Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Arkdşlar bi iki gundr kipirdama hssedemiorum ve karnima agri griyo gbi ama cok sddetli deil hafif adet olacağin zmn olur ya acaba bşey mi oldu ki geçen cuma gtmiştim kadin 1 ay sonrasina cagiriyor bnde bkleyemem okdr dedim de 3 hfta olsun ozmn dedi dha 2 hftam var

Ben de diyorum hangi ülkede yaşıyor bu insanlar bir çantaya indirimde diye 5000 veriyorlar şimdi buldum böyle fakirler olmalı onlar Robert koleji de yalvarıyordu çocuğunu bize ver diye sanki para yetecek orası için. Çocuğu üzerinden böyle keskin hayaller kurmak acımasız çocuk belki sanata veya el işçiliğine meraklı olacak.

Çoğu gün ben de öyleyim
Bugün ilk defa 7 ye kadar uyumuşum

Bence boşa sikma canını
Haftası çok yeni zaten hareketleri hissetmek için

Sana katılıyorum. Herkes doktor,mühendis,avukat olmak zorunda değil. Belki benim kızım çok iyi bir kuaför, belk aşçı belki terzi olacak. Bunlara da hepimizin ihtiyacı yok mu? Büyük konuşmak istemem ama ben sağlıklı,çok mutlu,özgüveni tam ve dürüst bir çocuk olsun isterim,gerisi kolay. Üniversite mezunu anne baba olarak statüsü ve eğitimi konusunda bir kez olsun ona baskı yapmayacağız,hayat kısa,böyle bir sistemin esiri olacağına,yüzünde gülümsemesi olan dimdik bir birey olsun inşallah.

Teşekkür ederim canım 2 gün geçtikten sonra için şurubu ben haftada 2 kere bazen tüketiyorum. Sıkıntı olsa doktorlar vermez zaten ferah olun

Öyle yapayım canım. 4-5 güne kadar bekleyince iyice kötü oluyor. 2 gün geçince içeyim şurubu. Çok sağol.

Tecrübeli anneler bebek giyimi konusunda bir liste yapsa da yararlansak. Zıbın 10 adet tulum 5 adet gibi gibi.

yaaa benim tek diyeceğim. Aman çabuk büyüyor yeni doğan çok alma diyorlar. Ben de öyle yaptım. 2 tane hastane çıkışım vardı. 2 tane falan da 0-1 ay alt üst almıştım. Yok anacım yetmiyor. Ben evden çıkamayınca eşimle görümcem çıkıp tırım tırım kıyafet aramıştı. Bir de küçük yerde yaşadığımız için doğru düzgün birşey de bulamamışlardı. Dandik dandik şeyleri alıp geldiler.
Bu sefer en az 10 takım alt üst yaparım 0-1 ay. Çünkü ilk zamanlar çok batıyor. Kusması ayrı kakası ayrı. Altını değiştirirken çiş yapması ayrı. Batıyor da batıyor. En azından bazıları yıkanıp kururken idare edecek kadar olması lazım.

Ben de gördüm onu.

Hay allah razı olsun,kime sorsam alma alma diyordu,inanasım gelmiyordu,bence çok haklısın :)

Ben demir kullanmıyorum ki
Multivitamin kullanıyorum ama ona da yeni başladık. Ondan önce de vardı kabızlık. Hamileliğin başından beri var. Kızımda hiç böyle olmamıştı.
Canım 6 adet kuru kayısıyı geceden sıcak su ile ısla. Sabah kalktığında suyundan bir bardak iç 2 tane kayısıyı ye. Sonra kahvaltıdan sonra 1 tane daha ye akşam da aynısını yap. Sulu karışımı her gün yenile. En geç 2. Gün etki gösteriyor. Dışkın yumuşadıktan sonra ara ver çünkü ishal yapar.

Hay allah razı olsun,kime sorsam alma alma diyordu,inanasım gelmiyordu,bence çok haklısın :)

Kesinlikle al. Sonra lohusa lohusa koşturup kıyafet ararsın. Hatta benim gibi arayamazsın. Millete kalır alması. Hazır güzel güzel kendin seçmek varken, yumurta sıkışmadan almak en güzeli

Deniyeyim hemen yarın sabahtan itibaren. Kayısı zararı olan birşey değil sonuçta. Çok sağol canım

Kızlar indirimler havada uçuyor malum. Var mı gerçekten indirim olan uygun aldığınız şeyler. Bebek için, kendiniz için, ev için.

Kendini bilmezler işte

Kesinlikle al. Sonra lohusa lohusa koşturup kıyafet ararsın. Hatta benim gibi arayamazsın. Millete kalır alması. Hazır güzel güzel kendin seçmek varken, yumurta sıkışmadan almak en güzeli

Yarın 4 haftanın üstüne kontrolüm var,yavrumun sağlığı iyi olsun güzel haberlerini alayım,cinsiyette de gol yemezsem çıtçıtlı stoklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…