Günaydın arkadaşlar bugün eğitim araştırma hastanesinde randevum vardı, cinsiyeti öğrenirim diye ümitliydim ama doktor çok sinirliydi laf sokup durdu herkese, bebekle ilgili hiç bir şey de demedi. Sadece baş ölçüsü aldı. Ben de çok sinir oldum. Bir daha kesinlikle o doktora randevu almam. 1 ay sonra detaylıya gir, dedi ama resmen bana gelme dedi tavırlarıyla. Sanki can atıyordum ben de gitmek için
insani nekadar geriyorlar.
Dr. yorumlarini netten okuyun derim.
Ben dr. öyle buldun gerci özele gidiyorum ama öyle cok pahalida diil normal makul ucret
Gayet aciklayici net konusuyor.
Gereksiz test vs istemiyor.
Para canlisi vs degil.
Oglumda asiri giyecek almistik.
Ben ayri annemler ayri.
Dagit dagit bitmek bilmemislerdi 2 hurcda saklamisiz
Doktor kiz dedi ben hamileligimi ogrendigimde yok yok bilincliyim almicam buna oyle pek bisi diyordum.
Kendimi elbiselere giysilere bakmakdan alamiyorum.
Biliyorum cok erken suan sadece bakiyorum ama icim gidiyo.
Abartmam insAllah ya.
Kızlar günaydın bende 2020 annesi olmayı planlıyorum ama gebeliğim sıkıntılı geçiyor şuan 13+2 yiz. Bundan tam bir hafta önce çok şiddetli kanamayla hastaneye gittim bebeğim iyiydi fakat suyunda azalma var takip edicez dediler kanama geçti fakat son 2 gündür iç çamaşırımda bi kaç damla sıvı su görüyorum. Bunun bebeğin suyu olması ihtimali varmı sizce kontrolüm yarın ama ben kafayı sıyırıcam artık
insani nekadar geriyorlar.
Dr. yorumlarini netten okuyun derim.
Ben dr. öyle buldun gerci özele gidiyorum ama öyle cok pahalida diil normal makul ucret
Gayet aciklayici net konusuyor.
Gereksiz test vs istemiyor.
Para canlisi vs degil.
Maddi durumumdan dokayı özele gitmem çok mümkün değil bir de ben önceki gebeliklerimde özelde çok sıkıntı yaşadım. Onun için devleti tercih ediyorum ama ilk defa böyle bir doktora denk geldim. Normalde gittiğim doktorum o kadar tatlı dilli biri ki ona randevu bulamayınca, eğitim araştırma hastanesinde de bir kaydım olsun düşüncesiyle randevu almıştım. Neyse doktoru tanımış oldum en azından...
Kızlar günaydın bende 2020 annesi olmayı planlıyorum ama gebeliğim sıkıntılı geçiyor şuan 13+2 yiz. Bundan tam bir hafta önce çok şiddetli kanamayla hastaneye gittim bebeğim iyiydi fakat suyunda azalma var takip edicez dediler kanama geçti fakat son 2 gündür iç çamaşırımda bi kaç damla sıvı su görüyorum. Bunun bebeğin suyu olması ihtimali varmı sizce kontrolüm yarın ama ben kafayı sıyırıcam artık
merhaba kızlar ben bir öyle bir böyleyim bazen çok enerjik bazen çok halsiz
izne çıkmama daha aylar olduğu için düşünemiyorum bile
27 sinde nefrolojiye gidicem tahlillerim için
6 aralıkta kadın doğuma gidicem inşallah
mide dolaylarım hala değişik bazen çok iyi bazen mıyır mıyır yediklerime dikkat etsem belki iyi olur ama sabahları evde kahvaltı yapamıyorum dışardan alınca da midemi mahvediyor
Günaydın canım indirdiğim applerde bu haftalarda akıntınıda artma olabilir yazıyordu belki akıntıdır sadece. Bol su iç ve sık sık doktora görünmeni tavsiye ederim. Sağlıkla kucağına al inşallah
Günaydın canım indirdiğim applerde bu haftalarda akıntınıda artma olabilir yazıyordu belki akıntıdır sadece. Bol su iç ve sık sık doktora görünmeni tavsiye ederim. Sağlıkla kucağına al inşallah
Bol havuc suyu iç bebegin suyunu yükseltiyormuş benmde dediğiniz gibi bazen saf su şeklinde geliyor kontrollere gidince sıkıntı çıkmıyor inşallah sizinde akıntıdır sadece rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin stres yapmayın bebekler hisseder
Bol havuc suyu iç bebegin suyunu yükseltiyormuş benmde dediğiniz gibi bazen saf su şeklinde geliyor kontrollere gidince sıkıntı çıkmıyor inşallah sizinde akıntıdır sadece rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin stres yapmayın bebekler hisseder
Sabah akşam hem havuç suyu hem de armut yiyorum 3 lt su içiyorum ve yataktan nerdeyse hiç kalkmıyorum işh benimde sadece idrar sızıntıdır yarabbim bana bizlere bağışlasın evlatlarımızı daha çok küçük kafayı yicek gibi oluyorum düşündükçe
Herkese günaydın.
Benim gibi olan var mı merak ettim. Hiç kusmadım hamilelik geçiriyorum. Ama yemek yiyemiyorum. Az yemek yiyorum sanki dünyayı yemişim gibi hissediyorum karnım taş gibi oluyor öyle midem falan da kazınmıyor sadece acıkınca tansiyonum düşüyor.
Ben de ayniydim canim. Mide bulantısı yok ama şişlik var acikinca halim kalmiyor dogru düzgün yiyemiyorum acayip sisiyorum. Bu hafta biraz daha rahatladim
Merhaba hanımlar, bulantılar nedeniyle pek keyifli değilim bakamıyorum buralara. Bugün ikili testimin sonucunu aldım asistan dr baktı normal gördü bundan sonra ayrıntılı ultrason için görüşürüz dedi, neee dedim 20 hafta neredeyse o zamana kadar gelmicem mi dedim bizim için gelmene gerek yok dedi. Ben de eski doktorumdan özelden randevu aldım yarın için umarım cinsiyet için tahmin yürütür