Biliyorum canım aslında. Özel sektörde çalışıyorum. Aslında çok anlayışlıdırlar her konuda destek olurlar.Onun için biraz gönül bağım var işyeriyle. Yoksa herhangi bir işyeri olsa fazladan kılımı kıpırdatmam. Karnımdaki bebeyi yormam.
Her akşam soda içmeyin mide yanması için zaten asitli olduğu için o da zararlı muhtemelen. En güzeli 2 yemek kaşığı kadar saf kekik suyu mis gibi.
Bu arada ben sadece demir ilacı kullanıyorum. Başka bir ilaç vermedi Dr.
Beeeen Akşam rüyamda kızımı komşuma evlatlık verdiğimi gördüm. O da almış Balıkesire götürmüş. Bizi görsün diye gezmeye getirmiş. Kızıma diyor ki bak abla. Bana abla dedirtiyor yani. Kendimi hiç iyi görmüyorum
Ben demir kullanmıyorum ki
Multivitamin kullanıyorum ama ona da yeni başladık. Ondan önce de vardı kabızlık. Hamileliğin başından beri var. Kızımda hiç böyle olmamıştı.
Hangi ilaç serbest şimdi bize yanma için. Gerçi sakız çiğneyince geçiyor gibi, ama işyerinde sakız çiğnenmiyor işte. Sizde de sakız çiğneyince geçme durumu var mı yoksa benimki psikolojik mi.
sağ taraftan büyük bir damar geçiyormuş. Ona baskı yapınca bebeğe giden kan akışını azaltabiliyormuş. Sağa yatmamak için sola yatın diyorlar. Ama sırt üstünün ne zararı var onu bilmiyorum
Ya bu arada ben aylardır deli gibi rüya görüyorum. Uyuduktan 10dk sonra bile kalksam rüya üstüne rüya. Hepsi de acayip ve hayal bile edemeyeceğim türde şeyler. Uyumak film izlemek günü bir şey oldu benim için resmen. Bakalım bugün vizyonda neler var diyerek uykuya dalıyorum Var mı bu kadar rüyaya batan?
Ben işte benn. Başta eğleniyorduk ama sonra sıkmaya başladı. Rüyalarıma gece bir kez tuvalet molası verip deliksizce devam ediyorum. Bazen uyanınca iyi macera yaşadık diyip yorgun kalkıyorum yataktan ....
Ben işte benn. Başta eğleniyorduk ama sonra sıkmaya başladı. Rüyalarıma gece bir kez tuvalet molası verip deliksizce devam ediyorum. Bazen uyanınca iyi macera yaşadık diyip yorgun kalkıyorum yataktan ....
canım ben ilk oğlumda doğuma gittiğimde tansiyon yüksekti doktor hemen kan idrar aldı ve bana doğuma girmeden önce gebelik zehirlenmesi başlangıcındasın dedi
en belirti tansiyon ama hemende bu değil kan ve idrarla kesinleşiyo
idrarda protein kaçağı olup olmadığına bakılıyor
Benim önceki anneler grubunda Whatsapp grubu kurmuştu anneler. Sonra burdaki muhabbet bozuldu ve grubu kuran annelerin çoğunun kadınlar kulübüne girişi engellenmişti. Grup kurdukları İçin değil de burdaki muhabbeti bozdukları içindi sanırım.
aynı şeyi bizde yaşadık canım
doğum sonrası ilk ekim annelerimizle whastap grubumuz var ve 3 yıl bitti hala görüşüyoruz grup aktif
yüzyüze görüşmelerde oldu tabi
ama buranın aktifliği düştü diye o dönem bi çoğumuz engel yedik
Benim önceki anneler grubunda Whatsapp grubu kurmuştu anneler. Sonra burdaki muhabbet bozuldu ve grubu kuran annelerin çoğunun kadınlar kulübüne girişi engellenmişti. Grup kurdukları İçin değil de burdaki muhabbeti bozdukları içindi sanırım.
ahahah hepimiz yapmışız o işi bende bir ay engel yemiştim ama bir sürü de arkadaşım oldu cidden konu bitiyor ama kimse yazmıyor artık buraya öyle olunca.
Ciddi olamazsın. Sırt üstü yatmayı seven birine rastlamak çok zor. En az tercih edilen pozisyondur. Ben bütün bu rüyaları yüz üstü yatarken görüyorum. Başka türlü bir pozisyonda da uyuyamıyorum zaten. 6.aydan sonra yüz üstü yatmak imkansız hale geleceği için gelsin uykusuz geceler.
Evet sırt üstü yatmayi ilginc bir sekilde seviyorum daha dogrusu hep oyle uyaniyorum sirtustu pozisyon bebege giden kanin azalmasina sebep diye okumustum anneyi de rahatsiz ediyormus hatta ultrasonda o yuzden bu sekilde bakiliyormus yani galiba biraz bebek sıkışıyor ve daha iyi görünüyor