Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
10 gün önce aynı durumdaydım Rabbim korusun bişey olmaz nasıl olcak bilmiyorum ama stresten uzak durmak lazım aman sende demek lazım bu hasas dönemde

valla ben öyle okumuştum canım zaten ileriki haftalarda anlayacaksın hık hık hık tuttu mu kuzuları 5 dk sürüyor

Kendini üzdüğüne değmez hiç birşey cnm, bebeğinin sağlığı iyidir ama üzüldüğünü hisseder.

Topik sahibi hiç yazmıyor aslında burada aktif olan biri kazene yazarsa topik sahibi olur o sayfa başına cinsiyet tablosu yapabilir
Evet ben iş çocuk öyle aktif olamıyorum ama uygun olan bir arkadaşımız yazarsa iyi olur.

Seni mutsuz eden herkesten uzak dur canim ilk hamileligim de hayati kendime zindan etmistim simdii dunya yansa bi kibritte ben cakarim. Bosver ister esinden kaynakli olsun ister ailenden hepsinden uzak dur bebeginle kendine bak

Evet canım erkek 2.oglum olcak 26.5 yasinda 2 çocuk anasi olcam
Ay masallah masallaah benimkiler ikiz. Bende 27 yasimdayim sana anca yetisicem bende ne yalan soyliyim ikiside erkek gibi hissediyorum. Ya da şu meşhur tatli tuzlu erkek, eksi kiz yorumlarindan insallah 2.taramada bende oggrenirim cunku meraktan catlicammm

Insallah canim hayirli saglikli evlat olsunlar ben turşuyuu oyle bi yiyorum ki inanamazsin tatlidan tiksindim suratim eksiyor aklima gelince

Insallah canim hayirli saglikli evlat olsunlar ben turşuyuu oyle bi yiyorum ki inanamazsin tatlidan tiksindim suratim eksiyor aklima gelince
Aaaa, kizdir belki kesin erkek diyemi konustuu? Saglkkli hayirli olsunlar valla onemli olan o ama insan cesit istiyo biri oglansa biri kiz olsun gibi
Bide evde erkek cocuk coklugu bana biraz korkunc geliyor

Aaaa, kizdir belki kesin erkek diyemi konustuu? Saglkkli hayirli olsunlar valla onemli olan o ama insan cesit istiyo biri oglansa biri kiz olsun gibi
Bide evde erkek cocuk coklugu bana biraz korkunc geliyor
Kesin canimm gördük biz de valla evde 3erkek düşüncesi beni de cok ürkütüyor en büyük çocuk(eşim ) daha fena bence

İnsanlar düşüncesiz. Benim de kanamam olup 10 gün raporlu olduğum gün evime gelip gerginlik çıkartmıştı kayınvalidem. Benimle ilgili değildi eşimle kavga ettiler ama gelip bana ağladı falan ben daha çok gerildim. Böyle şeyleri bize duyurmamayı veya bizi üzmemeyi bilecek kadar düşünceli olsalar keşke insanlar

Kızlar benim gibi 13. haftasında olup da hala maksimum seviyede mide gazı, şişkinlik, ağız tadının zehir gibi olması gbi hayatı felç eden şeyler yaşayanlar var mı? Kızımda da bulantı falan yaşadım ama bu kadar uzun sürmedi sanki. Bu her geçen gün artıyor gibi. Gece uykudan uyanıyorum midemdeki şişlik yüzünden, çıkmıyor da lanet gaz. Saatlerce evde dolanıyorum bir ufak geğirme için çok afedersiniz. Ölüyorum resmen. Öyle aman aman bir şey de yemiyorum ki zaten yiyemiyorum eğer bu durumlara çare bulan varsa Allah aşkına benimle paylaşsın

Hanımlar sizde de 3-4 saatte bir bişeyler atıştırma isteği oluyor mu içiniz kazınıyor mu yani önceden açlığa çok tahammül ederdim ama artık edemiyorum. Şeker çıkma ihtimali var mı diye endişeleniyorum

Ben de ayni durum var. Ayy diyorum cok doydum aradan bi kac saat geciyoo içim bayılıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…