Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar nasılsınız benim sabahları miden çok kötü oluyo bazı günler akşamda fena oluyorum sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah
Haftada bir gün falan iyiyim diğer günler sürekli bulantım var yersem geçiyor sonra yine geliyor kısır döngü bitse artık

Kızlar şimdi geldim dr.dan adete göre 10+6 ultrasona göre 11+6, çok şükür her şey yolunda, 1 hafta sonra ikili tarama için gidicem, cinsiyet tahmini banada yapar mısınız

Oh maşallah hayalimdeki kaynana koltuğuna 2 erkekten sonra seni oturtuyorum :) tebrik ederim,ömrü uzun yazısı güzel olsun. Emel Hanım da pek inceymiş he :)
Çok sag ol canım Allah razı olsun kiz benden manyak kaynana olur he gerçekten ilk zamanlar cok tereddutlerim vardi amaa inan o kadar sicak karsiladi ki bugun alisti heralde bana

Merhabalar millet gider mersine ben giderim tersine .bulantilarim oluyordu ama kusmuyordum kusmaya basladim insallah gecici bir seydir .
İlk hamileliğimde ilk üç ay ne bulantı ne kusma. Üç ay bitince bir başladı dördüncü ay bitene kadar sürekli kustum. Şimdi bunda da öyle olursa diye korkuyorum

Ya ne kadar küçültüler dimi kocaman oldular.bu bebişler de bakmışız büyümüşler
Evet yaa ben hala inanamıyorum bu kadar büyüdüğüne. Sanki daha dün doğdular. Yeni ponçiklerde de böyle olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…