Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Mayıs anneleri cinsiyetleri ogrenebildinizmi

yarın 2li tarama için randevum var.
Detayli ultrasonda belki cinsiyeti görebiliriz dedi doktor
Tek dileğim sağlıklı ve hayirli bir evlat olması hepimiz için

ilk 3 ayda 3 kilo alan sadece ben miyim yaa. İnşallah doğuma yuvarlanarak gitmem
Ben de ilk 3 ayı 3 kilo ile kapattım. Ama feci iştahım açılmıştı şimdilerde duruldum. Yediğim şeyden acayip zevk alıyordum Allahım umarım açılmaz gene 7-8’inci haftalardaki gibi. 67 ile başladık 70’le dördüncü aya girdim.
hedefim 80’le bitirmek

arkadasima 14.haftada erkek dediler
kız bebekmis oysaki
bana ilk gebeligimde 14 te kiz dediler değişmedi.
sanırım erkekte yanılma payı var.
kız da daha düşük..
Benim de hep icimde bi suphe var inşallah bizim oyle olmaz insan cinsiyeti duyunca ona alıştırıyor kendini

Cinsiyeti öğrenen annelere birşey sormak istiyorum. Hiç tatlı yiyemiyorum. Limonlu su içiyorum yoğurt mandalina yiyorum. Çikolata görmek bile istemiyorum ki önceden çok yerdim. Çay hiç içemiyorum. Benim gibi olup cinsiyetini öğrenen var mı

Biz seninle aynıyız bana bugün erkek dedi doktor emin olmayarak sırf göstersin diye çikolata yedim muayeneden önce yine öyle yatıyodu hiç hareketli değil

Tatliyi bnde severdm cikolatayla flan aram baya iyiydi ama hic aramiyorm ayni senin gbi hep tuzlu limonlu tursu faln yiyorm bnmde erkek dedi doktor

Bende böyleydim doktor %90 erkek dedi benm bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…