Kimyonu bütün yaptığınız yemeklere az da olsa atın gaz alır. Bi de annem derdi ki emzirirken de bütün yemeklere kimyon atarmış ki bebeğin gazını da alsın sütten geçip diye..
Ben de hep erkek hissettim rüyalarımda kız ve gönlümüzden de kız geçti ama erkekmiş anneler gerçekten hissediyorlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım. Birinin bu işe el atmasına çok sevindim. Benim de ikinci çocuğum, sat 13 Ağustos, tahmini doğum tarihi 19mayıs. Cinsiyetse henüz kesinleşmedi.
Bu arada yarin devam edecegim tabloya eklemeyapmaya. pc yi kapattim cunku.cepten yaziyorum.guzel kiz ve erkek isimleri paylasalim mi? ben aslinda aymira cok istiyordum sonra miray dedim simdi gene vazgectimkararsızım
Hayırlı olsun canım. Birinin bu işe el atmasına çok sevindim. Benim de ikinci çocuğum, sat 13 Ağustos, tahmini doğum tarihi 19mayıs. Cinsiyetse henüz kesinleşmedi.
Kızlar benimde dr bu %100 erkek dedi kız olursa kıyafetleri benden dedi, bende bu akılla bugün anakucağını aldım tabi mavi renk:) bendekide akıl:) inşallah sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alıp kullanmak nasip olur.
11+5te kendi dr.um ne kız ne erkek bişey diyemiyorum şu an dedi
12+3te akrabamız ünv hast dr.u %100 erkek kız olursa kıyafetleri benden bak buda pipisi dedi
Bu karmaşıklığa rağmen ben gittim mavi anakucağı aldım:) bende erkek hissediyorum belkide ondan erkek olduğuna inandım. Kız erkek hepsi sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşallah.