Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bugun kontrolum vardi doktorm baya bi inceledi kalbi beyni ayaklari herseyi iyi durumda ayrica 1 hafta öndeyiz hareketlerini hissedemiyorm ama icerde kipir kipir oldugunu gordm cok rahatladm cinsiyet konusunda hala erkek gibi diyor yani net bisey demiyor çıldıriciiim bir dahaki bulusmamz 3 hafta sonra detayli ultrason merakla bekliycem bakalm

Ben de hep ikizim olsun isterdim rabbim tek nasip etti sağlıkla kucağına alırsın inşallah bi kız bi erkek muhteşem

Soylediklerinin tipa tip aynisi bendede oluyo kıbirdama oluyo sonra yerini agri aliyo 2 gun once doktora gittim hicbisey yok gayet saglikli dedi icin rahat olsun

meraba kızlar ben güyya bugün hastaneye giççektim ama hastaneyi aradım SSK 95 ssksız 140 bende devletten aralık 13 te randevü bulmuştum düngece eşime de söyledim gitmeyelim sonuçta 14 gün sonra gidicem dedim ısrar etti meraktan cinsiyet konusunda ama ben yok istemiyorum dedim 19 olucam zaten Aralık 13 de ozaman tm net olur bebeyim cinsiyeti dedim boş yerine 140 tl vermeyelim dedim beşdakka bakıyorlar bukadar zaten sen 2 gün akşama kadar çalışıyorsun dedim 160 tl için eşimde fazla ısrar etmedi sustu sen bilirsin dedi

Ayyy hadi hayrlisi...bnmkide 2 de..ruyamda kiz gordm gene bugunn bi heycanlymkkii
Hayırlısı olsun senin de canım ben de iki defa rüyamda erkek gördüm ama belli de olmaz değişir net demedi çünkü sağlıklı olsunlar da fark etmez ama tabi heyecanı oluyo kaçınılmaz

Yani gene kaldı benim hastane işi ilk 12 haftalıkken gitmiştim 19 haftada ikinci gidişim olcak herşeyin hayırlısı hiç test yaptırmadım dün kızımın konturolu vardı bende kan aldı salık ocagı bukadar rabbim sana emanet yavrum sen koru herkesinkinide benimkinide

Kızlar çok özür dileyerekten Bi şey danısacam sizinle 3 gün kabızlık çekiyorum 2 gün ishal ortasını bulamadım Bi benm gibi yasamıs olan veya duyan var mı
Canım hep bu tarifi yazıyorum ama yattığım için bana kabızlık yasak.
Geceden 6 adet kuru kayısıyı bir sürahi sıcak suya koyun. Sabah kalkınca 1 bardak suyu ve 2 kayısıyı yiyin. Yemek sonrası yine 1 bardak su içip 1 tane kayısı daha yiyin. Bir kaşık zeytinyağı için gün içinde. Akşam da uygulayın. 2 güne kalmıyor kabızlık. Dışkı yumuşayınca bırakın ama ishal yapar.

L lawyeraltay ekledim sizi .hayırlı olsun

ben iki gün ekleme yapamayabilirm yarın istanbula gidiyorum orda kalacağım o yüzden ekleme yaptırcak cinsiyet belirtecek varsa bana özel mesaj atsın bazı arkadaşlar o şekilde yapıyor gözümden kaçmıyor:))

sağol fer_nur cum sayesinde gördüm birkaç kişiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…