Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Deniyeyim hemen yarın sabahtan itibaren. Kayısı zararı olan birşey değil sonuçta. Çok sağol canım
Ben de çok çektim bilmez miyim. Kuru incirle destekleyebilirsin bu arada seni rahatsız edecek boyutta ise. Bir de hakiki zeytin yağından bir kaşık içebilirsin kahvaltı öncesi. Ben şu anda hamileliği yoğun kanama nedeniyle yatarak geçirdiğimden kabızlık riskim yüksek. Bunlarla çare buldum çok şükür yattığımdan beri olmadım. Umarım sende de işe yarar. Bana da dua edersin.

Tecrübeli anneler bebek giyimi konusunda bir liste yapsa da yararlansak. Zıbın 10 adet tulum 5 adet gibi gibi.
Hastane çıkışı en az 6 tane olmalı kaka çiş yetmiyor,bizimkiler 1 ay sonra zıbınla gezecekler 10 tane olmalı ama kafa geçme kısmına dikkat etmeli ya esnek olmalı yada yanda çıtçıt olmalı,bez pamuk çok kullanılıyor,altını silmek için muhakkak lazım,ağız bezi,pişik kremi her alt değiştirmede lazım,ayaklı tulumlar pek kullanılmıuo bebeğin boyu uzuyor hemen,ben süt sağma almamıstım gerek yok diye göğüs düğümlenmesi diyolar yaşadım akşam vakti sertleşiyor acıyor göğüs lansinoh manuel pompa aldım işime yaradı wee yada bebedor almayın sağılmıyor,saf zeytinyağ evde olmalı bebek gazı için ağzına minicik veriyorduk 4 dr da aynı şeyi söyledi.Kasık karın alt bölgeye masaj yapmak içinde lazım Rezene ve kimyon çay yapmak için birazı bunlar

Evet katılıyorum
Çok da az almamak lazım

Kızlar indirimler havada uçuyor malum. Var mı gerçekten indirim olan uygun aldığınız şeyler. Bebek için, kendiniz için, ev için.
Görmeden almayi cok sevmiyorum
Hiç bir şey almadım
Bebeğin de cinsiyeti henüz belli olmadığı için alamıyorum bir şey
Kızsa zaten fazla bir şey almam

Hemen ıslak mendil kullanmak zararlı mı?

Ben 2 yaşına kadar hiç kullanmadım
Ebebegin ve ipek markasının kare pamuklarini ıslatıp kullaniyordum
Hiç pişik sorunu yaşamadım
Islak mendil kullananlar çocuğuna Cok büyük kötülük yapıyor gibi geliyor
2 yaşından sonra kullanınca da vicdan azabı çektim

D
dualarimiz seninle canim. InshAllah iyu chikacak her shey!

bizimde haftaya tam netlik kazanır şimdilik beyaz çıtçıtlı aldım.cinsiyet sonrası toplu olarak herşeyi alıp bitirmek istiyorum kıyafet olarak

Mersinde sıcaklar nisanda bastırıyor felaket ayaklı zıbınlar giydirilmeli mi ki bebege sıcak olur mu ilk 40 gün falan çorap terletir diye düşünüyorum

Ederim tabii etmem mi Allah yardımcın olsun arkadaşım yatmak zor. Göz açıp kapayana kadar geçiyor ama hamilelik dönemi. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

E bebekte gezerken eşimle bu pamuklara hücum edildiğini görünce herkesle dalga geçtik resmen,ne yani ıslak mendilin nesi var diye,amanınn başıma gelene bak sen büyük konuşmayacaksın arkadaşşş..

günaydın herkese,
17+4 hala kıpırtı yok erkek olmasına rağmen.
Ara ara da hala 4 cm kistimin olduğu sağ yumurtalığıma giren kramp yüzünden endişeler yine zirve yaptı. hiç geçmiyor dimi bu şizofrenik endişe hali?

günaydın kuzum bende hala kıpırtı yok erkek ve 2. gebelik erken hissedilir diyolar ama yok

Ben kızıma hamileyken pamuk ve su kullanmayı düşünüyordum. Eşim de bunun hazırı yok mu herşeyin hazırı var, yani pamuğu mendil şekline getirip ıslatıp kimse pakete koyup satmıyor mu dedi. Ben de uni baby yenidoğan kullandım. Sadece su ve pamuk var içeriğinde. Zararlı olduğunu çok düşünmüyorum. Ama tercih sizin tabii.

Tecrübeli anneler bebek giyimi konusunda bir liste yapsa da yararlansak. Zıbın 10 adet tulum 5 adet gibi gibi.

Canım ne alsan az geliyo ne alsan fazla
Ben çamaşırları karıştırmadan yıkadım 3 yaşına kadar o kadar minikler ki ilk yıl makine dolmadan dolaşıyodu çamaşırlar içinde gerçi yaz çocuğu olcaklar o sebeple ter vs çok oluyor ama çamaşırlar çabuk kuruyor. En çok lazım olan çıtçıtlı badının her şekli alt o kadar çabuk kirlenmiyorda üstü giydiriyon arkanı dönüyorsun kusmuş e bebekte çifti 8 tl şuan atlet tipi yada thsirt tip kol düz beyaz 0.3 aylık lar miss illa uzun kol almana gerek yok ama bir kaç uzun kollu da lazım onun dışında yelek tipi ince bir hırka alsan dışarı çıkarken geçirirsin üstte altta kısa kollular genel kullanım için

E bebekte gezerken eşimle bu pamuklara hücum edildiğini görünce herkesle dalga geçtik resmen,ne yani ıslak mendilin nesi var diye,amanınn başıma gelene bak sen büyük konuşmayacaksın arkadaşşş..

Bence öyle düşünmeyin. Ben sadece unibaby yenidoğan kullandım. Bir kez bile tahriş pişik sorunu yaşamadım. Islak mendil kullanırsam çocuğuma kötülük yaparım gibi geliyor diyebilirsiniz ama, ıslak mendil kullanan çocuğuna kötülük yapıyor gibi geliyor derseniz burada birçok kişi rahatsız olur eminim.

Yanlış mesajı alıntılamışım pardon. Lollapollosaa ye yazacaktım

Son düzenleme:

Ben evdeysem alıp kucağıma lavaboda ılık suda yıkadım totoyu hep dışarda da ilk 3 ay pamuk kullandım ılık su alıyordum yanıma ıslatıp silip o şekilde sonra ıslak mendile döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…