Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de gebelik oncesi duzenli spor yapardim ama doktorum gebe kaldiktan sonra herseyi yasakladi zaten ilk 3ay bol bol dinlenmek gerekiyormus. Zateb enerjim de yeni yeni geri geliyor bundan sonrasinda hafif tempolu yuruyus yapicam

Kizlar bugun bir araştırma okudum yabanci kaynakli ve parasetamollerin yani agri kesicilerin gebelikte kullanimi çocuklarda hiperaktivite, otizm ve dikkat daginikligina sebep olabiliyor seklindeydi. Gecmeyen bas agrilarima ragmen ben kullanmayi tercih etmedim onun yerine aromatik yaglarla masaj (nane yagi gibi) ve buz koymak iyi geldi bana. Gecen gun bu konuyla ilgili soru sormuştum o yuzden tekrar yazmak istedim. Arastirma linkini isteyen varsa ekleyebilirim.

Kartelicecim yarama parmak bastın;( Hergün spor yapan ben (fitness, koşu, yoga) 2 ayda toplam 5 i geçmemiştir yoga yaptığım.(Dr um ilk 3 ayda yapabileceğimi söylemesine rağmen) Ama biraz daha enerjim iyi eskiye göre hamile yogasina başlamayı düşünüyorum eğitmen eşliğinde. Evde yaparsam düzenli yapamamaktan korkuyorum çünkü çok hamlastim 2aydir.

Ben de hiç kullanmadım mecbur kalmadım şükür

Kızlar hayırlı akşamlar bişey sormak istiyorum ben haziran annesi olacagım nasip olursa dün sat a göre 6+0 iken ikinci randevuma gittim 22.5 mm kese ama içi boştu. İçim bir huzursuz dünden beri boş gebelikse die yolk saç falan da yoktu. Devlet hastanesine gittim ultrason farkediyorsa özele gideyim dedim doktora 28 30 mm de rahat gözükür haftaya bidaha gel bakalım dedi. Boş gebelikte olabilir şu an net bişey soyleyemem dedi. Varmı yaşayan bilgisi olan.

Canım sen kaçıncı haftadaydın, bana kalırsa bu yolk sac biraz saçma geliyor tamam doğru olabilir ama var mı yok mu yok kese var bebek yok bilmem kan artışı çok az yani bunlar hep gebelikte çok stres yaratan şeyler sadece senin için demiyorum ben bu kk da gördüm bunlar hakkında kafa yoranı benim kızım var hamileyken inanın hiç şeye bakmadım sadece günüm geçti gebelik testi yaptım sonra doktora gittim 7. Hafta felandı beta hcg de10000 di ilk baktırdığımda düşün canım yani çok acayip stres yapıp erkenden doktorlara gidip yok yere geriyorsunuz kendinizi hiç kafana takma inşallah boş gebelik değildir şimdi sen stres yaptıkça bişey olmasa Bile stresten Allah korusun olur lütfen rahatla biraz

İnşallah canım inşallah. Unutuyorum sonra bi anda aklıma geliyor ya Annelik nasıl bir his şu an anlıyorum. Allah nasipte na varsa onu yaşatıyor. Cok istedim 2 sene cok cabaladım cok korktum olmayacak die. Birazda bu yüzden bu evham. Teşekkür ederim cok

Bugun tam 6+0 oldum bu arada.

Canım benim İnan senin iyiliğin için diyorum gerçekten yanlış anlamadın değil mi ben de üzülüyorum çünkü bunları okudukça en güzeli gerçekten erken doktora gitmemek belki de hiçbir şey yoktur doktor bilmedi olamaz mı sen boşa stres yaşamış olacan kafana takma nolur

Arkadaslar merhaba, simdi doktordan ciktim. 6+4 ve 6+3 olarak çift yumurta ikizlerimiz varmis 2 bebis geliyor biz saf gibi olduk ikisininde kalp atışını duyduk çok şükür Allahim neler nasip ediyor
Kese de tek kese mi gorunmustu canım harika ,:)) saglıkla kucagına al

Evet ben de anneden geçer diye biliyorum ama çok da doğru değil çünkü bir arkadaşım ikizi var arkadaşımın bir tane kızı var şu an yani ikizlere hamile kalmadı tekti ve kendisinin ikizi var anneden geçiyorsa olması lazımdı değil mi

Yok sülalede ıkız varsa ıkız devam etmek zorunda degıl ama ikiz varsa ıkız ıhtımalınyukselıyor

İkizlik genetiği anneden geçıyor diye bılıyordum?
Hayir canim 2 kese gorundu. Sende dogru biliyosun anneden geliyomus genetik ama bizde yok anlayamadim. Doktorum şans o zaman o ay cift yumurtaliktan yumurtalamissin dedi. Ben cocuklugumdan beri ikiz isterim cok istemisim heralde dedim bide annem bana kizinca allah ayni kendin gbi ama ikiz cocuklar versin diye söylenirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…