Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Gözün aydın olsun çubuk makarnacığım

Ciddi olamazsın. Sırt üstü yatmayı seven birine rastlamak çok zor. En az tercih edilen pozisyondur. Ben bütün bu rüyaları yüz üstü yatarken görüyorum. Başka türlü bir pozisyonda da uyuyamıyorum zaten. 6.aydan sonra yüz üstü yatmak imkansız hale geleceği için gelsin uykusuz geceler.

Soluma yata yata solum çürüdü artık ama sana sormak istediğim,sağa yatmak ta zararlı mı sırt üstü gibi ? Bilgin var mı?

desem desem whatsap derim ya
Benim önceki anneler grubunda Whatsapp grubu kurmuştu anneler. Sonra burdaki muhabbet bozuldu ve grubu kuran annelerin çoğunun kadınlar kulübüne girişi engellenmişti. Grup kurdukları İçin değil de burdaki muhabbeti bozdukları içindi sanırım.

İnşallah bu kez farklı olur canım. Dualarım seninle

Soluma yata yata solum çürüdü artık ama sana sormak istediğim,sağa yatmak ta zararlı mı sırt üstü gibi ? Bilgin var mı?
Benim doktorum sağa ya da sola yatabilirsn dedi sırt üstü Uzun süre yatma dedi. İnternette de bu konuyla ilgili doktorların açıklayıcı videoları var izleyin derim kızlar

Ya kızlar ben yan yatıyorum ne zman uyansam sırt üstü buluyorum kendimi belki 1 saat, belki 4 saat yatmistirim .hergun böyle oluyo bir sorun olmaz ins

Ben doktoruma sormustum yüzüstü sırtüstü yatsam noolur diye istediğin gibi yat göbek büyüyünce zaten yatamicaksin bişey olmaz dedi

Kızlar akıntıdan dolayı fitil kullanan var mı aranızda? Bende az bi idrar yolu enfeksiyonu Çıktı tahlilimde bir de sarı akıntım olduğunu söyledm doktora beni huzursuz eden bir akıntı hala da var çok yoğun değil ama rengi en başından beri sarı biteral fitil verdi doktor da kullanacağım ama tedirgin de oluyorum bi zararı olur mu diye bebeğe

Cnm bende kullanyorum idrarda bisey cikmadi ama akintim var diye verdi doktorum bu ilacin gebelere bi zararri olmadigini bildigim icin icim rahat bende gynomax xl kullaniyorum

Ben demir kullanmıyorum ki
Multivitamin kullanıyorum ama ona da yeni başladık. Ondan önce de vardı kabızlık. Hamileliğin başından beri var. Kızımda hiç böyle olmamıştı.

Cnm bende kullanyorum idrarda bisey cikmadi ama akintim var diye verdi doktorum bu ilacin gebelere bi zararri olmadigini bildigim icin icim rahat bende gynomax xl kullaniyorum
Zararı olsa doktor vermez zatenn ama işte yine de endişeleniyorum aslında enfeksiyon daha tehlikeli ona dikkat etmek lazım

Beeeen Akşam rüyamda kızımı komşuma evlatlık verdiğimi gördüm. O da almış Balıkesire götürmüş. Bizi görsün diye gezmeye getirmiş. Kızıma diyor ki bak abla. Bana abla dedirtiyor yani. Kendimi hiç iyi görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…