Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bacak bacak üstünemi atmış :) kac haftalık burda ne cabuk büyüyorlar değilmi :)
Çok çok çabuk büyüyolar canım maşallah tüm bebeklerimize. Çok şükür hareketliydi bi ara sırtüstü tepindi bi ara poposunu döndü, bi ara elleri hep havadaydı o ara kızım dr odasında koşturuyodu dr kızıma bak kardeşin sana el sallıyo dedi☺

cinsiyet belli oldu mu? Aynı dertler bende de var

Hıçkırık hissetmek için erken bence o normal hareketidir. İlerleyen dönemlerde hıçkırıkla hareketi ayırabiliyor insan. Başlangıçta içinde kelebek uçuyor gibi hissediyorsun

İlk hamileliğimin başında babamı kaybetmiştim. Yaşadığım acıyı az çok tahmin edersiniz. Elbette bebekler de hissediyordur ama zarar verecek kadar değildir. Ölümden gayrı her şeyin çaresi var yeter ki sağlık olsun

Hıçkırık hissetmek için erken bence o normal hareketidir. İlerleyen dönemlerde hıçkırıkla hareketi ayırabiliyor insan. Başlangıçta içinde kelebek uçuyor gibi hissediyorsun
Neler oldugunu cok sonra anlicam galiba bende erkn oldugunu dusunmustum ama ilk defa göbeğim seyridi bebeklerden heralde dedmm

Kızlar ben 11 haftalık oldum ve inanılmaz karnım çıktı. Herkes artık hamile olduğumu anlıyor. Ben işyerinde kimlere cinsiyet belli olunca söyleyeyim diyordum ama artık soranlara söylüyorum mecburen.
Boyum 1.70 61 kg ile hamile kaldım şu an 63 üm aslında zayıfım dikkat de ediyorum ama bu kadar erken neden göbeğim çıktı anlayamadım? Göbeği hemen çıkan var mı benim gibi?

ben varım ayni boy ve kilodayiz..
göbek masallah 5 aylık benim

Kızlar bugün pentiden alt uzun üst kısa kollu hamile pijama takımı aldım. Alt belden ayarlamalı çok hoşuma gitti rahat indirime girmiş şu an 59tl. Ben 57 kiloyum Small beden aldım üstü epey bol son aylara kadar giyilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…