kabül etmezlerse sırf tablo için ayrı bir konumu açsak acaba burdan konuşmalar devam eder.cinsiyete ordan bakarız gerekirse.cevap gelsin ona göre konurşuruz.
kabül etmezlerse sırf tablo için ayrı bir konumu açsak acaba burdan konuşmalar devam eder.cinsiyete ordan bakarız gerekirse.cevap gelsin ona göre konurşuruz.
şimdi cocuk kısmında canlarım karışıklık olmasın o kısma doğmuş cocuklarımızı yazdım ben şimdi benim iki var 3 . hamileyim gibi sizde ona göremi söylediniz yoksa bir cocuk var ikinci gibi mi karışmasın)) yada şöyle de yazabilirim gebelik yazarım atıyorum benim 3 diye yazarım zaten ilk bebişlere ilk dedim.
KIZLAR önde allah herkesin gönlüne göre versin bugünlük bu kadar cep telefonundan yazıcam yarın devam ederim eklemeye belli oluncada bildirinki soru işaretlerini düzeltelim
Depend emici külot vermişti hastane bana çok kullanışlı ve sıfır sızıntı olmuştu. İlk bir hafta yoğun oluyor ama sonra azalarak bitiyor. Yoğunluk geçince ben orkidin gecesiyle sıkıntısız bitirmiştim o dönemi.