Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kabül etmezlerse sırf tablo için ayrı bir konumu açsak acaba burdan konuşmalar devam eder.cinsiyete ordan bakarız gerekirse.cevap gelsin ona göre konurşuruz.

1tane var 1 taneside dogacak insallah 2 adet dedim ben

Kızlar cinsiyet tahmini alabilirmiyim sizden 14 hafta ama cinsiyetle ilgili hicbirsey söylemedi doktor

@moob benim cinsiyet belli degil

İlk çocuk sat 18.08.2019 tahmini dogum 22.05.2020 cinsiyet belli degil

İlk çocuğum, sat 12 ağustos, beklenen doğum 18 mayıs, cinsiyet belli değil

oraya doğan cocuğu yazıyorum cnm yani bir çocuk var ikinci yolda gibi

İlk saayfayı güncelleme hakkınız var konu sizde buyrun ;

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Kızlar azönce face de gördüm dogum sonrası adet cok yogun oluyormuş hasta bezi takın yazıyorlrdı Dogru mu ki

Kızlar azönce face de gördüm dogum sonrası adet cok yogun oluyormuş hasta bezi takın yazıyorlrdı Dogru mu ki
normal doğum için olabilir ben ikiside normal oldu ilk zamanlar çok kanama oluyor. bir iki gün yada kotek gece uzun da olur.sürekli değişmek lazım.

Depend emici külot vermişti hastane bana çok kullanışlı ve sıfır sızıntı olmuştu. İlk bir hafta yoğun oluyor ama sonra azalarak bitiyor. Yoğunluk geçince ben orkidin gecesiyle sıkıntısız bitirmiştim o dönemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…