Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ahh nerde

Abur cubur isteği sizde de oluyor mu kızlar ? Bildiğiniz cips aşeriyorum
Ay bu beeen hic canimin cips istedigini bilmem. Yemem abur cubur da hic sevmem hele cikolata gofret nefret ederim. Normalde !! Ama bu hamilelik nasil bisey vallahi şaşıyorum. Bende şu son 1 ayda 4 5 paket cips yedim. Eşime gelirken 1 ekmek 1 cips diyorum dun de aksam 11 de waffle yiyelim dedim. Beni koca şookkk

Beeen bayilirim cipse hattta arada kacamak yapiyorm
Bu gece yedim bende dayanamadım. Vücut istiyor demek ki ya

cinsiyet belli oldu mu? Aynı dertler bende de var

Haftaya öğrenecez inşallah.. Hala her geçen gün daha kötüye gidiyor midem. Bu saatte hala gazdan, agzımın zehir gibi oluşundan dolayı yatamıyorum.

Bugün baya yeni katılan olmuş cümleten hoşgeldiniz
Ben her hafta kilo almamama rağmen geçen hafta rahat giydigim esofman ,kot vs sıkıyor.Her hafta eklenerek biseyler sıkıyor. 1-2 haftada 1 beden farketmesi normal mi? Hizlandirilmiş video kaydi gibi büyüyo galiba göbek Hamile pantolon tayt vs dışında bişey giyememeye başladım bile. Çok masraflı

Benimkiler de sıkmaya başladı yavaştan
Üstelik sadece bir kilo aldığım halde

Bende iki kilo aldim, normal giymeye devam ediyorum ama gün icinde biseyler yedikce falan iyice karnim cikiyo. Bebek rahatsiz olmasin diye dügme acmaya basladim daha hic kiyafet almadim bi hafta daha idare etcem. Sehre uzaktayiz biraz malesef

Bu benim 2. doğurmam olcak yaa ilkinde çok şiştim vücut istiyor diye diye bunda şişmiyim o kadaa ya
Bu benim 2. doğurmam olcak yaa ilkinde çok şiştim vücut istiyor diye diye bunda şişmiyim o kadaa ya
merak etme, gecicekmis bunlar. Sen biliyosundur niye bana anlattiriyosun. Zaten sen bi bebek bi cocukla ben iki bebekle tig gbi oluruz yine evelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…