Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Cips hamburger aşermesi bende de var baş ağrısı-dönmesi çok oluyo bu ara.Sizde de varmı? Bide 2.trimestera girmek üzereyim ama halsizlikte gram düzelme yok. Yemeği zor yapıyorum demin markete gittim alt tarafı 20dk yürümüşümdür nefes nefese geliyorum saatlerce gezmiş gibi

Ben
Kızlar 3 gün sonra kontrolüm var ikili tarama testi için açmı gidiliyor tokmu?
(Bilgi:ikili tarama testi 11-14.haftalarda yapılıyor diye okumuştum bikaç yerde)
Ben dün yaptırdım beni tok çağırdılar kan tahlili tok versem olur mu dedim evet dediler, uzun sürebiliyor 2li test sanırım uzun süre ac kalmamış olmak için ve bebeğin ensesini ölçmek için doğru pozisyonu buldurmak için bebeğe hareket ettirmeye çalışılıyor sanırım o yüzden. Çok şükür ki bizimki doğru pozisyondaydı ultrasonda fazla kalmak durumunda kalmadık, çünkü fazlaca uzun sure ultrasona girme taraftarı degilim.

2 hafta öncede benimde öyleydi ama geçiyor idare et biraz aniden ayaga kalkma şimdi de burun tıkanıklığı başladı sadece geceleri çıkıyor oda ostrojenin yükselme dönemiymiş bu haftalar o yüzden biri bitiyor biri başlıyor ne zormuş annelik

Bende yaptiricam.
Keske dememek icin yaptiricam butun testlerimi.

Ke
Kesinlikle size katılıyorum ben de renk ayrımı yapmayanlardanım ve hastane süsleme bana da saçma ve gereksiz geliyo

Selam herkese ben bugun hickira hickira ağladim gozlerim şişti şuan başim agriyor acaba bebeğime bişey olmuş mudur
nie aģladigimi gelecek olursak eşim olacak odunla ilgili dahasini sormayin
Malesef ben de hamileliklerimde hep ağlıyorum eşim yüzünden baZen düşünüyorum da hamilelik bunların tersine döndürüyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…