Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aaaa duası kabul olan saate denkgelmiş :)) saglıkla kucagına al çok güzel.ben de tüp bebekle çift embrıyo transferı oldum ,sabırsızlıkla beklıyorum sonucu :))

Aaaa duası kabul olan saate denkgelmiş :)) saglıkla kucagına al çok güzel.ben de tüp bebekle çift embrıyo transferı oldum ,sabırsızlıkla beklıyorum sonucu :))
Ay canim hadi insallah olur Allahim cifter cifter guzel haberler duyurur sonuclari haberdar et mutlaka. Dua edicem sana pamukseker

Merhaba kızlar. İş çocuk yorgunluk uyku derken hic yazamiyorum. Okuyup çıkıyorum. Herkes iyidir umarım. Ben de bugun kontrole gittim. 56 mm dedi. Herhangi bir sıkıntısı yok. Uyuyordu sanırım sonra kıpırdandi sanki rahatsız etmişiz gibi tepikleyip arkasini dönüp geri uyudu eşi rahim ağzına yakın ama bu dönemde olabilen bir sey dedi zamanla yukarı çıkacaktır kendini çok yorma dedi. Bir de sol tarafta bebişim. Elimle de hissedebiliyorum zaten.

Kaç haftalıksın ki. Canım bu kadar hissedebiliyorsun maşallah

Bu da benim minnoş oğlum :)
Bişey sormak istiyorum öncelikle hayırlı olsun yumurtlama gunu iliski ile erkek bebek oluyor diyorlar sizde de erkekmis sadece merak ettim bu tezi doğruluyor mu diye
Selamlar, valla tesadüf mü yoksa tezin doğrulaması mı bilmiyorum ama evet aynen böyle oldu, yumurtlama günü.

İkizlik genetiği anneden geçıyor diye bılıyordum?
Ben de anne tarafindan gecer diye biliyorum. Dr ikiz dediğinde şaşkınlıktan ee bizim ailemizde ikiz yok demistim 3 yaşında bi kızım var. Simdi de ikizlere hamileyim. Dr olabiliyor genetik olmadan da dogal yolla olabiliyor dedi. Ama benim tek çift yum belli degil.

Pekihangisi daha güvenilir sağlam ve yapılabilir
Ilk gebelik mi sizin ? Bana epidural daha mantıklı geliyor çünkü spinalin etkisi çabuk etki edip çabuk bitiyor tekrar anestezi verebiliyorlar .bazı doktorlar ikisini birlikte de verebiliyor çok büyük farkı yok ama zarin etrafına verdikleri için epidural daha sağlıklı geliyor bana

Tek kese içinde iki bebekse tek yumurtadir iki kese varsa çift yumurtadir

Hic duymadim ama hamilelik zaten extra bir agirlik o agirlikda bele boyuna vuracak bir agri ilerleyen zamanlarda.

Mesela benim boynumda sikinti var bir trafik kazasi gecirmistim ve eklemde kirik vardi.
4 ay boyunluk kullandim.
Hala agrim oluyor ara ara.
Dr. ilerleyen zamanlarda boynunu etkileyecek ama bilgin olsun agrin olur dedi.
Bende boyunluk kullanicam yine cok agrim olursa napim dedim.

Karin buyudukce bel agriyor zaten.
Yani oglumda yastiksiz oturamiyordum agridan.

Artik goze aldik yapacak bisi yok.
Benim duam umarim cok kilo almam.

Benim ilk zamanki agrilarim, yemek yedigimde mide yanmalarim gecti cok sukur.
11+3 artık
Rahat gidiyorum şuanlik hatta ev tasicam toparlaniyorum.
Allah yardim ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…