Ya ben var ya ah bu ben geçen gün mega boy cips aldık, oturdum yavaş yavaş bir iki üç derken onu yedim. Eşim de az bişey yedi. Sonra mahvoldu midem tabi zirvede bıraktım daha cips mips yok yazık canımıza ya
bu arada ben de 11’inci haftamdayım, en son 8’inci haftamda kontrole gitmiştim. Doktor şu gün gel filan demedi ankara şehir hastanesi belki bilirsin. Şimdi ne zaman gitmeliyim acaba kontrol 12 artılarda gitsem geç mi olur ki ikili test için.
Bilmiyorum ama artik dayanamayip icicem. Doktora gittigimde de soylerim artik belki yardimci biseyler verebilir. Bizim aramizda az. Kan hapi kullaninca bu kabizliklar iyice artacak napariz bilmem
Benim randevum haftaya ikili tarama testi sonuclarını almaya gidecem kan ilacı yazacak desene iyice mahvolacaz doktorda ayriyeten ilaç yazma taraftarı değil büyük ihtimalle bol su iç diyecek
Benim randevum haftaya ikili tarama testi sonuclarını almaya gidecem kan ilacı yazacak desene iyice mahvolacaz doktorda ayriyeten ilaç yazma taraftarı değil büyük ihtimalle bol su iç diyecek
Bende haftaya persembe gidicem tarama icin insallah.. bakalim. Ben bol su iciyorum ama yok fayda. Ama akşam bol zeytinyagli marul dogruyodum azcikda limon beni rahatlatiyodu sonra midem bulanmisti yememistim canm. Sen bi dene istersen
Bende haftaya persembe gidicem tarama icin insallah.. bakalim. Ben bol su iciyorum ama yok fayda. Ama akşam bol zeytinyagli marul dogruyodum azcikda limon beni rahatlatiyodu sonra midem bulanmisti yememistim canm. Sen bi dene istersen
Arkadaslar dün doktora gttim bebişin hareketlerini gordum fotosunu verdi ama kafama takildi benim kese niye böyle milletin simsiyah yuvarlak olur anlayan yorumlayabilir mi
Arkadaslar dün doktora gttim bebişin hareketlerini gordum fotosunu verdi ama kafama takildi benim kese niye böyle milletin simsiyah yuvarlak olur anlayan yorumlayabilir mi