Oh maşallah hayalimdeki kaynana koltuğuna 2 erkekten sonra seni oturtuyorum :) tebrik ederim,ömrü uzun yazısı güzel olsun. Emel Hanım da pek inceymiş he :)
Kızlar şimdi geldim dr.dan adete göre 10+6 ultrasona göre 11+6, çok şükür her şey yolunda, 1 hafta sonra ikili tarama için gidicem, cinsiyet tahmini banada yapar mısınız
Kızlar şimdi geldim dr.dan adete göre 10+6 ultrasona göre 11+6, çok şükür her şey yolunda, 1 hafta sonra ikili tarama için gidicem, cinsiyet tahmini banada yapar mısınız Eki Görüntüle 2550332
Eki Görüntüle 2550331
Oh maşallah hayalimdeki kaynana koltuğuna 2 erkekten sonra seni oturtuyorum :) tebrik ederim,ömrü uzun yazısı güzel olsun. Emel Hanım da pek inceymiş he :)
Çok sag ol canım Allah razı olsun kiz benden manyak kaynana olur he gerçekten ilk zamanlar cok tereddutlerim vardi amaa inan o kadar sicak karsiladi ki bugun alisti heralde bana
İlk hamileliğimde ilk üç ay ne bulantı ne kusma. Üç ay bitince bir başladı dördüncü ay bitene kadar sürekli kustum. Şimdi bunda da öyle olursa diye korkuyorum
Kızlar şimdi geldim dr.dan adete göre 10+6 ultrasona göre 11+6, çok şükür her şey yolunda, 1 hafta sonra ikili tarama için gidicem, cinsiyet tahmini banada yapar mısınız Eki Görüntüle 2550332
Eki Görüntüle 2550331