Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba kızlar ben de 2020 mayıs nasipse 2. Kez anne oluyorum ama ilkinde ikili tarama yatırmıştım bunda yaptırmayı düşünmüyorum sebebi de şu bu testlerin sonucu üzücü çıkarsa yapılabilecek bi işlem yok sadece kürtaj yani böyle bir şeyde yapmayacağım için saçma geldi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz

Yaa ne güzel evde artik bebege ait biseyler var desene. Bizim bi kaybimiz var malesef tedirginiz biraz esim istemiyo bisey almami bana kalsa cinsiyete falan bakmam alirim

Bende gaz yapmiyor mandalina ve bir tek onu cnm cekiyor tatli seylerden midem bulaniyor yemekle aram yok gebelikten beri mecbur yiyorum bebek icin yoksa hic aklima gelmiyor

Kızlar ilk gebeliğim ve 11’inci haftadayız. Biraz bir şeyler aldım acaba erkenci miyim
Mesela ikinci el sitesinden kullanılmamış kapalı kutuda süt poşetleri buldum Lansinoh, baya ucuzdu aldım.
Yine ikinci el sitesinden açılmamış pakette nevresim takımı aldım, english home sitesinde 70 iken o uygulamadan 20’ye aldım. Böyle fırsatları bulunca kaçırmıyorum, erken evet ama.

2li taramada ayrintili usg ye yonlendrdi beni doktor 5 kasim da gdicem belki orda gorurler

Benimde öyle,perinatolog ayrıntılı ultrasonla bakacak bir de kan testi..
sağlıklı olsun da cinsiyetini hic merak etmiyorum

Tamamen sana kalmış,
zor bir durum tabii Allah hepimizin bebislerine sağlık sıhhat versin, Sadece psikolojini hazırlamak adına onceden bilmek mantıklı.
onun dışında karar ailenin tabi ki.

Bende kendimi zor tutuyorum almamak için cinsiyet netleşse bi kızlar tahmini olan var mı cinsiyet için

Eklentiler

• A65C54BD-9605-429C-9960-B548C582F460.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 88
Tamamen sana kalmış,
zor bir durum tabii Allah hepimizin bebislerine sağlık sıhhat versin, Sadece psikolojini hazırlamak adına onceden bilmek mantıklı.
onun dışında karar ailenin tabi ki.
Şöyle ki test sonucu olumsuz çıkıp sapasaglam doğan çokça örnek var . Yanı kürtaj düşünmüyorsa anne 9 ayını moral bozukluğu aglamayla geçirmek çok kötü allah hepimizin bebeklerini korusun rabbim hepsibe saglık sıhat versin

doğru çünkü güvenilirligi olan bir test değil
ben bunu bilerek yaptırıyorum ilk cocugumda da yaptirdim, yine yaptiricam.
dediginizin tam tersi durum da olabiliyor
testte sıkıntı çıkmayıp, down sendorumlu dogan bebekler de olabiliyor.
her annenin kendi tercihidir ben yaptirmak taraftariyim

Merhaba herkese
Kronik yorgunlugum ha
kesinlikle her cümlene katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…