Ben de ayniydim canim. Mide bulantısı yok ama şişlik var acikinca halim kalmiyor dogru düzgün yiyemiyorum acayip sisiyorum. Bu hafta biraz daha rahatladim
Kizlar yine karnım tuttu okadar çok ağrıdı ki gözümden yaş geldi sanki adet olacakmış gibi rahmim sokulcekmis gibi oluyor daha önceden doktor normal dediği içinde doktorada gitmek istemiyorum iyice şaşırdım
Gazimda var sanki eskisi gibi onuda çıkarmıyorum çok darlandim çok korktum bugün
Buarada 13+ 3 deyim
Canım bana kayısı iyi geldi tavsiye ederim. Yedikden 3-4 saat sonra etkisini gösterdi. Karar aldım hergün 1 tane yemeyi düşünüyorum sende dene bakalım faydası olacak mı?
Merhaba hanımlar, bulantılar nedeniyle pek keyifli değilim bakamıyorum buralara. Bugün ikili testimin sonucunu aldım asistan dr baktı normal gördü bundan sonra ayrıntılı ultrason için görüşürüz dedi, neee dedim 20 hafta neredeyse o zamana kadar gelmicem mi dedim bizim için gelmene gerek yok dedi. Ben de eski doktorumdan özelden randevu aldım yarın için umarım cinsiyet için tahmin yürütür
Kızlar günaydın bende 2020 annesi olmayı planlıyorum ama gebeliğim sıkıntılı geçiyor şuan 13+2 yiz. Bundan tam bir hafta önce çok şiddetli kanamayla hastaneye gittim bebeğim iyiydi fakat suyunda azalma var takip edicez dediler kanama geçti fakat son 2 gündür iç çamaşırımda bi kaç damla sıvı su görüyorum. Bunun bebeğin suyu olması ihtimali varmı sizce kontrolüm yarın ama ben kafayı sıyırıcam artık
sızıntı olabilir canım çok dikkatli ol Allah yardımcın olsun, amniyon sıvısını havuç suyu artıyor sanırım unuttum onu da araştır ama sürekli kontrole git bir de oraya ped oluyor sanırım amniyon sıvısı ise rengi değişiyor ondan al.
İkinci çocuğum canım ilkinde prenses gibi hamilelik yaşadım bunda sürekli bulantı, uyku ve bel ağrısı kusmuyorum ama öğürüyorum kendimi tutuyorum yine de haftada bir ya da iki gün iyiyim diğer günler fena.
Kizlar bir kuru kayısı yedim 3 saat önce o beni rahatlattı daha iyim
Birde tuvaletim renkli olmaya başladı koyu yeşil :/ önce korktum sonra demirden olabilir diye düşündük yaşayan var mı ?
İkinci çocuğum canım ilkinde prenses gibi hamilelik yaşadım bunda sürekli bulantı, uyku ve bel ağrısı kusmuyorum ama öğürüyorum kendimi tutuyorum yine de haftada bir ya da iki gün iyiyim diğer günler fena.
merhaba, öncelikle sıkıntılarınız bitip rahat bir hamilelik geçirmenizi temenni ederim. bu durum benim ilk hamileliğimde olmuşu. tahminen 16-20. haftalar arasındaydı sanırım. doktora gittiğimde turnusol kağıdı gibi bir kağıt yerleştirildi pede onu kullandım bir süre. o kağıtlarda renk değişikliği olduğu takdirde bebeğin suyu geliyor demekti ama çok şükür öyle birşey olmadı. su gibi akıntım oldu bir süre sonra geçmişti
merhaba, öncelikle sıkıntılarınız bitip rahat bir hamilelik geçirmenizi temenni ederim. bu durum benim ilk hamileliğimde olmuşu. tahminen 16-20. haftalar arasındaydı sanırım. doktora gittiğimde turnusol kağıdı gibi bir kağıt yerleştirildi pede onu kullandım bir süre. o kağıtlarda renk değişikliği olduğu takdirde bebeğin suyu geliyor demekti ama çok şükür öyle birşey olmadı. su gibi akıntım oldu bir süre sonra geçmişti
O kağıtların pedleride varmış yana döne onlardan arıyorum şimdi eczane medikal laboratuvar malzemesi satan yerler yok Allah yok kurudu sanki şimdi kırtasiyeleri araştırmaya başladım çaresizce beklemek be zormuş allahım işh benim bebeğinde bişey olmazda sağ Salim kurtuluruz ikimizde çok sağolun
O kağıtların pedleride varmış yana döne onlardan arıyorum şimdi eczane medikal laboratuvar malzemesi satan yerler yok Allah yok kurudu sanki şimdi kırtasiyeleri araştırmaya başladım çaresizce beklemek be zormuş allahım işh benim bebeğinde bişey olmazda sağ Salim kurtuluruz ikimizde çok sağolun
haklısınız çok zor bulunuyor. ama ben bana yakın bir hastaneye gidip durumu anlattım. onlarda sağolsun o kağıtlardan 1 kutu verdiler ücreti karşılığında. bende evde kendim koymuştum pede (daha doğrusu gazlı bez arasına biraz pamuk koyup üstüne 5 6 tane o kağıtlardan yerleştiriyordum. bende bulamayınca bunu tavsiye etmişlerdi bana
haklısınız çok zor bulunuyor. ama ben bana yakın bir hastaneye gidip durumu anlattım. onlarda sağolsun o kağıtlardan 1 kutu verdiler ücreti karşılığında. bende evde kendim koymuştum pede (daha doğrusu gazlı bez arasına biraz pamuk koyup üstüne 5 6 tane o kağıtlardan yerleştiriyordum. bende bulamayınca bunu tavsiye etmişlerdi bana
Allah korusun test down sendoromlu dese bile aldırmazdım diye düşünüyorum ama onun dışında nöral tüp defektine ilişkin rahatsızlıklarda da fikir veriyor ve bu yönde çocuğn doğumu esnasında müdahale hayat kurtarıyor hatta örneği var İstanbulda anne karnında operasyon yapıldı. ben sadece bu açıdan bakıyorum bir de ayrıntılı ultrasonu çok önemsiyorum onu da perinatolog da yaptıracağım inşallah.
Kızlar günaydın bende 2020 annesi olmayı planlıyorum ama gebeliğim sıkıntılı geçiyor şuan 13+2 yiz. Bundan tam bir hafta önce çok şiddetli kanamayla hastaneye gittim bebeğim iyiydi fakat suyunda azalma var takip edicez dediler kanama geçti fakat son 2 gündür iç çamaşırımda bi kaç damla sıvı su görüyorum. Bunun bebeğin suyu olması ihtimali varmı sizce kontrolüm yarın ama ben kafayı sıyırıcam artık