ne garip insanlar yaa amaann bosverr kiz evlat gibisi yok bence benim bi oglum var ama insallah bu kizdir biz iki kiz kardeşiz aramizda 12 yas fark var ama iyi ki var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…