Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
merak etme, gecicekmis bunlar. Sen biliyosundur niye bana anlattiriyosun. Zaten sen bi bebek bi cocukla ben iki bebekle tig gbi oluruz yine evelallah
Hiç olmuyorsun valla ikizleri emzirecem diye yedim ha yedim nerdeyse dogurdugum kiloya geliyordum ikizlerden 2 kilo kaldı üstümde üstüne şimdi 2.hamilelik inşallah bunda en az kilo ile doğurmayı hedefliyorum

benimki ilk zamanlar enne filan diyordu olabilir diyordum ama ilk kez konuştu canımın içi çok bambaşka ya
Masallah ikizlere. Benim 25 aylik erken konuştu bayagi 20 aylikti. En sevdigim süreçler ikili diyaloga girince hersey çok tatlis oluyor. Hele gecen cumsrtesi canim kardesim tiyatrosuna gittik. En yakin arkafasimla takiliyormus hissi paha biçilemez

Bir an önce çıksın istiyo insan
Valla ben istemiyorum çıkarsa çocuklarla nasıl ilgilenecem onu düşünüyorum daha bezlerini çıkarmadılar bide çevreye hiç söylemedim görenler nasıl bakacaksın diye yakınmaya başlayacaklar üfff isteyerek mi oldu diye de sormaları cabasi

Hiç olmuyorsun valla ikizleri emzirecem diye yedim ha yedim nerdeyse dogurdugum kiloya geliyordum ikizlerden 2 kilo kaldı üstümde üstüne şimdi 2.hamilelik inşallah bunda en az kilo ile doğurmayı hedefliyorum
Aay oylemii doktorum bana kilo alirsan iyi olur dedi bende almak icin mucadele ediyorum. 48.5 ile kilo aldim. 2. Ay 47 oldum bulantilardan. Dun bi yerde tarti gorunce hemen tartildim tok karnimaydim ama 50.1 dum. Cok sevinmistim ben ozaman cok abartmiyim yavas yavas gidelim

Bende 11 haftaligim ve bende de gobek cikti. gerci benim zaten vardi ama :)) bebek ayri belli oliyor siskokuktan gayri

14. haftanın sonuna kadar vaktin var.

Senin kilon yok o yüzden alabilirsin ama ben 68 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim çocuklar 5400 idi ikisi toplam suyu mutu derken doğumdan eve geldiğinde 66 kg idim sonra süt olsun diye yedim de yedim gerçi ise de yaradi
Sen zaten zayıf hamile kalmışsın ben 68 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim sen al bence de

Ben nie kilo almiyorum yaa gobek bşey yedigimde cikiyor zaten annemin ewine gitcem orda kalcam bikaç gün baksın bana ztn ymk yapmayi sewmiyorum

Bende normalde zararlı gıdayla beslenirdim hamilelikte hepsinden soğudum tam tersi oluyo resmen
Aynen ben. Pizza kola hamburger yiyip duruyordum. 1.60 boyum 63 kilom vardı zayıf da değildim. Hamile kaldığından beri yoğurt salata pilav haşlanmış yiyecekler yiyorum. Hazır gıdalar midemi bulandırıyor.

ay inşallah bana da nasip olur o günler :) bakalım şimdi bişeyler anlatıyor ama duysanız ne diyor bu ddersiniz kendince farklı bir lisan geliştirmiş sanki bide

Sana imrendim zaten, dun e bebege girdik esimle. Sut sagma mak baktik. Sen soylemistin bana belki unutmussundur elektirikli olcak cift olcak diye baktik. Etraftakilerde ikiz nasil olsa yetiremiceksin süt mama verceksin kabullen simdiden diyolar.. bende seni dusunup guc buluyorum gerci millet bana zayifsin nasil taşicaksin nasil dogurcaksin nasil sutun yetcek nasil bakcaksin hersey diyo

Aynen ben. Pizza kola hamburger yiyip duruyordum. 1.60 boyum 63 kilom vardı zayıf da değildim. Hamile kaldığından beri yoğurt salata pilav haşlanmış yiyecekler yiyorum. Hazır gıdalar midemi bulandırıyor.
Ahaha aynen çok seviyorum normalde şimdi hiç canım istemiyo üzülüyorum

Duyma o insanları sakin boşver..

Kizlar herkes sabah erken uyanmaktan dem vurmus ama ben masallah fosur fosur uyuyorum hatta uyanmak istemiyorum. Bu saate kadar uyumusum yaa neden boyle oldu ki gecen haftalara kadar iyiydi uyku duzenim. Sanki yeni hamile kalmis gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…