Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de ayniydim canim. Mide bulantısı yok ama şişlik var acikinca halim kalmiyor dogru düzgün yiyemiyorum acayip sisiyorum. Bu hafta biraz daha rahatladim
Yesem karnım ağrıyor yemesem tansiyonum düşüyor. Böyle bir durum.

gaz kabizlik siddetli agri yapiyor karinda kotu dusunmu gecmis olsun

Aynı ben 5 gün çıkamıyorum tuvalete. Bütün gece boşluklarında vuruyoe
Canım bana kayısı iyi geldi tavsiye ederim. Yedikden 3-4 saat sonra etkisini gösterdi. Karar aldım hergün 1 tane yemeyi düşünüyorum sende dene bakalım faydası olacak mı?

hala kusuyor musun ilk cocugunmu olucakgecmis olsun

sızıntı olabilir canım çok dikkatli ol Allah yardımcın olsun, amniyon sıvısını havuç suyu artıyor sanırım unuttum onu da araştır ama sürekli kontrole git bir de oraya ped oluyor sanırım amniyon sıvısı ise rengi değişiyor ondan al.

hala kusuyor musun ilk cocugunmu olucakgecmis olsun
İkinci çocuğum canım ilkinde prenses gibi hamilelik yaşadım bunda sürekli bulantı, uyku ve bel ağrısı kusmuyorum ama öğürüyorum kendimi tutuyorum yine de haftada bir ya da iki gün iyiyim diğer günler fena.

Kizlar bir kuru kayısı yedim 3 saat önce o beni rahatlattı daha iyim
Birde tuvaletim renkli olmaya başladı koyu yeşil :/ önce korktum sonra demirden olabilir diye düşündük yaşayan var mı ?
usutmen vae sanki demir hapi siyah yapar

bende kusmalardan bittim artik ikinci gebelegim insallah 12. hafta ugurlu gelir dedim suan serum yiyorum

Akıntım hep var gebeliğimin başından beri ama bunun saf su olması korkutuyor beni 3 günde bir gidiyorum doktora ona rağmen zaman geçmek bilmiyor
merhaba, öncelikle sıkıntılarınız bitip rahat bir hamilelik geçirmenizi temenni ederim. bu durum benim ilk hamileliğimde olmuşu. tahminen 16-20. haftalar arasındaydı sanırım. doktora gittiğimde turnusol kağıdı gibi bir kağıt yerleştirildi pede onu kullandım bir süre. o kağıtlarda renk değişikliği olduğu takdirde bebeğin suyu geliyor demekti ama çok şükür öyle birşey olmadı. su gibi akıntım oldu bir süre sonra geçmişti

O kağıtların pedleride varmış yana döne onlardan arıyorum şimdi eczane medikal laboratuvar malzemesi satan yerler yok Allah yok kurudu sanki şimdi kırtasiyeleri araştırmaya başladım çaresizce beklemek be zormuş allahım işh benim bebeğinde bişey olmazda sağ Salim kurtuluruz ikimizde çok sağolun

haklısınız çok zor bulunuyor. ama ben bana yakın bir hastaneye gidip durumu anlattım. onlarda sağolsun o kağıtlardan 1 kutu verdiler ücreti karşılığında. bende evde kendim koymuştum pede (daha doğrusu gazlı bez arasına biraz pamuk koyup üstüne 5 6 tane o kağıtlardan yerleştiriyordum. bende bulamayınca bunu tavsiye etmişlerdi bana

Bide hastaneleri deniyim o zaman çok sağolun

kizlar 2li tarama yaptirmak istemiyorum benim gibi yaptirmayan var mi
Allah korusun test down sendoromlu dese bile aldırmazdım diye düşünüyorum ama onun dışında nöral tüp defektine ilişkin rahatsızlıklarda da fikir veriyor ve bu yönde çocuğn doğumu esnasında müdahale hayat kurtarıyor hatta örneği var İstanbulda anne karnında operasyon yapıldı. ben sadece bu açıdan bakıyorum bir de ayrıntılı ultrasonu çok önemsiyorum onu da perinatolog da yaptıracağım inşallah.

Hayırlı olsun...geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun...eğer suyunda sıkıntı varsa bol bol havuç suyu iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…