Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım bende kızımda öyleydim her şeyden sakınırdım bi ara kesintisiz öksürüğüm vardı dr sordum hiçbir şey olmaz merak etme demişti, ama kollarımı karnıma koyup oturduğumda annem hep uyarır o kolların bebeğe çok ağır geliyo çek kollarını karnından der.. bu gebeliğimde kızımın altını alırken karnıma kasıklarıma sürekli tekme yiyorum ne kadar korusamda farketmediğim an indiriyo tekmeyi, eşim evde olduğunda hep eşim alıyor altını ama evde olmadığı saatler yine bende.. Allaha emanetler için rahat olsun keyfini sür canım

yumurtladığınız günü nasıl net biliyorsunuz?
Regl tarihinden 14 gün önce yumurtlamışsındır, düzenli adet döngüsü olanlar bilir buna ek olarak reglden 12-13 gün sonra akıntı başlar yoğunlaşır ve en son yumurta beyazı gibi parça düşer biter işe o gün yumurtlama olmuş demektir.

İlk bebekte çok normal canım, emniyet kemerini göbekt altına tak bu arada. Şu anda oğlumu neredeyse 14 kilo ve kanguru ile taşıyorum mecbur kalında ve sürekli boğuşuruz karnımı koruyarak oynuna eşlik ediyorum ama zaten onlar en güvenli yerde merak etme.

normalde öyle ama yani bir gün önce yada bir gün sonra olmadığına emin olmak zor gibi geliyor bana.

Ben spinal oldum sıkıntı çekmedim, epidural olup sıkıntı çekmeyen de var. Her ikisinde sorun yaşayan da var yani bunlar kişiyle alakalı canım.
Anladım canım sağol hakkımızda hayırlısı inşallah

ay ne güzel ben bir sene arayla ikinci kez taşınıyorum bu yorgunluk başka

Benim oğlumda hep kucakta o da tekme artıyo ilkinde ağır kaldırma,uzanma ikinci de mecbur herşeyi yapıyorum

Canim cok parlak cikmis. Bak ben sana benim ikiz oldgunu ogrendigim gunkunu atiyorum. Benimde burda 6+3 müs. Eki Görüntüle 2550202
Iki ayri kesede olması cift yum anlamina gelmiyormuş. Nette de araştırdım tek plesentadan besleniyorsa tek yum. 2 plesentadan besleniyorsa çift yum. Detaylida belli olur heralde. Saglikla gelsinlerde tek çift yum önemli değil. Ama ben tek ikizler ayıramam diye korkuyorum

Hay maşallah boyu kaç? Benim oğlan da 13 kiloya yakın.

Evet hemen bileklik alip 1 numara 2 numara yapmamiz lazim gerci cift yumurta ikizleri de tek yumurta iikizleri gbi benzer olabiliyor. Tek umudumuz biri erkek biri kiz olsun kafamiz rahat olsun

Evet hemen bileklik alip 1 numara 2 numara yapmamiz lazim gerci cift yumurta ikizleri de tek yumurta iikizleri gbi benzer olabiliyor. Tek umudumuz biri erkek biri kiz olsun kafamiz rahat olsun
burda topik var tahminde bulunuyolar fotoları at oraya istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…