Hayir canim 2 kese gorundu. Sende dogru biliyosun anneden geliyomus genetik ama bizde yok anlayamadim. Doktorum şans o zaman o ay cift yumurtaliktan yumurtalamissin dedi. Ben cocuklugumdan beri ikiz isterim cok istemisim heralde dedim bide annem bana kizinca allah ayni kendin gbi ama ikiz cocuklar versin diye söylenirdi
Aaaa duası kabul olan saate denkgelmiş :)) saglıkla kucagına al çok güzel.ben de tüp bebekle çift embrıyo transferı oldum ,sabırsızlıkla beklıyorum sonucu :))
Aaaa duası kabul olan saate denkgelmiş :)) saglıkla kucagına al çok güzel.ben de tüp bebekle çift embrıyo transferı oldum ,sabırsızlıkla beklıyorum sonucu :))
Merhaba kızlar. İş çocuk yorgunluk uyku derken hic yazamiyorum. Okuyup çıkıyorum. Herkes iyidir umarım. Ben de bugun kontrole gittim. 56 mm dedi. Herhangi bir sıkıntısı yok. Uyuyordu sanırım sonra kıpırdandi sanki rahatsız etmişiz gibi tepikleyip arkasini dönüp geri uyudu eşi rahim ağzına yakın ama bu dönemde olabilen bir sey dedi zamanla yukarı çıkacaktır kendini çok yorma dedi. Bir de sol tarafta bebişim. Elimle de hissedebiliyorum zaten.
Merhaba kızlar. İş çocuk yorgunluk uyku derken hic yazamiyorum. Okuyup çıkıyorum. Herkes iyidir umarım. Ben de bugun kontrole gittim. 56 mm dedi. Herhangi bir sıkıntısı yok. Uyuyordu sanırım sonra kıpırdandi sanki rahatsız etmişiz gibi tepikleyip arkasini dönüp geri uyudu eşi rahim ağzına yakın ama bu dönemde olabilen bir sey dedi zamanla yukarı çıkacaktır kendini çok yorma dedi. Bir de sol tarafta bebişim. Elimle de hissedebiliyorum zaten.
Bişey sormak istiyorum öncelikle hayırlı olsun yumurtlama gunu iliski ile erkek bebek oluyor diyorlar sizde de erkekmis sadece merak ettim bu tezi doğruluyor mu diye
Ben de anne tarafindan gecer diye biliyorum. Dr ikiz dediğinde şaşkınlıktan ee bizim ailemizde ikiz yok demistim 3 yaşında bi kızım var. Simdi de ikizlere hamileyim. Dr olabiliyor genetik olmadan da dogal yolla olabiliyor dedi. Ama benim tek çift yum belli degil.
Ilk gebelik mi sizin ? Bana epidural daha mantıklı geliyor çünkü spinalin etkisi çabuk etki edip çabuk bitiyor tekrar anestezi verebiliyorlar .bazı doktorlar ikisini birlikte de verebiliyor çok büyük farkı yok ama zarin etrafına verdikleri için epidural daha sağlıklı geliyor bana
Ben de anne tarafindan gecer diye biliyorum. Dr ikiz dediğinde şaşkınlıktan ee bizim ailemizde ikiz yok demistim 3 yaşında bi kızım var. Simdi de ikizlere hamileyim. Dr olabiliyor genetik olmadan da dogal yolla olabiliyor dedi. Ama benim tek çift yum belli degil.
Çok keyfine düşkün biri olarak duruyor elleri kafanın altına koymuş gel keyfim gel modunda çok tatlı Yaaa
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canmm
Arkadaşlar ben bir şey merak ediyorum. Bazı insanlar doğum şifa olur, vücudu yeniler diyor. Daha önce doğum yapanlar doğumdan sonra yenilenmiş hissettiler mi acaba, ya da bazı rahatsızlıklarına iyi geldi mi? Benim belimde sinir hasarı oluşmuş yanlış tedavilerden çok ağrım var. İlaç da kullanamıyorum. Çok korkuyorum bazen kendimi zor idare ediyorum, çocuğa nasıl bakarım diyorum. Düşünmeden edemiyorum.
Hic duymadim ama hamilelik zaten extra bir agirlik o agirlikda bele boyuna vuracak bir agri ilerleyen zamanlarda.
Mesela benim boynumda sikinti var bir trafik kazasi gecirmistim ve eklemde kirik vardi.
4 ay boyunluk kullandim.
Hala agrim oluyor ara ara.
Dr. ilerleyen zamanlarda boynunu etkileyecek ama bilgin olsun agrin olur dedi.
Bende boyunluk kullanicam yine cok agrim olursa napim dedim.
Karin buyudukce bel agriyor zaten.
Yani oglumda yastiksiz oturamiyordum agridan.
Artik goze aldik yapacak bisi yok.
Benim duam umarim cok kilo almam.
Benim ilk zamanki agrilarim, yemek yedigimde mide yanmalarim gecti cok sukur.
11+3 artık
Rahat gidiyorum şuanlik hatta ev tasicam toparlaniyorum.
Allah yardim ediyor