Ben evdeysem alıp kucağıma lavaboda ılık suda yıkadım totoyu hep dışarda da ilk 3 ay pamuk kullandım ılık su alıyordum yanıma ıslatıp silip o şekilde sonra ıslak mendile döndüm
Evdeyken acil işim olmadığı sürece, özellikle kaka yaptığı zamanlarda ben de lavabonun altında yıkadım. Küçükken kolay oluyor ama sonraki aylarda tepinmeye başlayınca zor oluyor tek elle tutmak. Basmaya başlayınca da duşakabinin içinde yıkaması daha iyi oluyor. Sığmıyor çünkü bacaklar artık lavaboya
popişi ben ılık su ve pamuklu mendil ardından saf zeytin yağı sürerdim. uni baby yeni doğan ıslak mendili var sarı gibi paket onu da dışarda kullandım memnundum.
Bence öyle düşünmeyin. Ben sadece unibaby yenidoğan kullandım. Bir kez bile tahriş pişik sorunu yaşamadım. Islak mendil kullanırsam çocuğuma kötülük yaparım gibi geliyor diyebilirsiniz ama, ıslak mendil kullanan çocuğuna kötülük yapıyor gibi geliyor derseniz burada birçok kişi rahatsız olur eminim.
Yanlış mesajı alıntılamışım pardon. Lollapollosaa
ye yazacaktım
Rahatsız da olsalar bu benim fikrim
Aylarca bir pakedin içinde kalmış ıslak bir şey hijyenik gelmiyor bana ki doktorlar da onermiyor kullanılmasını
Ki ben de 2 yaşından sonra kullandığımı belirttim vicdan azabı çeksem de ...
Benim de burda okumaktan rahatsız olduğum şeyler oldu kalp atışı duyamadigi için kürtaj olanlar ,düşük yapanlar gibi ..çok moralim bozuldu.kendimden hep korktum aynı şey başıma gelir mi diye..yine de burda olmayı ,bilgi paylaşımında bulunmayı seviyorum..
Aylarca bir pakedin içinde kalmış ıslak bir şey hijyenik gelmiyor bana ki doktorlar da onermiyor kullanılmasını
Benim de burda okumaktan rahatsız olduğum şeyler oldu kalp atışı duyamadigi için kürtaj olanlar ,düşük yapanlar gibi ..çok moralim bozuldu.kendimden hep korktum aynı şey başıma gelir mi diye..yine de burda olmayı ,bilgi paylaşımında bulunmayı seviyorum..
Yapmayın lütfen. Rahatsız olsalar da bu benim fikrim diyorsunuz, bunu yaparak insanları çocuklarına çok zarar vermekle itham ediyorsunuz. Ben zararlı olduğunu düşünüyorum deyin geçin. Bu kadar zor olmamalı. Evet sizin fikriniz o olabilir. Ben sadece söyleme şeklinizdeyim. Umarım anlatabilmişimdir.
Kizlar bayadir giremiyodum kanamalar ara ara devam ediyor ama cok şükür bebekten ve keseden değil bunu biliyorum ama sebebini asla bilemiyorum. Bilemedikce abuk sabuk bir suru test yapılıyor ve bir suru para cop oluyor en son doktor bebegin suyu az acaba suyu mu bitiyor diye amnisure testi de yapti o da temiz cikti cok şükür. Simdi de ayrintiliya zorluyor az kaldi cildirmama
Yapmayın lütfen. Rahatsız olsalar da bu benim fikrim diyorsunuz, bunu yaparak insanları çocuklarına çok zarar vermekle itham ediyorsunuz. Ben zararlı olduğunu düşünüyorum deyin geçin. Bu kadar zor olmamalı. Evet sizin fikriniz o olabilir. Ben sadece söyleme şeklinizdeyim. Umarım anlatabilmişimdir.