Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Peki tecrübeli hamileler rüyasında kız bebek görüp cinsiyeti erkek çıkan ya da erkek görüp kız çıkan var mi ? Bi rüya gördüm acaba gördüğüm mu çıkar tam tersi mi çıkar
Ben kontrole gitmeden 3-4 gün önce kızım olduğunu gördüm rüyamda, bir gittik erkek :)

Bende de yaklaşık 1 haftadır diş eti sızlaması ağrısı var ya bisey yiyip içesim gelmiyor ağrımasın diye bende nette arastırdım ılık tuzlu su ile gargara diyor dünden beri yapıyorum anlık rahatlatıyor ama birsey yediğimde yine sızlıyor

Arkadaslar benimde canim ne sagliksizsa onlari istiyor. Bide ustune kabiz oldum. 4 5 gundur tık yok. Napicam ya. Sulu yemekten baska bisey yemeyen ben hamilelikten beri nefret ettim yapamiyorum pisiremiyorum yiyemiyorum. Hep katı. Ondan galiba. Napicam karnimda 2 bebek bi de bussuru kaka oldu artik catlicam diye korkuyom

Seninkiler ikiz mi canım

Peki tecrübeli hamileler rüyasında kız bebek görüp cinsiyeti erkek çıkan ya da erkek görüp kız çıkan var mi ? Bi rüya gördüm acaba gördüğüm mu çıkar tam tersi mi çıkar
ilk gebeliğimde hep erkek gördüm doğru çıktı bunda bir iki kez kız gördüm bakalım ne olacak, bilinçaltı da önemli tabi.

Ya ben oğlumda hep kabızdım ama bunda çok iyiyim, pregnom kullanıyorum acaba ondan mı diyorum içinde etki eden birşey mi var ki

Hamilelerin ortak derdi diş eti sanırım benimki de ondan kaynaklı

Ben iyiyim enerjik oldum diyordum son bir haftadır kafamı nereye koysam uyuyorum.. öle içli derin uyuyorumki anlatamam gözümü açamıyorum ama sonra sabaha karşı 4-4 bucuk arası gözlerim açılıyor , sonra sabahlar olmuyor çok sinir oluyorum

merabalar ikili test için kan tahlili verdim sabahtan cinsiyet tahminindede bulundu doktorum inş. sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin herkes için

merabalar ikili test için kan tahlili verdim sabahtan cinsiyet tahminindede bulundu doktorum inş. sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak nasip etsin herkes için
Cinsiyet tahmininde bulundu doktorum diyenler neden cinsiyeti yazmıyor hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…