Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ya ben duphalac içmiştim oğlumda doktor zararsız demişti burada bir arkadaş ıkınmakran kanamam oldu yazmıştı aman dikkat

Eğer normal dogum düşünürseniz kesik atılıyormus rahim kısmına ıkınırken basur olursanız o kesik 1 haftada iyileşmek yerine daha uzun sürede iyileşiyormuş bakteri kapabilirmiş Bi yerlerde okumustum

Bende kabizliktan muzdaribim. 2- 3gunde bir cikiyorum wc ye. Hergun kayısı kurusu ac karna. 2,3litre su. Hatta memleketten erik ekşisi geldi ilik suya 1cay kaşığı atip iciyorum o biraz fayda etti. Gunde 1,2taze meyve her sabah neredeyse kahvaltı yaninda yesillik arada sütlü gevrek. Yok yani o kadar dikkat ediyorum normal zamanda yesem bunlari afedersin ishal olurum hatta. Dr daniscam bende

Ikınmak zararlı ben bir kaç hafta önce 4-5 gün çıkamadım felaket baskıyla sancılandım ve elimde olmadan ıkındım. Sonra ağrıyla doktora gittim ve rahim açılması oluşmuş. Serklaj yapılması gerekebilir dendi. Bir kaç gün raporluydum evde dinlenmen lazım dediler. Sonra gittiğimde sıkıntı yaratmadı çok şükür işleme de gerek kalmadı. Sakın ıkınmayın doğum yolu genişleyip kaçak oluyormuş ya da düşük ALLAHIM KORUSUN HERKESİ
mecbur kaldığında ilacını iç ben artık öyle yapıyorum

Ananasla avokado iyi mi geliyor ? Severim alıp yiyeyim bari. Hergün mü yiyorsunuz? Hepsinden mi?
Avokadoyu her kahvaltıda tüketiyorum bol limon ve zeytinyağıyla. Ananası da haftada bir alıyorum inan bitene kadar yiyorum bazen 3 günde bitiyor bazen 1 haftada, avokado kadar düzenli her gün yemiyorum yani.

Oyyy geçmiş olsun ben şu şuruba başlayayım.Bu söylediklerinizden sonra bir daha imkanı yok ıkınmam

Kızlar bana doktorum 13. haftada saçını boyayabilirsin dedi. Şimdi içime kurt düştü. Şeker sorunu olan var mi aranizda?Benim açlık iyi ancak tokluk 180 lerde geziyor.

Ya ne kadar hızlı ilerliyorsunuz tablo ve güncel konu olunca sayımız epey artmış ben sık bakamıyorum malum ikizlerim var üstüne ev tamamen bana bakıyor es den de destek görmeyince akşama pert oluyorum bulduğum boş vakitlerde de kpss ye hazırlanmaya çalışıyorum derken her an benim için değerli kıymetli.haftaya çarşamba inşallah doktora gidecem belki ci siyet öğrenirim olmazsa zaten sonraki kontrolüm ünv hastanesinde ayrıntılı orda mutlaka söylerler benden bu kadar sağlıcakla kalın

Kıxlar merhaba benim ikili testimde tisk yüksek çıktı ama dr ultrasonda ense kalınlığının iyi burun kemiğinin olduğunu hatta biraz uzun olduğunu parmaklarının uzun ve serçe parmakta kemiğinin olduğunu söledi yani bence sağlıklı dedi ama yinede dna testi için kan verdik şu yurtdışına giden 10 gün sonra sonuç çıkıcak aranızda buna benzer bir durum yaşayan oldumu rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşşş

merhaba canim inshAllah hich bir shey chikmaz. Risk cika biliyor boyle arada. Bende ikili testimin vevabini hala almadim. Heycanlaniyorum ara-ara ama ne olsun olsun o benim bebegim kendimi boyle sakinlestirihorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…