Kızlar herkes decavit kullaniyor mu?
Aslinda hic ilac fobim yoktur.
Ama bu decaviti yutamiyorum.
Daha once bogazimda kaldi sanirim ondan bi korku olustu.
Kirsamda yine bogazima takiliyo kendimi cok kasiyorum yutarken
Napcami sasirdim.
Icmesem olur mu?
ya da muadili bisi verirler mi?
Günaydınlar
Ne çok yazmışsınız öyle oku oku bitmiyor.
Dün tekrar doktora gittim 12 haftalıkken bacak arasını boş görüyorum kız olabilir demişti dün de aynını söyledi cinsiyet değişir mi bundan sonra acaba. Bir de maşallah sübhanallah bir haftada ne kadar da büyümüş miniğim.
Anlaşıldı komutanım iş arkadaşlarım başka yere görevlendirilmişti. Bütün işler bana kalmıştı. Dün gece biri döndü. Ben de işi ona yıktım. Bugün dinleniyorum
Muhtemelen Demir ilacı yapıyordur kabızlığı. Benim vitaminler yüksek çıktığı İçin sadece d vitamini kullanıyorum. O yüzden başından beri hiç kabız olmadım. Demire başladığımda bana da uğrar kesin. Demir demişken, eğer oğlum olursa adını Demir koyucam
kızlar merhaba
bol bol sohbetler olmuş burdan takip benim için zor oluyor biraz yetişemiyorum
bende dün üniversite hastanesine gittim doktorumun istediği tüm tahlilleri verdim
haftaya çarşamba doktoruma gidicem ama çok heyecanlıyım
inşallah sağlıkla hem cinsiyeti öğrenir hem görürüm
Her akşam soda içmeyin mide yanması için zaten asitli olduğu için o da zararlı muhtemelen. En güzeli 2 yemek kaşığı kadar saf kekik suyu mis gibi.
Bu arada ben sadece demir ilacı kullanıyorum. Başka bir ilaç vermedi Dr.
Ya bu arada ben aylardır deli gibi rüya görüyorum. Uyuduktan 10dk sonra bile kalksam rüya üstüne rüya. Hepsi de acayip ve hayal bile edemeyeceğim türde şeyler. Uyumak film izlemek günü bir şey oldu benim için resmen. Bakalım bugün vizyonda neler var diyerek uykuya dalıyorum Var mı bu kadar rüyaya batan?
Günaydın kızlar. Ben de kaç gündür tüm mesajları okuyorum ama muhabbetin içine girecek, bir mesaj atacak enerjiyi bile bulamıyorum kendimde. İşyerinde işler yoğun bu ara. Sürekli mesaideyim. Belim kopuyor ağrıdan Dün karnımın alt kısmı da ağrıdı. Biraz daha dikkat etmem lazım biliyorum
Allah yardımcımız olsun.
kızlar merhaba
bol bol sohbetler olmuş burdan takip benim için zor oluyor biraz yetişemiyorum
bende dün üniversite hastanesine gittim doktorumun istediği tüm tahlilleri verdim
haftaya çarşamba doktoruma gidicem ama çok heyecanlıyım
inşallah sağlıkla hem cinsiyeti öğrenir hem görürüm
Evet hamile kadının mesaiye kalmaması ve günde 7.5 saatten fazla çalışmaması ile ilgili maddeler var. 16.08.2013tarih ve 28737 sayılı Resmi Gazetenin "Gebe ve emziren kadınların çalışma şartlarıyla emzirme odaları ve çocuk bakım yurtlarına dair yönetmelik 9. Maddesi".
Tabi hamile olduğunuza dair raporunuz ile birlikte konuyla ilgili bir dilekçe yazıp talepte bulunmanız gerekli
Ya bu arada ben aylardır deli gibi rüya görüyorum. Uyuduktan 10dk sonra bile kalksam rüya üstüne rüya. Hepsi de acayip ve hayal bile edemeyeceğim türde şeyler. Uyumak film izlemek günü bir şey oldu benim için resmen. Bakalım bugün vizyonda neler var diyerek uykuya dalıyorum Var mı bu kadar rüyaya batan?
Ben artık takmiyorum ruyalari cunku gercekten cok absürt seyler goruyorum bazen korkunclu seyler oluyor bazen coook mantiksiz olaylar ama genelde her uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorum ki bu pozisyon kabus gorme pozisyonudur bilen bilir belki de vucudumuz uyanmamiz icin boyle seyler gosteriyo bilemiyorum zaten hamilelikte sirtustu yatmak da hem anne hem bebek icin rahatsiz ediciymis ama benim en sevdigim yatis seklidir kendisi
Hangi ilaç serbest şimdi bize yanma için. Gerçi sakız çiğneyince geçiyor gibi, ama işyerinde sakız çiğnenmiyor işte. Sizde de sakız çiğneyince geçme durumu var mı yoksa benimki psikolojik mi.
Evet hamile kadının mesaiye kalmaması ve günde 7.5 saatten fazla çalışmaması ile ilgili maddeler var. 16.08.2013tarih ve 28737 sayılı Resmi Gazetenin "Gebe ve emziren kadınların çalışma şartlarıyla emzirme odaları ve çocuk bakım yurtlarına dair yönetmelik 9. Maddesi".
Tabi hamile olduğunuza dair raporunuz ile birlikte konuyla ilgili bir dilekçe yazıp talepte bulunmanız gerekli
ay kızlar bende ilk hamilelikte gebelik zehirlenmesi başlangıcı yaşadım doğumda
şimdi doktorum ikincide temkinli olmaya çalışıyo
ve şu an yine sınırda gibiyim ve daha çok erken yani lütfen dualarında bana da yer verin
ay kızlar bende ilk hamilelikte gebelik zehirlenmesi başlangıcı yaşadım doğumda
şimdi doktorum ikincide temkinli olmaya çalışıyo
ve şu an yine sınırda gibiyim ve daha çok erken yani lütfen dualarında bana da yer verin
Bugun randevum vardı saç boyama yasak dedi tüm hamilelikte diye belirtti 8.ayda da mı diye soracagımı tahmin etti galiba kilosu yada gr ile ilgili Bi şey demedi daha belli olmaz 6.ayda dedi suyum iyiymiş cinsiyeti aynı değişmedi