Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sanrm benmkide kiz kesin olmamakla brlkte kiza ck benzio haftya tekrar gel netlesr dedi ama yuksek ihtml kiz dedi
Hayırlısı olsun inşallah birbirimize haber verelim kesinleşince benim ki yüksek ihtimal demedi değişir dedi de bakalım

Başka markanın bakayım bari öyleyse

Hangi doktora gittin ? Karar verebildin mi
4 aralıkta Yasemin hanıma gidicem bugün üniversite hastanesine gittim peritanoloji randevu alınıyor mu önceden diye bilgi almak için gitmişken kan verip muayene olmak istedim doçent Erbil Karaman inanılmaz ilgili ve Bilgi veren bi doktordu çok memnun kaldım hastane şartlarından dolayı bidaha gidemem ama özelde olsa bırakmazdım kesinlikle

Merhaba arkadaşlar az önce doktordan çıktom, bizim ufaklık ayaklarını açmadı ama doktor kıza benzetti. Bir dahakinde artık netleşir herhalde ayrıntılı için gün aldım. 3lü testin sonucu için de çok iyi dedi. Yaştan dolayı risk var tabi ama diğer değerler çöl iyi dedi, genel değerlendirme risk değerinin altında

yaa bugun ikili takim gordum aldim elime geri koydum aldim geri koydum.
Icim gidiyor almak istiyorum ama erken ya.
6.aydan once almicam dedim kendime..
Bakalim dayanabilecekmiyim.

Kızlar merhaba birşey sormak istiyorum 17. Haftama gireli 2 gün oldu. 11 aralıkta doktor kontrolümüz var tam 5. Aylık olduğunda çağırdı doktor. Yalniz hala bir belirti vermiyor bana erken mi belirti beklemem için bir cevap verirseniz çok sevinirim.

yaa bugun ikili takim gordum aldim elime geri koydum aldim geri koydum.
Icim gidiyor almak istiyorum ama erken ya.
6.aydan once almicam dedim kendime..
Bakalim dayanabilecekmiyim.
Ya görmüş beğenmişsin al bence, gereksiz alışverişe karşıyım ama eninde sonunda alınacak şeyler için beklemenin gereği yok :) ben liste yaptım her ay bir kısmını alacağım bir anda sarsmasın

Ya ne bilim hersey net belli olsun
Iyice hissedim bebegimi istiyorum mantiken.
Ama icim al al diyo.

20.haftaya kadar hissedilmeye bilirmis.
Bir de gazlada karistiriliyor bazen.
Gaz sancisi sikismasida boyle insanin karninda kasilma yapiyor.
Bence tam anlamiyla 20.haftadan sonra hissedecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…