Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ah canım sorma rabbimin gücüne gitmesin ama gebelikden soğudum Allahım evladıma sağlıkla kavustursun sonrasında Allah isteyene versinn
senin de mi çok bulantılı? ah o bulantılar beni de bitirdi, her kokuyu radar gibi alıyorum ve midem bulanıyor. öyle ki diş fırçalamak, duşa girmek komple eziyet... kokusuz deterjan, kokusuz şampuan, herşeyin kokusuzunu arıyoruz :)
Benim doktor pek test yaptıran biri değil ikiliden de hiç bahsetmedi daha 13. Haftada kontrole çağırmıştı sadece. Kan testlerini bile yaptırtmadı gerek yok diye. Ben gidip aile hekiminde yaptırdım
benim doktorum kuzenim olduğu için gereksiz şeyler yaptırmıyor ama temel gebelik testlerini ve özellikle tiroit hormonlarımı görmek istedi. demir değerim alt limitteydi, beslenmeyle iyileştrmeye çalışıyoruz, onun dışında hiçbir ilave ilaç vermedi, vitamin de kullanmıyorum, vitaminlerdeki jelatinler katkılar daha zararlı dedi :S ilk 3 ay folik asit dışında hiçbirşey kullanmadım... tabi bulantı için olanları saymazsak :)

Bana da nub sayfasında iki erkek bir kız yorumu geldi ay niye bu kadar merak ediyosam

tabi yaaaaaa... neden edesin demi? Zaten biz de boşuna yırtınıyoz bence,normal olan sensin kuzum. Aaaaaaa.. habire doktora giden deli gibi cinsiyet bekleyen bizlerde hata var sen bozma istifini,hattaaaaaa doğumda öğren bak o daha iyi.. kızım sen şaka mısın? Vallahi sende ki rahatlıktan ben de istiyorum

12+2 bugün çok bekledim ama değdi.Şükkürler olsun dev hast.ayrıntılıya girdim.Allahıma şükür dr çok ilgiliydi bak bu parmakları sana el sallıyo dedi çok hoşumuza gitti ama kağıt bitmiş,sonra ben hocam bi tahmin yokmu dedim,oda normalde dev.bu haftalarda söylemiyoruz ama tahmin değil oğlan dedi,netleştir ileri haftalarda dedi.Çok mutlu ve heycanlıydım kıza alıştırsamda sağlıklıya 2 erkek anası olacam şükürler olsun

Erkek gibi geldi doktor cinsiyet için bir şey dedi mi sana ? Kızım 11 haftalıkken doktorum kız demişti . Tecrübeli iyi doktor hemen anlıyor aslında cinsiyeti
Yok bişey demedi ya, neyse acelemiz yok üç hafta sonra göstermezse ben bilirim napıcamı

Merhaba. İki boyutlu ultrasonda gayet bet görünür cinsiyet. Erkekse genelde erken belli oluyor. Ben 12. Haftada öğrendim

Merhaba. İki boyutlu ultrasonda gayet bet görünür cinsiyet. Erkekse genelde erken belli oluyor. Ben 12. Haftada öğrendim

benim belli olmadi detayli ultrasonda 11+4 idim gittiğimde.tahminde bile bulunmadı

Bir ben kaldım sanırım tahmin aşamasında bile olmayan. Randevum haftaya çarşamba. Daha çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…