Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu erkekler ne garip insanlar yaa amaann bosverr kiz evlat gibisi yok bence benim bi oglum var ama insallah bu kizdir biz iki kiz kardeşiz aramizda 12 yas fark var ama iyi ki var
Yani sağlıklı olması önemli gerçekten de ama demek ki içten içe kiz istiyormuşum. Eşim ise sürekli bu sefer de oğlumuz olsun deyip duruyordu...

Hayatta burger king’e gitmeyen ben geçen gün gittim ve gayet zararlı şeyler yedim. Umarım düzelirim yoksa gidişat kötü
Yaa bebisi düşün tabii kendini de. Canin çok istiyorsa ev yapımı hamburgerciye git. Bildiğin yerlere. Aklına gelince uzaklaştır o fikirleri hemen

Ya ben kötü anne miyim hamilelikten önce gayet sağlıklı beslenirken hamilelikle beraber canım hep zararlı şeyler çekiyor
Şu an çiğ köfte olsa iki dürüm gömerim valla.
pis mide oldum çıktım.
Aynı benim diğer hamileliğim,tabi o zaman daha pimpirikliydim ama yedim hatta birkaç ürün daha burnuna kokuyo bazen hatta eşine ağlayıp gece gittiğimiz olduve dr a dedim hocam sürekli canım saģlıksız şeyler istiyor,o da gülmüştü ve ye ama nefsini doyur limonla etsiz olandan neler geliyo,sigara alkol çiğ ürünlerden uzak dur demişti

Vallahi laf aramızda ilk bebeğim rabbim sağlık ile versin inşallah da ben kız olsun çok istiyorum inşallah sizde kızçenizi sağlıkla sıhhat ile kucağınıza alırsınız

Benim bütün kanamam oldu azıcık. Böyle peçeteye silince parlak renkte. Tabii ağla ağla... Şimdi hastanedeyim, doktor önlem olarak bir akşam yatıralım dedi. Devamı da gelmedi kanamanın. Rahim içinde küçük bir alanda gördü ama kanamayı. Offff ne zor bu iş ya...

Evet gercekten cok guzel bir mucize bnde bugun 2li teste girdim uzun uzun izledm bebisimi doktora soracaklarimida unuttm izlerken
Ben de izlerken o yuzunmdeki saftirik gülmeyi unutamiyorum bu arada liste yap sorularini yoksa hicbirini sormadan cikarsin hep
Yaa ne güzel kıza benziyomus bende ctsi gidicem insallah cinsiyetini benzetir çok merak ediyorum ya
İnsaallah canimm ben de esim de en basindan beri kiz hissediyorduk o yuzden cok sasirmadik ama doktordan duymak yine de heyecanlandirdi
Bu islemi sürekli tekrarla tek sefer yeterli olmuyor
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar ; çin takvimine göre bakmışmıydınız hiç
Ben bi takvimlere bakmistim birinde kiz birinde erkek cikmisti kendi hislerimle kiz diyordum hep yanilmamisim

günaydımn kızlar geçen hafta israr tahlili vermiştim doktor,tekrar kültür testi istemişti toksoplazma olursa sıkıntı,erken dönemde düşük ilerleyen dönemde de erken doğuma sebep olabilir demişti.Şükür temiz çıkmış herşey çok mutluyum

kızlar ikili tarama ve cinseyet belli olmanın bir alakası varmı
Var cihazları daha iyi olunca görme imkanı oluyor oğlumda o zaman öğrenmiştik. 9 haftalıkken cinsel organı belirleniyor zaten ikili testte 12 hafta gibi yapılıyor genelde göremiyor gerçi doktorlar

Kızlar benim bulantı geçmedi ve sivilcem hiç azalmıyor ya. Sivilce bilmeyen ben çok şaşkınım vallahi.

Bulantilar ne zaman geciyor arkadaslar ne zaman rahat rahat doyasiya yiyip icebiliyoruz. Gitgide zayifliyorum halszlikten yatyorum hep

Kizlar merhaba ikili tarama yaptiranlar cinsiyetini ogrenenler varmi benim bebis kendini hemen gosterdi 11.haftada doktor yuzde yuz cinsiyetini soyledi

Yani sağlıklı olması önemli gerçekten de ama demek ki içten içe kiz istiyormuşum. Eşim ise sürekli bu sefer de oğlumuz olsun deyip duruyordu...
O zaman ona söyle söyleyin gonderseydin bir 'y' kromozomu da olsaydi sen de yoksa kusura bakma o y kromozomu bende yok gonderiyon xleri xleri sonra erkek olsunmus sen de is yok kusura bakma de hemen ben cok sinirleniyorum soyle erkeklere ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…