Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Tabloya bizide yazmanızı rica ediciiim

1erkek 1 kız

Ne güzel. 3 senedir arkadaşlıkların devam etmesi çok hoş. Umarım bizden de böyle arkadaşlıklar çıkar.

ahahah hepimiz yapmışız o işi bende bir ay engel yemiştim ama bir sürü de arkadaşım oldu cidden konu bitiyor ama kimse yazmıyor artık buraya öyle olunca.
Demek ki tüm grupların kaçınılmaz sonu bu Bakalım bizde nasıl olacak durumlar.

Sırt üstü yatmak horlama sebebi aynı zamanda ☺ Ve hamileyken horlama sorunları daha da artıyormuş. Malum komaya girmiş gibi bir ağırlıkla uyuyoruz.

Kizlar bayadir giremiyodum kanamalar ara ara devam ediyor ama cok şükür bebekten ve keseden değil bunu biliyorum ama sebebini asla bilemiyorum. Bilemedikce abuk sabuk bir suru test yapılıyor ve bir suru para cop oluyor en son doktor bebegin suyu az acaba suyu mu bitiyor diye amnisure testi de yapti o da temiz cikti cok şükür. Simdi de ayrintiliya zorluyor az kaldi cildirmama

Neyseki bebekle ilgili değilmiş canım. Özel hastanelerin eline düştün mü gerekli gereksiz her şeyi yapabiliyorlar maalesef. Umarım tez vakitte gerçek neden belli olur.

Ne güzel. 3 senedir arkadaşlıkların devam etmesi çok hoş. Umarım bizden de böyle arkadaşlıklar çıkar.
benimde var burdan tanışıp samimiyet kurduğum arkadaşım 7-8 yıl oldu :))) çok seviyorum onu şuan çok giremiyor oda ama biz görüşüyoruz telefonla falan.güzel dostluklar oluyor

AAA Liste günlcelledim erkekler baya önde solladılar bizi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…