Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar dün idrar tahlili yaptırdım sağlık ocağında bunlar yüksek çıkmış enfeksiyon var galiba doktor randevumda salı günü o güne kadar beklesem mi tedirgin oldumEki Görüntüle 2559629
Benim de bu değerlerim daha da yüksek çıktı doktoruma attım bişey olmaz sorun yok dedi canım. Bende akıntı falan da var dedim normal dedi. Sen de içimi ferah tut birşey yoktur Allah’ın izniyle
Evet 16 çok geç canım ama mesela 12-13. Haftada doktor söylemiyorsa zaten göremediği yada emin olmadığı için söylemiyordur. O haftalarda zaten kürtaj yasak. Sınırı 10 hafta. Bi de 10+0 olduğunda cinsiyeti daha belli olmaz ki zaten cinsel organ falan da oluşmaz daha. Ama doktorun bir ihtimal erkek dediği bir bebek birkaç hafta sonra kesin olarak kız derlerse buna çok tepki gösteren ağlayan doktoru suçlayan kendini bilmez insanlar oluyormuş ve doktorlar bu tarz şeyleri yaşadıkları için emin olmadan söyleme taraftarı olmuyorlarmış genelde bundan dolayı görse de söylemek istemeyen doktorlar oluyor.

Arkadaslarimm herkese iyi dilekleri icin cok tesekkuur ederim tek tek yazamadim.
Allah isteyen herkese versin saaglikli olsunlar hepimizin bebekleri insallah.
Bekleyin belki bundan sonraki hamilelik ikiz olur cunku ben burdan dua ediyorum artik hayalimdi diyen herkese.
Dikkatli olun siradaki bebekler ikiz olabilirrr

Birdee, yeni doktorum cok guzel tavsiyeler verdi..

16.hafta da bebekler duymaya baslar. Onlarla konus surekli cok sevdigini soyle dokun dedi.
Meryem suresini oku dinlet dedi. Bebegin rahime dusmesinden sonraki 120. Gun kaderleri belli oluyormus o zaman duymaya basliyorlarmis.
Klasik muzik dinlet beyin gelisimleri iyi olsun dedi.
Doktorumu cok sevdim.

Kızlar dün kola içtim ve bugün boğazlarım faranjit burnum akıyor ağrıdan gözlerimi açamıyorum.. kolanın verdiği zarara mı yanayım hasta olup kaldığımamı.. hamileliğimden beri bikaç defa içtim ama kola bundan sonra ne kadar canım çeksede içmicem son.

kuzum hamile kadınların mesaiye kalması yasal değil diye biliyorum. hangi sektörde çalışıyosun bilmiyorum ama bu konuyu araştırmanı öneririm.
littlebee Hatta hamile kadının günde 7.5 saatten fazla çalışması yasak ama benim şirketim 5 gün çalıştırıp 6 gün çalıştığımı gösterdiği için günde7.5 saat çalışamıyorum

Benim de kabızlık sorunum var. Doktor ilaç verdi. Ama ha bugün ha yarın yaparım diye ilacı içmiyorum ben de.
4-5 günde bir yapıyorum zorla
sen de bendensin gaz ve kabızlık sorunum hamileliğimin başından beri var ve aşırı ağrı yapıyor sancı yapıyor, ıkınmada yasak. ne verdi size ilaç olarak

Ben işte benn. Başta eğleniyorduk ama sonra sıkmaya başladı. Rüyalarıma gece bir kez tuvalet molası verip deliksizce devam ediyorum. Bazen uyanınca iyi macera yaşadık diyip yorgun kalkıyorum yataktan ....
Ben de yorgun uyananlardanim sürekli macera sürekli bi çaba gösteriyorum rüyamda babaannemin sezeryan olduğunu görüyordum kadın dokuz normal doğum yapmış halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…