Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
ne kadar verdiniz test için bir de kaçıncı haftada yaptılar

Kimse öyküsünü paylaşmadı emin olun. Sadece durumlarını söylediler herkese iyi dileklerde bulunup ayrıldılar konudan. Detayları ve nedenlerini merak edenler oldu ve ona rağmen paylaşmadılar. Gayet hassas davrandılar. Onların neler yaşadığını bildiğim için yaşadıkları acı bizim okuyup gecerkenki rahatsizligimizin çok üstünde. Neyse hassas bir konu daha fazla uzatmiycam. Bebislerimiz sağlıkla gelsin ve olmayanlar da en kısa sürede mutluluklarını paylaşsınlar burda...

Evet ama ben bulamadım henüz o kalıcı çözümü bulursan bana da haber ver
Çok geçmiş olsun iyi oldu söylediğin ben de zorlanınca mecbur ıkınıyordum
yaaa sen ne güzel bir annesin seviyorum bu kafada olan anneleri
Kizlarrrr ben hamile pantolona geçiş yapmış bulunmaktayım erkenden başladım evet evet
Erken miii ben bir aydan fazladır hamile pantolonu ve taytı kullanıyorum
Olmadı hiç ne kanamam oldu ne bir belirti...
Çok geçmiş olsun Rabbim sana sabır versin başın sağolsun canım inşallah kolaylıkla atlatırsın tüm süreci

O akıl fakiriymis

Kızlar indirimler havada uçuyor malum. Var mı gerçekten indirim olan uygun aldığınız şeyler. Bebek için, kendiniz için, ev için.
Ben indirim gördükçe koştum aldım açıkcası. Zaten indirimler en büyük zaafım. Hepsiburada’dan park yatak, bez, dyson şarjlı süpürge, tupper saklama kapları, lierac çatlak önleyici jel, palmers kakaolu çatlak giderici yağ, tablet kılıfı, Oyshodan hamile külodu ve sütyeni, horla, terlik, pijama, instagramda bulduğum satış sitelerinden masa örtüsü, kahve takımı ve şekerlik, Bulgu’stan kediler için tuvalet paspası, enplus’tan WMF tencere seti ve çocuk yemek takımı. Daha da vardır da hatırlamıyorum. Hala da bakınıyorum başka neler var diye Önerilere açığım

bizimde haftaya tam netlik kazanır şimdilik beyaz çıtçıtlı aldım.cinsiyet sonrası toplu olarak herşeyi alıp bitirmek istiyorum kıyafet olarak
Çıtçıtlı atletler hayat kurtarıyor. Hele ki yaz aylarında atletle gezer bebeler.

Canım onun içeriği değişti maalesef ve artık zararlı kimyasallar da var.

Islak mendilleri yıkayıp kullandım ben de

Yuhhh. İnsan inat olsun diye çocuk mu yapar ya. Daha neler.
Kadının çocuğu yok mu da bu düşüncede benim ilk 4 yıl çocuğum olmadi 4yil sonunda tüp bebek ile ikizlerim oldu ve ablam ben çocuk isterken yana yakıla hamile kaldı istemeden çok üzüldüm ama onun hamile kalmasına degil benim olmamasına ve 3 ay ağlamaktan ablamla konuşamamıştım doğum resmini görünce gene çok kötü olmuştum ama sonra yeğenimi öyle bir sevdim ki 2 güne bir sevmeye gittim o yüzden eğer çocuğu yoksa ve çok istiyorsa çok değişim bir psikoloji oluyor ama bu kesinlikle arkadan konuşmayı meşrulaştırmaz ve kesinlikle çok ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…