Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende aynı durumdayım folik hariç kullanmadım hatta 13.haftada kan tahlili bile taptirmadi

Benim ölçümü yapan görmüştür ama söylemedi gıcık

Anlıyorum bende 30 eylülde Rahim filmi çekildim ekim ayında adet olmadım kasımdayız hala adet olmadım pazartesi doktoruma gidicez kontrol için gelmezse o zamana adet söktürücü kullanıcam 25 gün gecikti pkoluyum ben

Gazdan öleceğim cikar cikar bitmedi
Yetmezmiş gibi mide bulantim bu saatte başlıyor kafayı yicem çok mutsuzum
Bu saatlerde acıkıyor olabilir misin ? Benimde hep bu saatlerde bir bulantı oluyor meyve, kuruyemiş yiyerek geçirebiliyorum. Mide boş kaldıkça bulanıyor hamilelikte çok garip bir olay.

13. haftadayım geçen hafta kız gibi görünüyor dedi doktorum bu hafta gittim ikili test için erkek ama emin diilim dedi öncede yazdım aslında ama kimseden cevap gelmedi madem burda tahmin yapabilen annişler var bi resmimizi yollayalım diye düşündüm biz de bi tahmin alalım yani biz de testislerini gördük bacak arasından ama

Bu saatlerde acıkıyor olabilir misin ? Benimde hep bu saatlerde bir bulantı oluyor meyve, kuruyemiş yiyerek geçirebiliyorum. Mide boş kaldıkça bulanıyor hamilelikte çok garip bir olay.
Bilmiyorum ki valla çok garip .
Yemekten sonra ayva yedim mesela
Bugün tuzlu birşeyler yemeyi deneyeyim
Ama şu gazı nspicam hiç bilmiyorum
İlk hamileligimde yasamamistim böyle bir sorun

Bilmiyorum ki valla çok garip .
Yemekten sonra ayva yedim mesela
Bugün tuzlu birşeyler yemeyi deneyeyim
Ama şu gazı nspicam hiç bilmiyorum
İlk hamileligimde yasamamistim böyle bir sorun
Mide bulantısından sürekli yeme iatwpi var kilo da alıyorumsu içeaim var içemiom.bu gece 3ten beri ayaktayım uyku yok.öğürüyorum bi yandan.bu arada meslektaşız

Mide bulantısından sürekli yeme iatwpi var kilo da alıyorumsu içeaim var içemiom.bu gece 3ten beri ayaktayım uyku yok.öğürüyorum bi yandan.bu arada meslektaşız
Şimdiden 3 kilo aldım
73 um.su an
Bu gidişle 90 i göreceğim.sanirim
İlkinde 17 kilo aldım
Meslektaş olmamıza sevindim

Bence kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…