Kizlar herkes sabah erken uyanmaktan dem vurmus ama ben masallah fosur fosur uyuyorum hatta uyanmak istemiyorum. Bu saate kadar uyumusum yaa neden boyle oldu ki gecen haftalara kadar iyiydi uyku duzenim. Sanki yeni hamile kalmis gibiyim
bende senin gibiyim canım. Resmen hamileliğimi yeni yaşamaya başlıyorum. Hafif mide bulantısı, uyuklama hali. 12. Haftaya kadar hiç bi belirtim yoktu. Sadece göğüslerimde hassasiyet vardı.ama kilo olarak 2 kilo aldım. İlk hamileliğim bide ama zaten tombişim. Hakkımızda hayırlısı
Sana imrendim zaten, dun e bebege girdik esimle. Sut sagma mak baktik. Sen soylemistin bana belki unutmussundur elektirikli olcak cift olcak diye baktik. Etraftakilerde ikiz nasil olsa yetiremiceksin süt mama verceksin kabullen simdiden diyolar.. bende seni dusunup guc buluyorum gerci millet bana zayifsin nasil taşicaksin nasil dogurcaksin nasil sutun yetcek nasil bakcaksin hersey diyo
Oooooo o millet neler diyor benim görümce 36yi bulmaz doğurur bu diyordu göğsün hiç yok sütün olmaz diyordu daha neler neler ama çok şükür 37+5 de doğurdum ki ben istedim beklesem daha beklerdim. Şakır şakır da durum oldu özellikle kv çok şaşırdı bir süre sonra gıcık senin sütün ne ki su çocuk doymuyor demeye başladı bence kıskançlığından mama vermemi istiyordu ama ben inat ettim emzirdim sakin kimseyi duyma boşver ağzı olan konuşuyor şimdi tek kelime etmiyorlar bir kez artık ben anneliği ve bebek bakımı konusunda master yaptim kimse ağzını açamaz deyince kimseyi konuşturup canını sıkma onlar sana kendini öyle bir baktiracaklar ki sen bile şaşıp kalacaksın büyümelerine eğer sana karışacak kimse olmazsa ki inşallah yanında seni anlayacak senin elin ayagin olacak biri olur ve seni strese sokmaz çok kolay büyüdüklerini göreceksin.tabi bir de gaz problemi olmazsa ben şuanda ettiğin dualardan biri gazi olmasın çünkü en rahat bebek o bebek oluyor
bende senin gibiyim canım. Resmen hamileliğimi yeni yaşamaya başlıyorum. Hafif mide bulantısı, uyuklama hali. 12. Haftaya kadar hiç bi belirtim yoktu. Sadece göğüslerimde hassasiyet vardı.ama kilo olarak 2 kilo aldım. İlk hamileliğim bide ama zaten tombişim. Hakkımızda hayırlısı
Oooooo o millet neler diyor benim görümce 36yi bulmaz doğurur bu diyordu göğsün hiç yok sütün olmaz diyordu daha neler neler ama çok şükür 37+5 de doğurdum ki ben istedim beklesem daha beklerdim. Şakır şakır da durum oldu özellikle kv çok şaşırdı bir süre sonra gıcık senin sütün ne ki su çocuk doymuyor demeye başladı bence kıskançlığından mama vermemi istiyordu ama ben inat ettim emzirdim sakin kimseyi duyma boşver ağzı olan konuşuyor şimdi tek kelime etmiyorlar bir kez artık ben anneliği ve bebek bakımı konusunda master yaptim kimse ağzını açamaz deyince kimseyi konuşturup canını sıkma onlar sana kendini öyle bir baktiracaklar ki sen bile şaşıp kalacaksın büyümelerine eğer sana karışacak kimse olmazsa ki inşallah yanında seni anlayacak senin elin ayagin olacak biri olur ve seni strese sokmaz çok kolay büyüdüklerini göreceksin.tabi bir de gaz problemi olmazsa ben şuanda ettiğin dualardan biri gazi olmasın çünkü en rahat bebek o bebek oluyor
Ay su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine allahim hepimize saglikli hayirli uslu gazsiz bebekler nasip etsin herseyin ustesinden gelinir yeterki bebisler iyi olsun tavsiyelerin icin cook cook tesekkur ederim
Kizlar benim kac gundur gecmeyen baş ağrilarim var bugun kontrol vardi sozde ama dr ultrasona bakmadi hic bu devlet hastaneleri ne sacma ya 10 gun sonraya randevu verdi bi ultrason icin sinir oldum 1 aydir bu konrolu bekliyordum içim rahat eder diye
Sana imrendim zaten, dun e bebege girdik esimle. Sut sagma mak baktik. Sen soylemistin bana belki unutmussundur elektirikli olcak cift olcak diye baktik. Etraftakilerde ikiz nasil olsa yetiremiceksin süt mama verceksin kabullen simdiden diyolar.. bende seni dusunup guc buluyorum gerci millet bana zayifsin nasil taşicaksin nasil dogurcaksin nasil sutun yetcek nasil bakcaksin hersey diyo
Güçlü ve agresif olmayı öğren canım karışanlara karşı yoksa çok eziyorlar. Hamileyken başlarlar ve hiç susmazlar. Senin sütün yok mu aa sütün var ama yaramıyor galiba ay bu çocuk obez olacak (hepsini aynı kişiden duydum) asla memnun edemediğimiz bir topluluk bizi bekliyor olacak.. anlamadığım şey onlar da anne oldular neden bu kadar karışırlar.
Güçlü ve agresif olmayı öğren canım karışanlara karşı yoksa çok eziyorlar. Hamileyken başlarlar ve hiç susmazlar. Senin sütün yok mu aa sütün var ama yaramıyor galiba ay bu çocuk obez olacak (hepsini aynı kişiden duydum) asla memnun edemediğimiz bir topluluk bizi bekliyor olacak.. anlamadığım şey onlar da anne oldular neden bu kadar karışırlar.
Milletin agzı torba değil ki büzesin ben o konuda rahat olurum inşallah 3 görümceden 1 iyle konusuyoruz. Oda karısmaz etliye sütlüye kaynanamla konusmuyoruz zaten ailenin içinde yakın olan bir kişi var kıskancın önde gideni onu uzak tutsam yeter kafam rahat inşallah
Canim cok tesekkur ederim bende cevremde hep goruyorum oyle insanlar baskalarinin bebeklerine islerirne karisiyolar cok da kiziyorum bana yapmayin valla kalbinizi kirarim diye acikca belli ediyorum. Ama insanlar sen ne dersen de asla susmuyolar. Malesef... Tabi ozaman nolur bilemiyorum. Ama tavsiyeleriniz her zaman aklimda. İnsallah uyucam
Elmasmfg
Ya ben senin kilo alışını çok beğendim 68’den 78’e bitirmişsin olayı :)) tabi sonra geri alman kötü olmuş ama hamileliğini 10 kg ile tamamlamayı nasıl başardın ekstra çaba harcadın mı. Ben de 67 ile hamile kaldığım için soruyorum :)
Benim de 11.haftaya kadar bulantim vardi uykularim da sabah erkenden kalkardim 6 gibi sonra gecti ve enerjim de yerine geldi artik yemek falan yapabiliyorum ama bu sefer uykuya doyamıyorum ozellikle sabah kalkmak zor oluyor. Resmen bi yerden iyilesiyorsam diger yerden aliyor hayat
Elmasmfg
Ya ben senin kilo alışını çok beğendim 68’den 78’e bitirmişsin olayı :)) tabi sonra geri alman kötü olmuş ama hamileliğini 10 kg ile tamamlamayı nasıl başardın ekstra çaba harcadın mı. Ben de 67 ile hamile kaldığım için soruyorum :)
herkesin ideal kilo alımı farklı olmalı canım benim için misal 84 e kadar alabilirsin diyor banu çifçinin gebelik takibi uygulamasında, boy kilo ile yağ endeksine bakıyor. oğlumad 85 ile doğuma girdim 15 kilo aldım ve 14 ayda eski kilomdaydım yine hamile kaldım orası ayrı
Aay oylemii doktorum bana kilo alirsan iyi olur dedi bende almak icin mucadele ediyorum. 48.5 ile kilo aldim. 2. Ay 47 oldum bulantilardan. Dun bi yerde tarti gorunce hemen tartildim tok karnimaydim ama 50.1 dum. Cok sevinmistim ben ozaman cok abartmiyim yavas yavas gidelim
Beni eşim yatağa taşıyordu yatağın kenarına bırakıyordu. Kafam yatakta Ayağımı kaldırsana diyordum konuşmam da bozuluyordu benim şimdi sadece akşam alıyorum doktorum öyle dedi.