Kızlar ben bu sabah çok ağladım hatta dün gece de ağladım bi şeye çok üzüldüm ve hrm ağladım hem çok üzgünüm, şişen gözlerim, kısılan sesim hiç önemli değil de aklım fikrim bebeğimde, ona dokunur mu bu ya da dokunmuş mudur?
Hickirik mi oluyor yani o boyle ayni goz seyrimesi gibi sol tarafimdaydi. Yatarken baya yandaydi oturunca gobek deligimin tarafina dogru geldi orda da atmaya devam etti. Ama surrekli de degil 5 saniye oluyo bitiyo 1 dk sonra tekrar oluyo.. hickirik mi bu ben valla kaslarim diye dusunmustum ama
Kızlar ben bu sabah çok ağladım hatta dün gece de ağladım bi şeye çok üzüldüm ve hrm ağladım hem çok üzgünüm, şişen gözlerim, kısılan sesim hiç önemli değil de aklım fikrim bebeğimde, ona dokunur mu bu ya da dokunmuş mudur?
Seni mutsuz eden herkesten uzak dur canim ilk hamileligim de hayati kendime zindan etmistim simdii dunya yansa bi kibritte ben cakarim. Bosver ister esinden kaynakli olsun ister ailenden hepsinden uzak dur bebeginle kendine bak
Ay masallah masallaah benimkiler ikiz. Bende 27 yasimdayim sana anca yetisicem bende ne yalan soyliyim ikiside erkek gibi hissediyorum. Ya da şu meşhur tatli tuzlu erkek, eksi kiz yorumlarindan insallah 2.taramada bende oggrenirim cunku meraktan catlicammm
Ay masallah masallaah benimkiler ikiz. Bende 27 yasimdayim sana anca yetisicem bende ne yalan soyliyim ikiside erkek gibi hissediyorum. Ya da şu meşhur tatli tuzlu erkek, eksi kiz yorumlarindan insallah 2.taramada bende oggrenirim cunku meraktan catlicammm
gunler hafta gbi geciyor. Geci geciverse şoyle internette izliyorum gobeklerine dokunuyo anneler bebekler hemen tekme el kol bisey yapiyolar ay cok heyecanliiii
Aaaa, kizdir belki kesin erkek diyemi konustuu? Saglkkli hayirli olsunlar valla onemli olan o ama insan cesit istiyo biri oglansa biri kiz olsun gibi
Bide evde erkek cocuk coklugu bana biraz korkunc geliyor
Aaaa, kizdir belki kesin erkek diyemi konustuu? Saglkkli hayirli olsunlar valla onemli olan o ama insan cesit istiyo biri oglansa biri kiz olsun gibi
Bide evde erkek cocuk coklugu bana biraz korkunc geliyor
İnsanlar düşüncesiz. Benim de kanamam olup 10 gün raporlu olduğum gün evime gelip gerginlik çıkartmıştı kayınvalidem. Benimle ilgili değildi eşimle kavga ettiler ama gelip bana ağladı falan ben daha çok gerildim. Böyle şeyleri bize duyurmamayı veya bizi üzmemeyi bilecek kadar düşünceli olsalar keşke insanlar
Kızlar benim gibi 13. haftasında olup da hala maksimum seviyede mide gazı, şişkinlik, ağız tadının zehir gibi olması gbi hayatı felç eden şeyler yaşayanlar var mı? Kızımda da bulantı falan yaşadım ama bu kadar uzun sürmedi sanki. Bu her geçen gün artıyor gibi. Gece uykudan uyanıyorum midemdeki şişlik yüzünden, çıkmıyor da lanet gaz. Saatlerce evde dolanıyorum bir ufak geğirme için çok afedersiniz. Ölüyorum resmen. Öyle aman aman bir şey de yemiyorum ki zaten yiyemiyorum eğer bu durumlara çare bulan varsa Allah aşkına benimle paylaşsın
Hanımlar sizde de 3-4 saatte bir bişeyler atıştırma isteği oluyor mu içiniz kazınıyor mu yani önceden açlığa çok tahammül ederdim ama artık edemiyorum. Şeker çıkma ihtimali var mı diye endişeleniyorum
Hanımlar sizde de 3-4 saatte bir bişeyler atıştırma isteği oluyor mu içiniz kazınıyor mu yani önceden açlığa çok tahammül ederdim ama artık edemiyorum. Şeker çıkma ihtimali var mı diye endişeleniyorum