Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
2 li test için gün almalısın cnm randevu lazım ona ayrı makine ile bakılıyor ense kalınlığı falan bana 1 saat yazmışlar. O kadar uzun sürmez ama

Kızlar karın ne zaman belli olur :) çok belli olsun derdinde değilim ama yakınımın düğününde kıyafet seçimim için soruyorum
Benim 5 aylık gibi, cidden ikinci bebekte erken çıkarmış ama 4 ayda minik top gibi oluyor 5 te net belli olur. Kilon da önemli

Bilmiyorum ama artik dayanamayip icicem. Doktora gittigimde de soylerim artik belki yardimci biseyler verebilir. Bizim aramizda az. Kan hapi kullaninca bu kabizliklar iyice artacak napariz bilmem
Benim randevum haftaya ikili tarama testi sonuclarını almaya gidecem kan ilacı yazacak desene iyice mahvolacaz doktorda ayriyeten ilaç yazma taraftarı değil büyük ihtimalle bol su iç diyecek

Benim randevum haftaya ikili tarama testi sonuclarını almaya gidecem kan ilacı yazacak desene iyice mahvolacaz doktorda ayriyeten ilaç yazma taraftarı değil büyük ihtimalle bol su iç diyecek
Bende haftaya persembe gidicem tarama icin insallah.. bakalim. Ben bol su iciyorum ama yok fayda. Ama akşam bol zeytinyagli marul dogruyodum azcikda limon beni rahatlatiyodu sonra midem bulanmisti yememistim canm. Sen bi dene istersen

Bende haftaya persembe gidicem tarama icin insallah.. bakalim. Ben bol su iciyorum ama yok fayda. Ama akşam bol zeytinyagli marul dogruyodum azcikda limon beni rahatlatiyodu sonra midem bulanmisti yememistim canm. Sen bi dene istersen
Tmm canm genelde marula limon sıkıp yiyordum ama zeytinyağlı Bi deneyeyim midem bulanmazsa

Arkadaslar dün doktora gttim bebişin hareketlerini gordum fotosunu verdi ama kafama takildi benim kese niye böyle milletin simsiyah yuvarlak olur anlayan yorumlayabilir mi

Eklentiler

• 20191028_154930.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 99
Arkadaslar dün doktora gttim bebişin hareketlerini gordum fotosunu verdi ama kafama takildi benim kese niye böyle milletin simsiyah yuvarlak olur anlayan yorumlayabilir mi
Bence kese normal kiminin basık kiminin fasulye kiminin yuvarlak oluyor.kese şekli bozuk olunca 5. 6. Haftada belli oluyor dusukle sonuçlanıyor .

Kızlar ultrason fotolarımızı yükleyelim bakalım kaçıncı haftada nasıl görünüyor

Mandalina gaz yapıyormuş diye okumuştum o yüzden pek yemiyorum zaten aşırı gaz oluyor . Sizde yapmıyor mu mandalina gaz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…