Oh hanımlar cinsiyet öğrenmiş bir bir :)
Ben de tatlıdan çok soğudum aklım fikrim ekşi çiğ köftede
Bakalım ne çıkacak, kız da erkek de mükemmel benim için ama cinsiyet belirlense kafamda bi hayal kurabiliceğim için belli olsun istiyorum bi de süprizlerden hiç hoşlanmam kız deyip erkek çıkarsa filan naparım bilmiyorum
Günaydın ben de 12+2’yim. 12+4’te randevum var çarşamba günü. Umarım ezberden ilaç vermemiştir doktorun, kabız yapıyormuş demir ilacı, yeterli düzeyde ise neden kullanalım ki
cnm hiç birşey kulanma ama demir kullan demişti ilkinde doktorum bebek için çok önemliymiş sende normal olsa bile ona yetmiyor bir süre sonra galiba. ben şu anda pregnom kullanıyorum o 3 tane kaldı bitsin başka birşey önerirse onu alıcam.
Kizlar merhaba cuma gecesi adet olur gibi kan geldii ve parca parca kan o kadar kotu oldum ki idrar bile kanliydi. Dedim yolun sonuna geldik heralde diye. Malum gece kadin dogum doktorlari özel de bile olmuyorlar. Icim rahatlasin diye arastirma olan kadin dogum hastanesine gittim. Alttan muayene ultrasonla muayene ettiler kanamanin bebekle ilgisi olmadigini soylediler ama cok korktum. Cok şükür bebegim benimleymis
kızlar günaydın
bende çok fena diz ağrısı var bu 4.gün ama gece uykumdan kalkıyorum o kadar ağrıyo
bandajla sarıyorum jelle masaj yapıp ama sürekli ayağımda tutamıcam için çıkarıyorum yine başlıyo ne yapıcam bilmiyorum gerçekten doktora mesaj atsam mı yani bunlar oluyo ve magnezyum başlatılıyo ama erken benim için bunu yaşamak şu an ama cidden iyi değilim çok ağrı giriyo ağlayıp gezdim haftasonu
bi iyiyim bi kötü
kızlar günaydın
bende çok fena diz ağrısı var bu 4.gün ama gece uykumdan kalkıyorum o kadar ağrıyo
bandajla sarıyorum jelle masaj yapıp ama sürekli ayağımda tutamıcam için çıkarıyorum yine başlıyo ne yapıcam bilmiyorum gerçekten doktora mesaj atsam mı yani bunlar oluyo ve magnezyum başlatılıyo ama erken benim için bunu yaşamak şu an ama cidden iyi değilim çok ağrı giriyo ağlayıp gezdim haftasonu
bi iyiyim bi kötü
Kızlar günaydın,
12+4 teyim doktor bana folitasiti artık bırakabilrisin dedi ve demir hapı ve d vitamini verdi.Doğuma kadar bunları kullanıcaksın dedi kullanan var mı? Benim değerlerim düşük değildi ama şaşırdım.
kızlar günaydın
bi iyiyim bi kötü
Kızlar bizim ikili test kan sonucu çıkmış ama rapor için beklicem galiba, free beta hcg 52,4, papp-a 1.31 diyor ense kalınlığı 1.18 di. normal aralıklar inşallah yaş riski falan eklenince sorun olmaz. bu free beta hcg ye göre cinsiyet tahmini yapılıyormuş onu da yeni gördüm sizlerin değerler nasıldı bakalım kız erkek tutuyor mu tahminler
Oğluma hamileyken ilk aylar hep ekşili tuzlu şeyler yedim. Limonu tuzlayip yiyordum son aylara gelince de acayip cikolata yedim. Gunde 3 4 gofret yiyordum bunda ise isler cok karışık ikisini de istiyor canım
Günaydın ben de 12+2’yim. 12+4’te randevum var çarşamba günü. Umarım ezberden ilaç vermemiştir doktorun, kabız yapıyormuş demir ilacı, yeterli düzeyde ise neden kullanalım ki
Kızlar ben hamile kalmadan önce implant tedavisine başlamıştım şimdi ilk üç ayın dolmasını bekliyorum diş doktorum röntgen için doktorundan izin almalısın dedi dün gittiğim doktor elinizdeki telefon daha çok radyasyon yayıyor daha zararlıdır çektirebilirsin diyerek tersledi biraz beni ne yapıcağmı şaşırdım filmi çektirmeli miyim
Kızlar günaydın dün akşam ilk defa kesintisiz uyudum gece yine huzursuzum dedim uyuyamayan yine aşdım bacak arama yastık koyup yattım sabaha kadar çok rahat uyudum tavsiye ederim
Benim de doktorum 13. Haftadan itibaren d vitamini ve demir hapı verdi başlayacağım bende. D vitaminim düşük çıkmıştı zaten demirim iyiydi ama muhtemelen bebişle paylaşırken azalacak o yüzden veriliyor.
kızlar günaydın
bi iyiyim bi kötü
Geçmiş olsun, benim de doğuştan kalça çıkığım var çok baskı yapmaya başladı ve ağrılarım oluyor. Doktorum magnezyum takviyesi verdi bu hafta, kemiklerini rahatlatacaktır dedi. Siz de bir danışın derim.
Kızlar hamilelik belirtilerinde ne gibi durum yasadiniz hamile olanlar cevap verirse sevinirim.gaz olayı kabızlık yaşan oldumu acaba?herkesten fikirim edinmek istiyorum
Ben henüz gitmedim canim 14 dolunca gitcem verir mi bilmem. Ilk hamileliğimde doktorum sadece b12 kullandirdi. Fakat dogum sonrası demir ilaci kullandim.
Kızlar hamilelik belirtilerinde ne gibi durum yasadiniz hamile olanlar cevap verirse sevinirim.gaz olayı kabızlık yaşan oldumu acaba?herkesten fikirim edinmek istiyorum
bu grupta herkes hamile yalnız mayıs anneleri olarak :). herkesin ve her gebeliğin belirtisi farklı oluyor ve şişkinlik gaz kabızlık da ilk aylar yaşanan durumlardan.