Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben ikizlerine hastane için 3er takım almıştım set halinde hastane çıkışı almadım çünkü evde hiç şapka eldiven kullanmadım.kullanmaya da karşıydım.alt üst takım aldım tulum almadım çünkü erken büyüyor diye.patikli alt da almadım zaten temmuz doğumluydu bebeklerim 20 gün takım kullandım sonra yavaş yavaş zibina geçtik.eger kusan bir bebek olursa 10 takım en az lazım olur eğer kusmazsa 5 6 takım yeterli olur.bende bu seneye kadar pamuk kullandım dışarda unibaybi kullandım ama havalar ısınınca genelde yıkadım popolarini şimdi esin sleepy nin ıslak mendilini almış ama acayip bir parfüm yıkasam da çıkmıyor güzelce yıkadım gene köpüğü gidene kadar ve sirkeli şu doktum kavanoza koydum.

Çarşamba günü inşallah bizim de kontrolümüz var cinsiyeti gösterirse öğreniriz inşallah.kiz olursa kızımın ismi firdevs ona uygun isim bulmaya calisiyorum ama rana ismini hep begenmisimdir. erkek olursa oğlumun adı mahir. Ali mirza düşünüyorum ama bakalım büyüklere de danışacağız

Yani cucugun ve annenin ihtiyaclari mevsime gore degisiyor bnm kizim subatta dogdu ve acayip kusuyordu mayis bebegine yorum yaoamiyorum ama tek tavsiyem bebekler 0 3 ay cok giymiyorlar cok cabuk 3 6 aya geciyorlar hastane cikisi yerine 3 6 ay daha cok alicam bu sefer

Bende dun gittim erkek oldugunu kesinledi doktor elimde bir adet pipi resmi var kizdan sonra erkek cok degsik oluyormus bunu anladim ama

Bebeğimin kalbi durmuş malesef ben cinsiyet öğrenmeye gittim neyle karşılaştım allah sizinkiler e uzun ömür versin...

Allah yardımcın olsun. Allah sabır versin İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Keşke üzüntünü hafifletmek için elimizden birşey gelse. Dua edeceğim sizin için.

Ooo maşallah Dyson süpürge ucuz muydu? Ben de yıllardır bakarım ama çok pahalı geliyor ya

Kesinlikle öyle. Kendisinin olmadığı için üzülmüş olabilir ama, inat için çocuk yaptı demesi garip olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…