doktora sordum artan kan hacminden dedi bunların hepsine, yine de isterseniz holter takılsın dediler taktırmadım çünkü bir kaç gündür eskisi gibi yok. kokular ve oksijensiz kalma yapıyor o çarpıntıyı bunu hissettim kendimde
Ben basta kare pamuk ve suyla yapayım dedim de öyle pek temizlenmiyo bence. Unibaby yenidoğan kullandım. Hiç pişik olmadi kızım. Belki bezin de etkisindendir.
Olabilir bebekten bebeğe fark var ama içerik listesine mutlaka bakın çünkü maalesef içerisinde artık sadece şu ve pamuk yok tahriş edici ve de zararlı bi koruyucu da eklemişler.instagramda muhendisinoglu var o yayınlıyor böyle değişimler olunca ki ben aylar önce aldığım paketin arkasına baktım değişmiş gerçekten
Rahatsız da olsalar bu benim fikrim
Aylarca bir pakedin içinde kalmış ıslak bir şey hijyenik gelmiyor bana ki doktorlar da onermiyor kullanılmasını
Ki ben de 2 yaşından sonra kullandığımı belirttim vicdan azabı çeksem de ...
Benim de burda okumaktan rahatsız olduğum şeyler oldu kalp atışı duyamadigi için kürtaj olanlar ,düşük yapanlar gibi ..çok moralim bozuldu.kendimden hep korktum aynı şey başıma gelir mi diye..yine de burda olmayı ,bilgi paylaşımında bulunmayı seviyorum..
Siz çeşme suyu ve pamuk mu kullanıyordunuz? Çeşme suyuna nasıl güvendiniz sadece kaynatmak yeterli mi acaba? Içerisinde sadece saf su ve pamuk olan bir şey için vicdan azabı çekmenize gerek yok bence. Ayrıca evet herkesin başına kötü şeyler gelebilir. O saydiklarinizi yazanlar da biraz olsun destek görmek paylaşmak için yazıyorlar emin olun. Ben de aynı durumu 1 kez yaşamış biri olarak onları çok iyi anlıyorum ve paylasmalarini da doğal karşılıyorum. Ki kimse burda yasadiklarinin detaylarını paylaşmadı biz hamileler etkilemeyelim diye
Olabilir bebekten bebeğe fark var ama içerik listesine mutlaka bakın çünkü maalesef içerisinde artık sadece şu ve pamuk yok tahriş edici ve de zararlı bi koruyucu da eklemişler.instagramda muhendisinoglu var o yayınlıyor böyle değişimler olunca ki ben aylar önce aldığım paketin arkasına baktım değişmiş gerçekten
4 aralıkta randevum vardı bugün dayanamadım gittim cinsiyet için henüz erken 2 hafta sonra net söylerim dedi göremedi ama hersey yolunda çok şükür rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
Evet kufu engellemek için ama zararları çok .önceden de küf tutmuyordu daha ucuza mal etmek için yapılıyor anladığım kadarıyla ben de dışarıda olduğumda unibaby kullanıyordum ama değistirmeyi düşünüyorum.
Siz çeşme suyu ve pamuk mu kullanıyordunuz? Çeşme suyuna nasıl güvendiniz sadece kaynatmak yeterli mi acaba? Içerisinde sadece saf su ve pamuk olan bir şey için vicdan azabı çekmenize gerek yok bence. Ayrıca evet herkesin başına kötü şeyler gelebilir. O saydiklarinizi yazanlar da biraz olsun destek görmek paylaşmak için yazıyorlar emin olun. Ben de aynı durumu 1 kez yaşamış biri olarak onları çok iyi anlıyorum ve paylasmalarini da doğal karşılıyorum. Ki kimse burda yasadiklarinin detaylarını paylaşmadı biz hamileler etkilemeyelim diye
Çeşme suyu kullanmadım içme suyunu kaynatıp kullandım
Etkilemdigim şeyi de ıslak mendil kullananlar rahatsız olabilir arkadaş dedi diye yazdım
Bundan bile rahatsız olacak varsa ...
Hamile halimle düşük ,kürtaj öyküsü okumaktan ben daha çok rahatsız oldum şahsen ..
Hayırlısı olsun senin de canım ben de iki defa rüyamda erkek gördüm ama belli de olmaz değişir net demedi çünkü sağlıklı olsunlar da fark etmez ama tabi heyecanı oluyo kaçınılmaz