Bu haftalarda ağrı çeken bi çok kişiyiz sanırım yalnız olmayışıma sevindim insan endişeleniyor ama allahtan kısa süreli kramplar giriyor bir de başından beri ishal gibi olduğum hamileliğim demir hapıyla birlikte kabıza döndü gaz sıkışması çok yaşar oldum sanırım gaz sancısı da bizi korkutuyor
Dikkat etmeye calistigimizdan olabilir.
Bende elimde yatakdan destek alarak donuyorum.
Karnim cikmadi benimde kiloda almadim henuz.
Ama kollama ic gudusu olabilir
16.haftadan sonra karnimiz cikmaya baslar sanki
hareketlerde hissedilir diye dusunuyorum.
Hic kilo almadim sabah ozellikle karnimda gayet düz hic hamileymisim gibi gelmiyor bana
Cok sukur mide yanmam hafif bulanti seklinde bir eksimsi his vardi onlarda gecti.
Isimi rahat rahat yapip misafir agirliyorum.
Ben biraz kosturdum tasinma telasem vardi.
Bir de cok yiyemiyorum istahim yok
2 lokma seyle doyuyorum
Oglumda cok dikkat etmemistim cok kilo almistim.
Temkinliyim.
Sut, peynir, yogurt, meyve, kuru meyve agirlikli gidiyorum.
Gunluk mutlaka bunlardan az az tuketiyorum tok tutuyor ozellikle kurumeyve.
Hem de bagirsaklari calistiriyor
günaydın kızlar bende de hemoroid başlangıcı mı bilmiorum ama kabuızdım hafta içi wc de kanamam oldu çok panikledim ama şükür dedim popodan geliyor diye hiç böyle düşüneceğimi tahmin etmezdim.Bebişlerimize bişey olmasında i,nsan herşeye razı geliyor
günaydın kızlar bende de hemoroid başlangıcı mı bilmiorum ama kabuızdım hafta içi wc de kanamam oldu çok panikledim ama şükür dedim popodan geliyor diye hiç böyle düşüneceğimi tahmin etmezdim.Bebişlerimize bişey olmasında i,nsan herşeye razı geliyor
Günaydın arkadaşlar bugün eğitim araştırma hastanesinde randevum vardı, cinsiyeti öğrenirim diye ümitliydim ama doktor çok sinirliydi laf sokup durdu herkese, bebekle ilgili hiç bir şey de demedi. Sadece baş ölçüsü aldı. Ben de çok sinir oldum. Bir daha kesinlikle o doktora randevu almam. 1 ay sonra detaylıya gir, dedi ama resmen bana gelme dedi tavırlarıyla. Sanki can atıyordum ben de gitmek için
Herkese günaydın.
Benim gibi olan var mı merak ettim. Hiç kusmadım hamilelik geçiriyorum. Ama yemek yiyemiyorum. Az yemek yiyorum sanki dünyayı yemişim gibi hissediyorum karnım taş gibi oluyor öyle midem falan da kazınmıyor sadece acıkınca tansiyonum düşüyor.