Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
öğrenmeden nasıl duracaksınız yaaaaaaa
Duracaz inşallah doğduğunda süprizzzzz tabi erkekse o zamana kadar pipisini görmememiz biraz mucize olabilir ultrasonda
kimyonuda unutmayın onuda bişilere koyuyolar
Kimyonu bütün yaptığınız yemeklere az da olsa atın gaz alır. Bi de annem derdi ki emzirirken de bütün yemeklere kimyon atarmış ki bebeğin gazını da alsın sütten geçip diye..

Bizim erkek, gönlümüzden kız geçiyordu bizimde ama böyle kısmetmiş. Bazen doktorların yanıldığını okuyorum ama ben de erkek hissediyorum
Ben de hep erkek hissettim rüyalarımda kız ve gönlümüzden de kız geçti ama erkekmiş anneler gerçekten hissediyorlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

inşallah cnm bir tablo yapayım dedim tablodan konu sahibi oldum:)))) öyle bir düşüncem yoktu ama kısmet banamış
Hayırlı olsun canım. Birinin bu işe el atmasına çok sevindim. Benim de ikinci çocuğum, sat 13 Ağustos, tahmini doğum tarihi 19mayıs. Cinsiyetse henüz kesinleşmedi.

Kızlar azönce face de gördüm dogum sonrası adet cok yogun oluyormuş hasta bezi takın yazıyorlrdı Dogru mu ki
Ben depend almıştım.ona izin verilmedi normal doğum hava alması lazım diye kenarlarını hemen bağlamadık 2 veya 3 tane yeterli

Bu arada yarin devam edecegim tabloya eklemeyapmaya. pc yi kapattim cunku.cepten yaziyorum.guzel kiz ve erkek isimleri paylasalim mi? ben aslinda aymira cok istiyordum sonra miray dedim simdi gene vazgectimkararsızım

Hayırlı olsun canım. Birinin bu işe el atmasına çok sevindim. Benim de ikinci çocuğum, sat 13 Ağustos, tahmini doğum tarihi 19mayıs. Cinsiyetse henüz kesinleşmedi.
moon83 öncelikle eline sağlık canım teşekkürler

2.çocuk
Sat 17 ağustos
Tahmini d t 23 mayıs 2020
Cinsiyet erkek
Evet tekrar yazayım,
İlk çocuk, sat 12 ağustos, beklenen doğum 18 mayıs cinsiyet belli değil
Kusurabakma cnm bir ara yogunluk oldu sabah ekliyorumhepinizi

Bu arada 10+5te başka dr cinsiyeti kız olcak dedi

11+5te kendi dr.um ne kız ne erkek bişey diyemiyorum şu an dedi

12+3te akrabamız ünv hast dr.u %100 erkek kız olursa kıyafetleri benden bak buda pipisi dedi

Bu karmaşıklığa rağmen ben gittim mavi anakucağı aldım:) bende erkek hissediyorum belkide ondan erkek olduğuna inandım. Kız erkek hepsi sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…