Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Başlarda unibaby yenidoğan kullandım ama kızım sürekli pişik oluyordu sonra zorunlu haller dışında bıraktım hiç pişik olmadı . Bana göre tahriş ediyor

Ben de aynı mendili kullandım hiç pişik tahriş sorunu yaşamadım.

Ben evdeysem alıp kucağıma lavaboda ılık suda yıkadım totoyu hep dışarda da ilk 3 ay pamuk kullandım ılık su alıyordum yanıma ıslatıp silip o şekilde sonra ıslak mendile döndüm

Evdeyken acil işim olmadığı sürece, özellikle kaka yaptığı zamanlarda ben de lavabonun altında yıkadım. Küçükken kolay oluyor ama sonraki aylarda tepinmeye başlayınca zor oluyor tek elle tutmak. Basmaya başlayınca da duşakabinin içinde yıkaması daha iyi oluyor. Sığmıyor çünkü bacaklar artık lavaboya

Herkese selamlar çoçukları okula bıraktım ne yağmur yağdı maşallah. listeye eklemeleri yaptım eklenmek istiyen cinsiyet yazdıracakalr özel mesaj atarlarsa görebilirim, eskiye bazen bakamıyorum gözden kaçıyor, öpüldünüz

popişi ben ılık su ve pamuklu mendil ardından saf zeytin yağı sürerdim. uni baby yeni doğan ıslak mendili var sarı gibi paket onu da dışarda kullandım memnundum.

Hayirli cumalar kizlar bana dua edin bugün doktora gidiyorum artık hem cinsiyet hem de tahliller için kiz haberiyle gelmeyi rabbim nasip etsin ins...
hayırlı cumalar güzel haberlerle gelin bende yarın 3 lü sonucu göstercem hemde kuzumu görürüm.

Rahatsız da olsalar bu benim fikrim
Aylarca bir pakedin içinde kalmış ıslak bir şey hijyenik gelmiyor bana ki doktorlar da onermiyor kullanılmasını
Ki ben de 2 yaşından sonra kullandığımı belirttim vicdan azabı çeksem de ...
Benim de burda okumaktan rahatsız olduğum şeyler oldu kalp atışı duyamadigi için kürtaj olanlar ,düşük yapanlar gibi ..çok moralim bozuldu.kendimden hep korktum aynı şey başıma gelir mi diye..yine de burda olmayı ,bilgi paylaşımında bulunmayı seviyorum..

Yapmayın lütfen. Rahatsız olsalar da bu benim fikrim diyorsunuz, bunu yaparak insanları çocuklarına çok zarar vermekle itham ediyorsunuz. Ben zararlı olduğunu düşünüyorum deyin geçin. Bu kadar zor olmamalı. Evet sizin fikriniz o olabilir. Ben sadece söyleme şeklinizdeyim. Umarım anlatabilmişimdir.

Rabbim yardımcın olsun canım ya
şifa versin inşallah

Kızlar ikinizinde niyetini biliyoruz,yanlış anlamıyoruz hiçbirinizi. Hadi tamam uzamasın seviyoruz sizi ve tecrübelerinizi. Lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…