Bugun randevum vardı saç boyama yasak dedi tüm hamilelikte diye belirtti 8.ayda da mı diye soracagımı tahmin etti galiba kilosu yada gr ile ilgili Bi şey demedi daha belli olmaz 6.ayda dedi suyum iyiymiş cinsiyeti aynı değişmedi
Ben artık takmiyorum ruyalari cunku gercekten cok absürt seyler goruyorum bazen korkunclu seyler oluyor bazen coook mantiksiz olaylar ama genelde her uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorum ki bu pozisyon kabus gorme pozisyonudur bilen bilir belki de vucudumuz uyanmamiz icin boyle seyler gosteriyo bilemiyorum zaten hamilelikte sirtustu yatmak da hem anne hem bebek icin rahatsiz ediciymis ama benim en sevdigim yatis seklidir kendisi
Ciddi olamazsın. Sırt üstü yatmayı seven birine rastlamak çok zor. En az tercih edilen pozisyondur. Ben bütün bu rüyaları yüz üstü yatarken görüyorum. Başka türlü bir pozisyonda da uyuyamıyorum zaten. 6.aydan sonra yüz üstü yatmak imkansız hale geleceği için gelsin uykusuz geceler.
Ciddi olamazsın. Sırt üstü yatmayı seven birine rastlamak çok zor. En az tercih edilen pozisyondur. Ben bütün bu rüyaları yüz üstü yatarken görüyorum. Başka türlü bir pozisyonda da uyuyamıyorum zaten. 6.aydan sonra yüz üstü yatmak imkansız hale geleceği için gelsin uykusuz geceler.
Benim önceki anneler grubunda Whatsapp grubu kurmuştu anneler. Sonra burdaki muhabbet bozuldu ve grubu kuran annelerin çoğunun kadınlar kulübüne girişi engellenmişti. Grup kurdukları İçin değil de burdaki muhabbeti bozdukları içindi sanırım.
ay kızlar bende ilk hamilelikte gebelik zehirlenmesi başlangıcı yaşadım doğumda
şimdi doktorum ikincide temkinli olmaya çalışıyo
ve şu an yine sınırda gibiyim ve daha çok erken yani lütfen dualarında bana da yer verin
Benim doktorum sağa ya da sola yatabilirsn dedi sırt üstü Uzun süre yatma dedi. İnternette de bu konuyla ilgili doktorların açıklayıcı videoları var izleyin derim kızlar
ay kızlar bende ilk hamilelikte gebelik zehirlenmesi başlangıcı yaşadım doğumda
şimdi doktorum ikincide temkinli olmaya çalışıyo
ve şu an yine sınırda gibiyim ve daha çok erken yani lütfen dualarında bana da yer verin
Kızlar akıntıdan dolayı fitil kullanan var mı aranızda? Bende az bi idrar yolu enfeksiyonu Çıktı tahlilimde bir de sarı akıntım olduğunu söyledm doktora beni huzursuz eden bir akıntı hala da var çok yoğun değil ama rengi en başından beri sarı biteral fitil verdi doktor da kullanacağım ama tedirgin de oluyorum bi zararı olur mu diye bebeğe
Kızlar akıntıdan dolayı fitil kullanan var mı aranızda? Bende az bi idrar yolu enfeksiyonu Çıktı tahlilimde bir de sarı akıntım olduğunu söyledm doktora beni huzursuz eden bir akıntı hala da var çok yoğun değil ama rengi en başından beri sarı biteral fitil verdi doktor da kullanacağım ama tedirgin de oluyorum bi zararı olur mu diye bebeğe
Cnm bende kullanyorum idrarda bisey cikmadi ama akintim var diye verdi doktorum bu ilacin gebelere bi zararri olmadigini bildigim icin icim rahat bende gynomax xl kullaniyorum
Muhtemelen Demir ilacı yapıyordur kabızlığı. Benim vitaminler yüksek çıktığı İçin sadece d vitamini kullanıyorum. O yüzden başından beri hiç kabız olmadım. Demire başladığımda bana da uğrar kesin. Demir demişken, eğer oğlum olursa adını Demir koyucam
Ben demir kullanmıyorum ki
Multivitamin kullanıyorum ama ona da yeni başladık. Ondan önce de vardı kabızlık. Hamileliğin başından beri var. Kızımda hiç böyle olmamıştı.
Cnm bende kullanyorum idrarda bisey cikmadi ama akintim var diye verdi doktorum bu ilacin gebelere bi zararri olmadigini bildigim icin icim rahat bende gynomax xl kullaniyorum
Ya bu arada ben aylardır deli gibi rüya görüyorum. Uyuduktan 10dk sonra bile kalksam rüya üstüne rüya. Hepsi de acayip ve hayal bile edemeyeceğim türde şeyler. Uyumak film izlemek günü bir şey oldu benim için resmen. Bakalım bugün vizyonda neler var diyerek uykuya dalıyorum Var mı bu kadar rüyaya batan?
Beeeen Akşam rüyamda kızımı komşuma evlatlık verdiğimi gördüm. O da almış Balıkesire götürmüş. Bizi görsün diye gezmeye getirmiş. Kızıma diyor ki bak abla. Bana abla dedirtiyor yani. Kendimi hiç iyi görmüyorum