aynı şeyi bizde yaşadık canım
doğum sonrası ilk ekim annelerimizle whastap grubumuz var ve 3 yıl bitti hala görüşüyoruz grup aktif
yüzyüze görüşmelerde oldu tabi
ama buranın aktifliği düştü diye o dönem bi çoğumuz engel yedik
ahahah hepimiz yapmışız o işi bende bir ay engel yemiştim ama bir sürü de arkadaşım oldu cidden konu bitiyor ama kimse yazmıyor artık buraya öyle olunca.
Evet sırt üstü yatmayi ilginc bir sekilde seviyorum daha dogrusu hep oyle uyaniyorum sirtustu pozisyon bebege giden kanin azalmasina sebep diye okumustum anneyi de rahatsiz ediyormus hatta ultrasonda o yuzden bu sekilde bakiliyormus yani galiba biraz bebek sıkışıyor ve daha iyi görünüyor
Kizlar bayadir giremiyodum kanamalar ara ara devam ediyor ama cok şükür bebekten ve keseden değil bunu biliyorum ama sebebini asla bilemiyorum. Bilemedikce abuk sabuk bir suru test yapılıyor ve bir suru para cop oluyor en son doktor bebegin suyu az acaba suyu mu bitiyor diye amnisure testi de yapti o da temiz cikti cok şükür. Simdi de ayrintiliya zorluyor az kaldi cildirmama
Kizlar bayadir giremiyodum kanamalar ara ara devam ediyor ama cok şükür bebekten ve keseden değil bunu biliyorum ama sebebini asla bilemiyorum. Bilemedikce abuk sabuk bir suru test yapılıyor ve bir suru para cop oluyor en son doktor bebegin suyu az acaba suyu mu bitiyor diye amnisure testi de yapti o da temiz cikti cok şükür. Simdi de ayrintiliya zorluyor az kaldi cildirmama
Neyseki bebekle ilgili değilmiş canım. Özel hastanelerin eline düştün mü gerekli gereksiz her şeyi yapabiliyorlar maalesef. Umarım tez vakitte gerçek neden belli olur.
benimde var burdan tanışıp samimiyet kurduğum arkadaşım 7-8 yıl oldu :))) çok seviyorum onu şuan çok giremiyor oda ama biz görüşüyoruz telefonla falan.güzel dostluklar oluyor
Neyseki bebekle ilgili değilmiş canım. Özel hastanelerin eline düştün mü gerekli gereksiz her şeyi yapabiliyorlar maalesef. Umarım tez vakitte gerçek neden belli olur.