Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba kendi doktorumdan başka bir doktora şehir dışında olduğum için kontrole gittim gittigime çok pişman oldum 2 hafta önce kendi doktoruma gittim bir sıkıntı yok 2 li tarama testi falan çok temiz dedi bugün gittiğim doktor ultrasondan baktığı gibi 2 li tarama testi yaptınız mi başım çıktı temiz diyince tıbbi bir keseden bahsetti o izlendi dedi korkmanıza gerek yok 20.haftada bu kendiliğinden kayboluyor 2 li temiz çıkınca sıkıntı yok 20.haftada detaylı ultrasona girin dedi suan 18+4 duz açıkçası korktuk doktorun bahsettiği kese hakkında bir bilgisi olan var mi

Eklentiler

• P_20191128_182124_vHDR_On.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 49
sen de bendensin gaz ve kabızlık sorunum hamileliğimin başından beri var ve aşırı ağrı yapıyor sancı yapıyor, ıkınmada yasak. ne verdi size ilaç olarak
Ben de inanılmaz dertliyim bu konuda. Hamilelik öncesi de kronik bir kabızlığım vardı hamilelikten sonra iyice beter oldu. Daha önce hemoroid ve çatlak için de ameliyat oldum gebelikte tekrarlayacak diye ödüm kopuyor bana doktor iki günü geçerse 3. Gün yapmam için bi lavman verdi libalaks diye bi ilaç. Kullanmamak için direniyorum henüz hiç yapmadım. Her sabah aç karnına 5-6 tane kuru kayısı yiyip üzerine ılık su içiyorum. Biraz iyi geliyor gibi. Ama eğer iki üç günü bulduysa yine de o gün koca bir kase salata yapıyorum yiyiyorum. Bir de zeytinyağlı bir yemek yiyince iki üç gün üst üste Bunları deneyebilirsiniz

Ya içimi ferahlattınız sağolun

Yapıyorum hepsini inan ki baba tarafından almışım bende bu kronik kabızlığı, asla işe yaramıyor kayıslar vs...
sabahları işe gitmeden bazen kayısı yiyorum kahvaltıdaysa muhakkak ekmeğe zyağ banıyorum yiyorum, zeyinyağlı yemek yiyorum ya da balık hiç biri asla işe yaramıyor. Doktorla konuştuğumda hamilelik kabızı artırrır bol bol yürü dedi. Fakat 7’ye doğru evimde oluyorum yürüyecek 5 dk bile halim olmuyor tembel oldum hamilelikte
Osmolok şurup verdi direndim içmemekte 4 günü geçince içtim ve rahatladım. Bize anlık değil kalıcı çözümler lazım

Sizinki şirket te değişikmiş sırf hamilelik için mi yapıyorlar bunu, başka bir amaçları mı var?

sen de bendensin gaz ve kabızlık sorunum hamileliğimin başından beri var ve aşırı ağrı yapıyor sancı yapıyor, ıkınmada yasak. ne verdi size ilaç olarak

Sorma yaaa valla 5 gün olunca artık çatlamamak için zorluyorum ıkınıyorum napayım
Duphalac verdi ama hiç içmedim. Ikınmak bu kadar kötüyse içsem mi acaba ?
Şurup mu daha zararlıdır ıkınmak mı

Bence içmeli çünkü basur oluşuyor malesef

Ananasla avokado iyi mi geliyor ? Severim alıp yiyeyim bari. Hergün mü yiyorsunuz? Hepsinden mi?
Ananas ve hurma da oksitosin var cnm çok tüketme sancı yapıyor. Ben son aylarda yemiştim sancı tutmuştu doğurursun bir haftaya demişti doktorum hurmayı bırakınca kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…