Merhaba hanımlar, bulantılar nedeniyle pek keyifli değilim bakamıyorum buralara. Bugün ikili testimin sonucunu aldım asistan dr baktı normal gördü bundan sonra ayrıntılı ultrason için görüşürüz dedi, neee dedim 20 hafta neredeyse o zamana kadar gelmicem mi dedim bizim için gelmene gerek yok dedi. Ben de eski doktorumdan özelden randevu aldım yarın için umarım cinsiyet için tahmin yürütür
Banada bir daha 1 ay sonra goruscez diyince bi buruldum.
Hep 3 haftaydi niçün 1 ay diyesim geldi.
Kadin normal iste hersey git der gibi
Neyse 1 haftasi gecti bile darisi 3 haftaya
Günaydın sevgili anneler, güne tabloyla uyandım, çok teşekkürler moon83 cim benim İLK COCUK, SAT 7 AĞUSTOS, BDT 13 MAYİS, cinsiyet belli değil, eline sağlık
Benimde.iltihabim yok denecek kadar azalmis cok sukur ama idrar rengi hala koyu soyledim dr.
Havuc, mandalina gibi turuncu seyler cok tuketiyorsanda olur dedi.
Mandalina yerim hergun.
havuc pek degil ama suyunu icicem artik vitamin icin
Sonunda biri el atmis bizimde tablomuz olmus ellerine saglik moon83
benide eklermisiiin
Sat 28 temmuz, dogum 2 mayis gorunuyo, ilk bebegimiz ve cinsiyet hala belli degil
Günaydınlar herkese listede ekli olmayanlar varsa yazsın bazen gözümden kaçıyor, mesajınızı alıntı layıp tekrar gönderirseniz yazarım cinsiyetler belli olunca beni etiketleyip yazarsınız düzeltirim.birde cocuk gebelik kısmı yazdım biz oraya karnımızdaki meleklerimizide yazmaya karar verdim şimdi yanlış olanlar düzelttirisin yani benim iki cocuk var 3 oluyor 3 yazdırdım gibi ,karışıyor öteki türlü.
Günaydınlar herkese listede ekli olmayanlar varsa yazsın bazen gözümden kaçıyor, mesajınızı alıntı layıp tekrar gönderirseniz yazarım cinsiyetler belli olunca beni etiketleyip yazarsınız düzeltirim.birde cocuk gebelik kısmı yazdım biz oraya karnımızdaki meleklerimizide yazmaya karar verdim şimdi yanlış olanlar düzelttirisin yani benim iki cocuk var 3 oluyor 3 yazdırdım gibi ,karışıyor öteki türlü.
moon83
günaydın başkan :) diğer mayıs grupları ile birleştik mi biz? Sanki öyle algıladım,eğer mümkünse konu başlığını da sadece 2020 mayıs anneleri yapar mısın? Bir sürü kelime var şirket adı gibi :)