Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende inşallah mayıs annesiyim 11+4 haftalık görüntü tahminde bulunabilirmisiniz

Eklentiler

• Screenshot_20191111-015625.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
1 no pakette kaç adet var sen kaçını kullandın. İkinci el sitelerde anneler böyle bedeni küçülen elinde kalan bezleri satıyorlar onlardan alabilirim.
Bezlerin son kullanma tarihi var dikkatli almak lazım, ilk üç ay günde 8 bez değişirsin sonra azalır yavaş yavaş mesela şimdi bir buçuk yaşında 2-3 değişiyoruz

Kızlar günaydın bende çikolatadan tatlıdan tiksindim sürekli tuzlu ve sulu meyve yemek istiyorum, cinsiyeti bilmiyorum dr bişey diyemedi

Gunaydin kızlar sizin bu cikolata tatli teorilerinizden yola cikarsam benim bebitomda kiz eskiden ekisiyi arisi severdim her meyvenin eksisini yerdim simdi tam tersi eksi yemek istemiyorum hep tatli seyler cikolata tarzi bakalim sogru cikacakmi

Gunaydin kızlar sizin bu cikolata tatli teorilerinizden yola cikarsam benim bebitomda kiz eskiden ekisiyi arisi severdim her meyvenin eksisini yerdim simdi tam tersi eksi yemek istemiyorum hep tatli seyler cikolata tarzi bakalim sogru cikacakmi
Günaydın hadi bakalım merakla bekliyoruz

Çok geçmiş olsun okurken bile tedirgin oluyor insan. Bu oğlan seni hep korkutuyor,bir cezayı hak etti bence.

Çok çok geçmiş olsun Allah birdaha yaşatmasın

Kızlar günaydın,
12+4 teyim doktor bana folitasiti artık bırakabilrisin dedi ve demir hapı ve d vitamini verdi.Doğuma kadar bunları kullanıcaksın dedi kullanan var mı? Benim değerlerim düşük değildi ama şaşırdım.

Peki hamilelik belirtisi neydi nasıl hamile kaldınız
tek hamilelik belirtim adet gecikmesi oldu onun haricinde bi belirti yaşamadın rahim filmi çekilmiştim ben sağ tüpüm kapalı çıkmıştı hatta bir ay sonra hamile kaldım ilaç olarak günde 1 defa inofolic combi kullandım oda çok düzenli sayılmaz

Günaydın ben de 12+2’yim. 12+4’te randevum var çarşamba günü. Umarım ezberden ilaç vermemiştir doktorun, kabız yapıyormuş demir ilacı, yeterli düzeyde ise neden kullanalım ki

Kızlar bizim ikili test kan sonucu çıkmış ama rapor için beklicem galiba, free beta hcg 52,4, papp-a 1.31 diyor ense kalınlığı 1.18 di. normal aralıklar inşallah yaş riski falan eklenince sorun olmaz. bu free beta hcg ye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş onu da yeni gördüm sizlerin değerler nasıldı bakalım kız erkek tutuyor mu tahminler

Benimde hafif çıkt göbeğim 14 hfta bitiyo
Bu arada innate diye vitamine başladım akşam yatmadan içtim dün. Etkisinden birşey kaybetmez heralde. Folik de öyle kullanmıştım. Siz nasıl kullanıyosunuz?
Folik asidi kahvaltıdan sonra içiyorum. Akşam unuturum diye erkenden uykum geliyor çünkü...

ay Allah korusun canım şimdi nasılsınız neden olmuş peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…