Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
moon83 benim bilgilerim de şöyle 3. çocuk SAT 1 ağustos tahmini doğum tarihi 07.05.2020
Teşekkür ederim

slm ben gec kaldim ....3 bebegim.sat 16 agustos beklenen dogum tarihi 22 mayis cinsiyet belli degil....

Ben yokum

Banada bir daha 1 ay sonra goruscez diyince bi buruldum.
Hep 3 haftaydi niçün 1 ay diyesim geldi.
Kadin normal iste hersey git der gibi
Neyse 1 haftasi gecti bile darisi 3 haftaya

Günaydın sevgili anneler, güne tabloyla uyandım, çok teşekkürler moon83 cim benim İLK COCUK, SAT 7 AĞUSTOS, BDT 13 MAYİS, cinsiyet belli değil, eline sağlık

ilk gördüğümde aklımı yitiriyordum sonra demirden kaynaklanabileceğini düşününce rahatladım :)
Benimde.iltihabim yok denecek kadar azalmis cok sukur ama idrar rengi hala koyu soyledim dr.
Havuc, mandalina gibi turuncu seyler cok tuketiyorsanda olur dedi.
Mandalina yerim hergun.
havuc pek degil ama suyunu icicem artik vitamin icin

Sonunda biri el atmis bizimde tablomuz olmus ellerine saglik moon83 benide eklermisiiin
Sat 28 temmuz, dogum 2 mayis gorunuyo, ilk bebegimiz ve cinsiyet hala belli degil

Günaydınlar herkese listede ekli olmayanlar varsa yazsın bazen gözümden kaçıyor, mesajınızı alıntı layıp tekrar gönderirseniz yazarım cinsiyetler belli olunca beni etiketleyip yazarsınız düzeltirim.birde cocuk gebelik kısmı yazdım biz oraya karnımızdaki meleklerimizide yazmaya karar verdim şimdi yanlış olanlar düzelttirisin yani benim iki cocuk var 3 oluyor 3 yazdırdım gibi ,karışıyor öteki türlü.

günaydın ellerine sağlık arkadaşım

2. çocuğum erkek olucak inşallah son adet 01.08.2019 tdt 07.05.2020 ama sezeryan o yüzden 25.04.2020 dedi doktorum

Günaydın Rüyamda bir oğlum daha oluyordu bakalım doktor bir ipucu verecek mi bugün :) beni ikna etti ama bu rüya baya kanlı canlı pipiliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…