Kızlar merhaba 15+2 yiz bizde kaç defa doktora gittik bebeğimiz hep uyuyor uyanıkken yakalayamadık doktor çok uykucu birşey bu dedi erkek çocukları öylemi acaba sadece acıkınca karnimda kıpırtı hissediyorum benimki sanırım 9 ayin tadını çıkartıyor içerde
bugun dr. gittim iletisime gecmeden gitmistim dr. 1den sonra muayine alacakmis
pazartesi gitsem 13. haftam oluyor.
2li test icin gec degil dimi?
yani 13. haftada da yapiliyor dimi.
Dr. sorcam ama sanirim dogumlari var bu sabah napsam bilemedim
Selam kızlar iki gündür bulantım yok çok mutluyum yediğimden keyif alıyorum, sabah boğazımdaki balgam yüzünden baya öğürdüm ama olsun o da geçer inşallah bulantı fena bir şeymiş.
Kızlar günaydın mandalina ve domates teorisini unutun doktor %90 erkek dedi pipisini gösterdi hatta kordon karsıma durumu olabilir dedi ilerleyen muayenelerde teyit ederiz dedi
Ikiz ise daha erken hissedersin bende 15.haftada hissetmiştim hatta içimde bisey burkulur gibi olmuştu meğer oğlum dönmüş kontrole gittiğimde söyledim doktora ultrasonda bakarken normalde baş aşağı idi popo üstüne donmuş ben daha hissetmedim yada hissettiysem bile anlamadım yavru kuşların peşinde kosmaktan
bende erkek hissediyorum ama 26. haftama kadar bekleyecem ikizlerimi eşimin doğum gününde ögrenmiştim bunu da ozaman ögrenelim dedik baya uzun bi yol (bekleyiş) olacak bizim için
Ikiz ise daha erken hissedersin bende 15.haftada hissetmiştim hatta içimde bisey burkulur gibi olmuştu meğer oğlum dönmüş kontrole gittiğimde söyledim doktora ultrasonda bakarken normalde baş aşağı idi popo üstüne donmuş ben daha hissetmedim yada hissettiysem bile anlamadım yavru kuşların peşinde kosmaktan
Dedigin gibi ikiz olunca bilemiyorum,tanidigimda yok bi sen varsin bi de biri daha yazio burlardan yarin doktora gidicem ilk tarama var.. insallah hayirli haberlerle doneriz. Cinsiyetlerde belli olur doktora sorcam artk. Sizin bebekler alt ust mu duruyodu yoksa yanyanami nasil oluyo? İnternette iki turlu goruyorum yanilmami var acaba yada simdi alt ustler de buyudukce mi yan yana gelecekler?