Kızımda cok cok sonra hıssedebılmıştım ben ama bunda ben de pıt pıt seyırme gibi bişi hissediyorum. Acaba bana mı öyle geliyor diye düşünüyorum ama annemin tezine göre kız çocuk geç hissedilirmiş, erkek çocuk 40 günde hissedilirmiş. Bakalım ne kadar doğru göreceğiz
Seni mutsuz eden herkesten uzak dur canim ilk hamileligim de hayati kendime zindan etmistim simdii dunya yansa bi kibritte ben cakarim. Bosver ister esinden kaynakli olsun ister ailenden hepsinden uzak dur bebeginle kendine bak
Merhaba hanımlar. Bu aralar hamile olduğunu öğrenenler büyük ihtimal mayıs annesi olacak. Deneyimlerimizi ve beklentilerinizi yazalım, dertleşelim. Sıkıntılarımızı paylaşıp onları hafifletelim Hamile olmak kadınlara bahşedilmiş büyük bir onur. Bu onuru hep beraber sırtlanalım
Kızlar dr dan çıktım çok şükür her şey yolunda ikili tarama için kan verdim. Cinsiyet için dr ne kız ne erkek diyemiyorum 1 ay sonra netleşir dedi, sizin fikriniz nedir?
Kızlar dr dan çıktım çok şükür her şey yolunda ikili tarama için kan verdim. Cinsiyet için dr ne kız ne erkek diyemiyorum 1 ay sonra netleşir dedi, sizin fikriniz nedir? Eki Görüntüle 2552119
Kızlar dr dan çıktım çok şükür her şey yolunda ikili tarama için kan verdim. Cinsiyet için dr ne kız ne erkek diyemiyorum 1 ay sonra netleşir dedi, sizin fikriniz nedir? Eki Görüntüle 2552119