Her bebeğin gelişim süreci farklıdır
Gelişimi de farklıdır aynı ayda olup briisinin bebeğinin kilosu fazlayken birisi düşüktür bunlar hep olabilecek şeyler
Doktorun ultrasonuna göre değişiyor. Çok iyi biryere gidersen 7. Haftada duyma ihtimalin çok yüksek. Kızıma hamile iken gittiğim dr a gideceğim tekrar bende 7. Haftada duymuştum o zaman erkenden. Ama buradaki en iyi cihazı olan dr lardan biriydi. İkinci gebelik olduğu için şimdi Relax bir durum söz konusu
Doktorun ultrasonuna göre değişiyor. Çok iyi biryere gidersen 7. Haftada duyma ihtimalin çok yüksek. Kızıma hamile iken gittiğim dr a gideceğim tekrar bende 7. Haftada duymuştum o zaman erkenden. Ama buradaki en iyi cihazı olan dr lardan biriydi. İkinci gebelik olduğu için şimdi Relax bir durum söz konusu ☺
Aynı haftayı belirtilerimiz aynı kasık rahim batmalarım benimde geçti çok şükür midem bulanmıyo bazı kokulara sadece salı kontrol benimde sağlıkşa kucağına almayı nasip etsin Allahım
Amin hepimize sağlıklı bebekler nasip olsun inşallah. Ben kalp atışlarını geçen cumartesi 6+2 iken çok güzel bir şekilde gördüm,ve 33.5 yıllık ömrümün bakışı,felsefesi değişti. Bu cumartesi kontrolüm var gene 7+2 olacak, doktorumuz duyacağımızı söylemişti, inşallah sağlıkla duyarız hepimiz.
Biraz rahat olmasın. Düşmeyecek bebeği düşüreceksin yoksa bu soruların cevabını bilmek çok zor bizim için. İyi giden gebeliklerde bile risk varken bu kadar başında iken birşey bilemeyiz. Beklemekten başka çare yok. Tadını çıkarmaya bak.
yanlışlıkla hamile kalanlara, kaza kurşunu ile hamile kaldım diyenlere evlendiğim günden beri bebek sahibi olmaya çalışan biri olarak daima nefretle baktığımı buradan itiraf etmek istiyorum Oh be söyledim içimde kalmadı..
yanlışlıkla hamile kalanlara, kaza kurşunu ile hamile kaldım diyenlere evlendiğim günden beri bebek sahibi olmaya çalışan biri olarak daima nefretle baktığımı buradan itiraf etmek istiyorum Oh be söyledim içimde kalmadı..
yok yok,ama eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış. bu yüzden bu konuda kolay hamile kalanlar / zor hamile kalanlar birbirini anlayamaz kolay kolay. Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Merhabalar, ben de 6. haftamın içindeyim. 12 Temmuz son adet tarihim, geç döllenme İstanbul'da yaşıyorum. Tahmini doğum tarihimi bilemiyorum, önümüzdeki hafta doktorum bebişin ölçülerine göre yeni bir adet tarihi vereceğini söyledi. Ama mayısta olacak muhtemelen doğumum