Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bilmiyorum ki valla çok garip .
Yemekten sonra ayva yedim mesela
Bugün tuzlu birşeyler yemeyi deneyeyim
Ama şu gazı nspicam hiç bilmiyorum
İlk hamileligimde yasamamistim böyle bir sorun
Gaz midede mi, bağırsakta mı ? Midedeyse doktorunla bir konuş hamilelikte kullanılan mide ilaçları var rahatlatır biraz. Bu arada günaydın

Kizlar hayırlı sabahlar diliyorum.Bugun iğne ile 13gunum test yapsam cikarmi acaba?yoksa hala erkenmi

Kızlar merhaba dun kontrolümüz vardı doktor bebeğin gelişimine gore bir hafta önde gittiğini söyledi bu çok iyimis köy yumurtasi yemekten yakında yumurta doğurcam onun etkili olduğunu düşünüyorum doktorumun kessinlikle önerdiği imom omega vitamin var aranızda kullanan var mi bilmiyorum ama çok iyi bir vitamin doktorunuza danışın isterseniz

Günaydın kızlar. Vinalac kullanan var mı doktor verdi dünden beri kullanmaya başladım.

Bu haftalarda gelişim önde oluyor ben hiç yumurta yemiyorum nadir et yiyorum genelde turşuyla besleniyorum ama benimki de önde

Bu haftalarda gelişim önde oluyor ben hiç yumurta yemiyorum nadir et yiyorum genelde turşuyla besleniyorum ama benimki de önde
tam bir bilgim yok ne söylesem yalan olur ben yumurta dışında birsey yiyemiyorum hamile kaldigimdan bu yana 6 kilo verdim ve hala almış değilim tavuk ve kırmızı eti görünce hala tiksiniyorum bu kadar düzensiz beslenmeye imom omeganin etkili olduğunu düşünüyorum sadece ufak bir tavsiye

Kızlar bu arada akinti şikayetimi doktora söyledim hafif yeşilimsi olması sevmediğimiz bir durum gyno lomexin fitil verdi 2 adet birini kullandım sabaha kadar uyuyamadım yanma oldu kullanan varmı aranızda

Günaydın ☺
Bağırsakta sanırım
Yani sürekli alttan gaz çıkartıyorum.
Mide yanmsm da vardı onun için rennie şurup yazdi
Ah o çok sancılı bir süreçtir eminim. Bir an önce düzene girer inşallah vücudun da biter o gazlar. Eminim önlemini alıyorsundur da ayağını sıcak tutmaya çalış malum ayaklarımızı üşüdü mü direk gaz oluyor.

Ay çorap giyemiyorum hiç
Giysem de çıkartıyorum hemen sıkıntı basıyor
Ama giysem iyi olacak sanırım
Gaz da çok çekilir bir şey değil

bende 12 de erkek olabilir dedi 14 te erkek dedi 2 doktor ama acaba değişirmi diye düşünüyorum şuan erkek diye çok alıştım
Bize de 14+4 De erkek dedi bende içimde acaba degirsirmi diyorum insan kendini ne duysa ona alıştırıyor

Arkadaşlar biz 15 +5 günlük olduk ben sırt üstü uzanınca sertlik oluyo bebek bi yere toplanır gibi yani genelde ayaktayken de oyle erken degilmi böyle toplanması için bi hafta önce gittim bi sorun yoktu bu haftalarda böyle olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…