Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Yaaaaaaa e ne güzel haber bu. Ama benim doktor nereden isteyecek daha bilmiyrum bakalım,kendi hastahanemizde varmı yoksa dışarıdan mı isticek daha haberim yok. Emel hanım sana bir şey söyledi mi bu konuda?
Valla 350tl ymis gecen sene bu sene ne kadardir bilmiyorum canim 25inde gidicem doktora. Ama büyük ihtimalle uygun olan yerde yaptircam. Yazik gunah ayni seyi yapiyorlar daha fazla hastaneye odeyemem

Kizlar merhaba cuma gecesi adet olur gibi kan geldii ve parca parca kan o kadar kotu oldum ki idrar bile kanliydi. Dedim yolun sonuna geldik heralde diye. Malum gece kadin dogum doktorlari özel de bile olmuyorlar. Icim rahatlasin diye arastirma olan kadin dogum hastanesine gittim. Alttan muayene ultrasonla muayene ettiler kanamanin bebekle ilgisi olmadigini soylediler ama cok korktum. Cok şükür bebegim benimleymis

Benn cikolatadan tiksindim ve erkek canım

Çok geçmiş olsun Allah bir daha öyle bir korku yaşatmasın inşallah.

Oh hanımlar cinsiyet öğrenmiş bir bir :)
Ben de tatlıdan çok soğudum aklım fikrim ekşi çiğ köftede
Bakalım ne çıkacak, kız da erkek de mükemmel benim için ama cinsiyet belirlense kafamda bi hayal kurabiliceğim için belli olsun istiyorum bi de süprizlerden hiç hoşlanmam kız deyip erkek çıkarsa filan naparım bilmiyorum

Okurken ben de korktum, neyseki bebekle ilgili değilmiş. Yine de konunun üzerinde dur sebebini öğren

Muhendisinoglunu takip edin cok guzel bilgiler var instagram da

Ill oğlumda da boyleydi kuzum cok sıkıldım artik bu kanamalardan eşim emin ol bi sey yoktur dedi yatti uyudu gece 2den sabah 5bucuga kadar kanamayla imtihan oldum
Önceki tecrübe eşinin rahat olmasını sağlamış ama nolursa olsun insan rahat olamaz ki

Merhaba kızlar. Cinsiyetini ogrenenler gözünüz aydın ben de merakla bekliyorum 2 hafta sonra doktora gidicem o zaman öğrenirim herhalde inşallah. Hareketlerini hisseden var mı? Benimki cuma günü hissettirdi bir kez. Ilk gebelikten biliyorum ama belki degildir dedim. Fakat dün tam bir kuduruktu hic durmadi. Gobek deligimin sol alt tarafindaydi. Zaten o bölge sertti. Fakat bugun hicbir sey olmadi. O bölge de yumuşak. Nerelerde geziyor bilmiyorum

Çok geçmiş olsun canım Seni öyle iyi anlıyorum ki benimde önceki gebeliğim hep öyleydi çok stresli sıkıntılı bi durum. Şimdi ufacık bi yerim ağrısa yüreğim ağzımda gece yüz kere kalkıyorum kanamam mı var diye. Hiç
Bişey olmaz Allah ın izniyle. İlaç başlattıkları mı?

Ben tipki.kiz dedi

gecmis olsun allah size bagislasin yavrunuzu

Bebekten keseden kaynakli olmadigi icin gerek gormediler canim. Sana da cok gecmis olsun valla bu durum insan da buyuk travma yaratiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…