Bende yaptırmıcam aynı mantıkta düşünüyorum. Ama bunun dışında ense kalınlığı vs ölçümü yaptırmak istiyorum bunları yapıyorlar değil mi ayrıca 11. Hafta erken mi olur bunun için
Canimm, cok tesekkur ederim Saglikli hayirli olsunlar da tek cift farketmez. Allah isteyen herkese versin, bende cok isterdim umudum yoktu ama Allah iste verdimi veriyor
Canimm, cok tesekkur ederim Saglikli hayirli olsunlar da tek cift farketmez. Allah isteyen herkese versin, bende cok isterdim umudum yoktu ama Allah iste verdimi veriyor
Kızlar aranızda önceki gebeliklerinde diş ağrısı çeken diş tedavisi yaptıran var mı ? dün birdenbire başlayan bi ağrım var önceden yapılan dolgum diş etim zonkluyor tedavi olmak zorunda kalırsam diye korkuyorum nasıl yapılıyor
Merhaba; geçen hafta ikili test yaptırdık, burun kemiği göründü, ense kalınlığı 1.3 mm fakat kan testinde kombine risk 1:722 çıktı. Doktor 'ben olsam bu bebeği doğurmazdım, özürlü çocuk doğurmam ben' gibi densiz bir laf edip moralimizi bozdu. Ama araştırdığım kadarıyla yaş 30u geçince risk direkt yükseliyor, benim yaşım 31. Sizlerin sonuçları nasıl?
2,5 sene çok uzunmuş yaşınız kaç? Sıkı diyet ve sporla en geç 7-8 ayda gitmiş olmalıydı gibi. Doğumla bi kısmı zaten gidiyor ve tabi emzirirken gerisi dikkatli beslenmek. Umarım hepimiz doğumdan sonra fit oluruz :) psikoloji açısından çok önemli bence bu
bence oğlumun rahatı daha önemliydi ben doğumdan sonra 73 oldum
sonrası kaldı ve benim sürekli ağlayan bir oğlum vardı
doğumdan 10 ay sonra 3 ay spora gittim diyet yaptım 6 lı rakamlara düştüm
süreç çok ilginçti bende ama mesela 62 oldum sonra pat çıktım 66 rakamlarına
sonra tekrar asıldım
annelikte kilo aldıran şey bana şu oldu akşam olunca oğlanı uyutup tv karşısında çay içerken yanına bişeyler yemek
herkesin yapısı ve bünyesi çok farklı önceliğim kilo değildi şimdide değil kafama takınca veriyorum zaten
ama şöyle diyim hamileyken herkes bana dedi ki en az 2 senede gidecek kafana takma
Benim için en önemlisi üç kişiden birinde bulunmayan isim olması. Demirler efeler yağızlar baydı artık. Eski isimler daha cool geliyor bana :) anlamı mühim, çocuğa güzel isim koymak ana babanın görevi.