Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba 15+2 yiz bizde kaç defa doktora gittik bebeğimiz hep uyuyor uyanıkken yakalayamadık doktor çok uykucu birşey bu dedi erkek çocukları öylemi acaba sadece acıkınca karnimda kıpırtı hissediyorum benimki sanırım 9 ayin tadını çıkartıyor içerde

Günaydın annişkolar Bugün benim karnım çok sert ama bi bölge değil tamamı. Artık büyüdüğü için mi acaba? Sizde durumlar nasıl?

Kizlar bisi sorcam ben 12+4üm

bugun dr. gittim iletisime gecmeden gitmistim dr. 1den sonra muayine alacakmis
pazartesi gitsem 13. haftam oluyor.
2li test icin gec degil dimi?
yani 13. haftada da yapiliyor dimi.
Dr. sorcam ama sanirim dogumlari var bu sabah napsam bilemedim

Ay gercektenmi canim agliyorum suan ilk uyandirilmami yasadim yani cok tuhaf allahim sizin cinsiyet bellimi peki?
Ikiz ise daha erken hissedersin bende 15.haftada hissetmiştim hatta içimde bisey burkulur gibi olmuştu meğer oğlum dönmüş kontrole gittiğimde söyledim doktora ultrasonda bakarken normalde baş aşağı idi popo üstüne donmuş ben daha hissetmedim yada hissettiysem bile anlamadım yavru kuşların peşinde kosmaktan

Dedigin gibi ikiz olunca bilemiyorum,tanidigimda yok bi sen varsin bi de biri daha yazio burlardan yarin doktora gidicem ilk tarama var.. insallah hayirli haberlerle doneriz. Cinsiyetlerde belli olur doktora sorcam artk. Sizin bebekler alt ust mu duruyodu yoksa yanyanami nasil oluyo? İnternette iki turlu goruyorum yanilmami var acaba yada simdi alt ustler de buyudukce mi yan yana gelecekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…